All-inclusive nurgadiivan Kaas elutuba (Solid Color Diivanil Kate Non-slip Elastne Diivan Slipcovers Kombinatsioon Diivan Mantel

€20.40

Saadavus: On laos

m123981

Kaitse:

mööbel plekke, kulumist.Ideaalne lastega perede ja lemmikloomadega.Pöörduv: pehme ja vastupidav õmblemine kangast.

Sobib kõige mööbel:

see sobib enamiku diivan, nagu kangast diivan, või nahast diivan koos lõhe.Palun mõõda enne ostu.

Suurus:

1-kohaline tool slipcover sobib kõige tugitoole kuni selja pikkus 90 kuni 140cm/ 35to 55Inch. 2-kohaline loveseat slipcover sobib kõige loveseats kuni selja pikkus 145 kuni 185cm/ 57 72 Tolli. 3-kohaline diivan slipcover sobib kõige diivanid kuni selja pikkus 190 230cm/ 75 kuni 90 Cm. 4-kohaline diivan slipcover sobib kõige diivanid kuni selja pikkus 235 300cm/ 92 118 Cm.

Suurus Soovitab:

Palun mõõta oma diivan hulka käetoed,siis valige suurus.Kui te ei mõõda hulka käetoed,diivan kate on väiksem kui teie diivan.L-tüüpi või Nurk või läbilõike diivan, mis koos 2 osa eraldi, siis on vaja, et 2tk katta seda.Suurus kate sõltub pikkus, AA, BB ning CC read.Näiteks: Kui AA=200 cm, BB=160 cm, siis sa peaksid minema 1 TK kolme-kohaline diivan ja kaanega 1 TK kahe-kohaline diivan kate.

TA DIIVAN KATE, MIS JÄÄB KOHT:

Featuring mitte veojõu elastne põhi ja lisatasu mitte tõsta vaht ankrud, meie sofa mööbel slipcovers seas on ainsad turul, et tagada jäävad nad kõvasti kinni ei tüügas, nr kortsudega, minnes või libisemise isegi pärast istungi või uinaku ta.

Elastne rihm, ei ole lihtne libisema.

Valitud polüester kiu materjal, nahale mugav, sobib diivan.

Lihtne Paigaldada:

See Saab Valmis 10 Minuti Jooksul Üks Inimene paigaldus:ühes Tükis diivan kate

Kasutamine:

Selle põhilised slipcover kilbid ja kaitseb teie mööbel plekke, kulumist, et vältida selle sattumist hävitanud.See on suurepärane kodu lemmikloomad, või keegi, kes otsivad ökonoomne lahendus mööbli kaitse.Võite isegi osta erinevaid värve ja kaunistada diivan vastavalt aastaajale ja meeleolule.

1、 Käsitsi mõõtmine 1-3 viga on lubatud,teistsugune riik on erineva suuruse,palun kontrolli seda enne, kui sa osta. 2、 Tänu pika vahemaa transpordi probleem,et toode on väike klapp,see võib-olla ei ole nii korter kui pildil ,kuid annus ei mõjuta kvaliteeti ja toote kasutamise. 3、 Kuna vahe on erinevad monitorid,pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Me garanteerime, et muster on sama, nagu on näidatud fotod. 4、 Kus üks ei saa valida värvi nuppu,palun võtke meiega ühendust.

See Nimi:

diivan kate/nurgadiivan kate/Elastne diivan kate/3 kohaline diivan kata ülejäänud arm/kaas diivan nurgas/Diivan slipcovers/diivan katab pingul/Kaks ja kolm istekohti diivan kaaned/diivan katted, diivanid/l kuju diivan kate/Vooder eest diivanid/pikendatav nurgadiivan kate/reguleeritav diivan kate/kaas nurga diivanid/diivan katab veniv/5 kohaline nurgadiivan kate/2 ja 3 kohaline diivan kaaned/diivan kate nurga diivan/euro kaas diivan/venitada nurgadiivan cover/1 kohaline diivan kate/cape jaoks nurgadiivan/puhul diivan/parem puhketoolid lounge diivan kate/3 kohaline reguleeritav diivan kate/eurocover diivan/venitada nurgadiivan kate/elastne diivan kaas elutuba/vasakule puhketoolid lounge diivan kate/läbilõike diivan kate/tugitool hõlmab diivan kaaned/diivan protector/Kaas mööbel/kaaned diivan 4-kohalised/Nordic hõlmab

Hoiatused:

· Vältige bleach pesu vahetus · Peske talle riided või rõivad, millel on sarnased värvid.

MAKSMINE:

1. Me aktsepteerime kõiki makse meetodeid, mis toetavad Moobo.ee. 2. Hulgi-ja tilk laevandus on nii teretulnud.Hulgimüügi, siis pakume soodustust hinnast.Näiteks drop shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta mingit infot meile, kui soovite.

VEDU:

1. Palun veenduge oma kättetoimetamise aadress on õige.Palun jätke meile oma kättesaadavad telefoni number ja postiindeks.See on vajalik, Hiina Post Office.Vastasel korral saadetakse pakk tagasi! 2. Kõik kaubad saadetakse jooksul 3 kuni 5 tööpäeva jooksul.

TARNEAEG:

1. Tavaline tarneaeg on näidatud allpool.Aga me ei saa garanteerida kohaletoimetamist.

2. Kui kaitse kuupäev töötab välja, kuid kaupa ei saanud, siis palun võtke meiega ühendust.Kui olete nõus, siis me võime seda laiendada veenduge, et teie raha on kindlas kohas

TAGASTAB GARANTII:

1. Me kontrollime punkt hoolikalt enne shipping. 2. Kui te ei ole rahul toote mingil põhjusel, siis palun võtke meiega ühendust.Me kas saadame sulle uue ühe või tagastab raha nii kiiresti, kui me vastu võtta tagastatud kaupa.

TAGASISIDE:

1. Kui midagi on valesti objekte, mida on saanud, palun võtke meiega ühendust ENNE lahkumist ühtegi neutraalset või negatiivset tagasisidet.Me püüame oma parima, et leida rahul lahendus sinu jaoks.Teie mõistmise on kõrgelt hinnatud. 2. Kui olete rahul objekte, mida on saanud, palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 star rating meile.

Märksõnad:Mäng Thrones Kuum Jumal, Taskulamp Nuppu 94, Trumm Dr1075 Hl 1112r, Armas Pehme Kass Iphone, Tume Punane Kõrvapadjakesed Akg, Kohev Angoora, Varjata Preester Sexi, Canon 451 Padrunid, Taskulamp Sinine Kuma.

Mudeli Number QJ01
Tootmine Diivan Kate
Päritolu CN(Päritolu)
Stiil Kaasaegne
muster TRÜKITUD
Materjal 100% Polüester
Kohaldatava Diivan Läbilõike Diivan
Muster Tüüp Tahke
Suurus 3-seatr 110x230cm

Kirjutage arvutus!

All-inclusive nurgadiivan Kaas elutuba (Solid Color Diivanil Kate Non-slip Elastne Diivan Slipcovers Kombinatsioon Diivan Mantel

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted