5.0 MP Endoscope Kaamera Paindlik IP67, Veekindel Mikro-USB-Kontrolli Borescope Kaamera, Android PC Windows 6 Led Reguleeritav

€24.71

Saadavus: On laos

m12542

Töö Mitme Seadmed

Ühildub PC arvuti Windows XP / 7 / 8 / 10 ja MacBook OS.Kooskõlas nutikas Telefon Android 4.4+ süsteem, ka teie telefon peab toetama OTG ja uv-c funktsioon.

5.0 MP HD kaamera

Super selge, 5.0 MP kontrolli kaamera, võtta 2592*1944P pilte ja videoid.Laialdaselt kasutatakse kodu kontrolli, elektri traat, HVAC, dredge kanalisatsiooni äravoolutoru, auto remondi-ja tööstuslikes rakendustes.

CamTele 2.0 Tech

DEPSTECH uus CamTele 2.0, me laiendada teravustamise ulatus kuni 15.7 aastal.Saate jälgida, asjad üksikasjalikult lihtne ja kiire, et lahendada probleeme, säästes teie aare aega ja raha.

IP67, Veekindel 6 LED Valgus

Need 6 heledus reguleeritav LED tagab piisavalt valgust pimedas kohas ja tulede nupp reguleerib heledust, kui teil on vaja; Töö isegi veealune koht(mitte sügavam kui 3,3 jalga), näiteks kanalisatsiooni ja torustiku kontrollimist.

Uuendatud Madu Kaabel

Semi-jäik kaabel saab painutada ja hoidke seda all, selle kuju, et kasutada erinevaid suletud kohtades, et rahuldada erinevaid vajadusi, nagu kaardus augud või torud, kliimaseadmed, top of riidekapid, jne.

Mugav, et Oma Elu

Enesekontrolli oma maja aparaat, kontrollida oma auto sise probleeme ja otsida väikseid asju, tilk käsi-kättesaamatu kohas.

Kasulik Manuseid

Magnet ja konks aidata teil saada objektid raskesti ligipääsetavates kohtades. nagu mündid alusel diivan, võtmed langes satub äravoolu toru.Peegel on hea vahend vaatamist erinevate nurkade alt koha, oled kontrollima.

Pakett Nimekirja:

1 x USB Endoscope Kaamera 1 x Set Tarvikud - Konks,Peegel,Magnet 1 x Kasutusjuhend 1 x Originaal Box

Alla App

Palun avage Google Play Poest alla laadida "DEPSTECH-Vaadake" Rakenduse või "USB Kaamera" App seadmes.(MÄRKUS: Palun külastage meie ametlikul kodulehel, et installida viimane versioon APP Android 10.0+ kasutaja)

【Multifunktsionaalne kasutada】:

Meie DEPSTECH endoscope, saate vaadata oma maja aparaat, elektrooniliste seadmete, kontrollida auto sise probleeme, või otsida väikseid asju, mida tilk kättesaamatu kohas.

Märksõnad:Kott, Veekindel, 3 Usb Endoscope, Usb-ühenduvus Android, Auto Endoscope 13, Endoscope Video Kaamera, C1 Kaamera, Ios Kaamera Borescope, 5 Endoscope Usb, Android Kaamera Endoscop, Algse Kontrolli Kaamera.

Pistiku Tüüp EU Pistik
Resolutsioon 2592 * 1944P
Funktsioon 1 Veekindel Sond & Semi-Jäik Kaabel
USB-Ühendus, Lihtne üles Seada ühendada Android Telefon
Mudeli Number 5M/16.5 jalga
Lisateenused valgustus 6 LED tuled
Päritolu CN(Päritolu)
USB Ühendus 2 windows arvuti
Kaamera Läbimõõt 8.5 mm
Veekindel reiting IP67
Brändi Nimi DEPSTECH
Kaabli Pikkus 5M
Objektiivi (mm) 8mm
Funktsioon 2 6 Heledus Reguleeritav LED
Pixel 500W 5MP
Traat Tüüp Kõva Traat
USB Ühendus 3 macbook

Kirjutage arvutus!

5.0 MP Endoscope Kaamera Paindlik IP67, Veekindel Mikro-USB-Kontrolli Borescope Kaamera, Android PC Windows 6 Led Reguleeritav

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted