TMEZON 7 Tolline Wireless/Wifi Smart IP Video Ukse Telefon, Intercom Süsteem, 2 Night Vision Jälgib + 2 Veekindel Uksekell Kaamera

€215.43

Saadavus: On laos

m125789

TMEZON Nutikas ja Innovatiivne IP video intercom süsteem:

Viimane IP-tehnoloogiale,kui külastaja vajutage uksekell,telefon, saavad APP teate, te võite näha,kuulda ja rääkida, et keegi su uksele, isegi remote unlock läbi oma nutitelefoni kõikjal.Saate vastata ukse oma käsi!

7 Tolline LCD-Kuvar ja Mini Uksekell:

7-tolline TFT-ekraan monitor õhuke disain,touch-sõrmist -, käsi-tasuta, Toetab Wifi/RJ45 porti ühendada internetti(Ainult ühendust 2.4 GHZ ruuter bänd).Väljas uksekell koos veekindel kate, sisseehitatud infrapuna andur ja 1200TVL kaamera, 100º lai vaatenurk, Night vision,Veekindel,Tolmukindel,ja Anti-vandaal.See võib ühendada kõik elektrooniline lukk.

Ekraan:

* Ekraan:7 TFT LCD(16:9),800(H)x480(V) * Ava: Monitor,nutitelefon ja tahvelarvuti avada * Mälu: Micro SD-Kaart (ei kuulu,64GB max.) * Võrk: WIFI/RJ45 port * Toide:Built-in AC 100~240V),DC12V * Mitme Intercom:Kuni 4 monitorid((slave) monitor on MZ-VDP-739EM) * Mitu Uksekell:Kuni 2 doorbells * Helin:16 helinad vabatahtlik * Valmistatud Akrüülist, traat joonis paneeli ja ekraan TFT * Paigaldamine: Pinna mount(Wall mount)

Uksekell Kaamera:

* Kaamera sensor: 1/4 CMOS,1200TVL * Pinhole/ 100 kraadise lainurk kaamera * Anti-oksüdatsiooni alumiinium paneel * Lihtne 4-juhtmeline ühendus * IR LED valgustus parem öise nägemise * Klahvistik sinine LED taustvalgus öösel kasutamiseks * Veekindel,Tolmukindel ja Anti-vandaal * Toide: toidet siseruumides jälgida

Kirjeldus:

* Järgmise Põlvkonna Smart Video Ukse telefon, intercom süsteem:

Disain vaadata üle oma kodu turvalisus, uusim traadita järelevalve tehnoloogiat remote rakendamise, seire, dual-way communication, video, ja rohkem.Hõlpsasti rääkida külastaja läbi APP.AVALDAJA toetus IOS/Android süsteemiga nutitelefoni ja tahvelarvuti.

* Telefon on Võti:

Kui oled unustanud oma võti, kui suletud uks, kasutage telefoni avada.Näha, kuulda ja rääkida inimestele(nt kuller), kui teil on kodus, kunagi ei jäta ühtegi külastajat.See on mugav vanem või liikumispuudega inimesed, et avada uks.

* Umbes laiendamine traat:

Pikendus juhtmed ei kuulu kasti,kuid anname core 4 ühenduspesa ühendate pikendus juhtmed.Saate kasutada RVV4/Cat5/Cat6/RG59 juhtmed laiendada jälgida, et uksekell, või jälgida, et jälgida vastavalt oma vajadusele, maksimaalne vahemaa võib olla üle 100M.

Automaatselt Kiirfoto või Salvestamise

Kui külastaja vajutage uksekell või käivitub liikumistuvastus, hakkab kaamera automaatselt pilt või video salvestus-ja salvesta Micro SD mälukaart(SD-kaart vaja osta eraldi).Te saate vaadata salvestamise kaudu nutitelefoni igal ajal.

Umbes Wifi ühendus:

Pange tähele, wifi video intercom süsteem, ei tähenda, sa ei pea traat ühtegi kaablit.Monitori tugi WIFI võrku,kuid siseruumides jälgida ja uksekell on Juhtmega, mis veenduge, et lan,video, töö stabiilne ja te saate laiendada pikema vahemaa.

Komplekti Kuulub:

2x 7inch värv Siseruumides Jälgida,2xMonitor montaažiplaat 2x Väljas Uksekell Kaamera,2xmounting plaat 1x Power adapter 2x 200mm 4 pin pistik 1x 200mm Võrk Konversiooni 4pin Liides 1x 200 mm 2 pin pistik 2x Kruvi Kott 2x Kasutusjuhend

Märkus:

1.Mõned android süsteem on saada heli teatamise must ekraan tänu oma luba seaded 2.Toote tugiteenuste ühendada 1200TVL valve kaamera

1. Tellimused töödeldud õigeaegse tasumise järel on tõendatud Moobo.ee. 2.Kui teie aadress on määratletud kui kauges piirkonnas , sa pead pay extra remote laevanduse tasu.Või palun andke meile uue teisele aadressile, et ei ole kauge. 3. Teenuse transiidi ajal on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda,eriti pühade ajal. 4.Vene Föderatsioon peab ostja veenduge, et te kirjutada täielik nimi, Saaja Nimi tõttu Kättetoimetamise Poliitika nõue.

1. Meie sertifitseeritud tehnikud testida kõiki objekte enne shipping kaupu. 2. Me garanteerib selle toote vastu defektide töö ja materjal periood on 1 aasta, alates selle ostmise kuupäevast. 3. Punkt võiks tagasi(välistada kuritarvitamise) tagastamise või asendamise 15 päeva jooksul alates päevast, kui te seda vastu võtta. 4. Tagastatav kaup peab olema originaalpakendis ja sisaldavad kõiki tarvikuid.Algne postikulud ei kuulu tagastamisele.Ostja vastutab tagastamise transpordikulud.Palun võtke meiega enne tagasi.Tänud

1.Kliendi rahulolu on meie vastutus .Oma võimaliku tagasiside paneb meid ette .Kui olete rahul meie toodete ja teenuste 2.Kui teil on küsimusi meie kauba või teenuse kohta, Palun võtke meiega esiteks enne lahkumist negatiivset tagasisidet.Tänan teid eelnevalt 3.Palun võtke meiega ühendust kui teil on mingeid küsimusi.Me vastame sulle kohe tööpäeviti(9:00-18:00 UTC+8)

Märksõnad:Tv, Smart Home, Multi Smart-pistik, Tunya Video Uksekell, Att Telefonid, Smart Tv, Arvuti Monitor, Iptv M3u, Video Intercom, Ip Kaamera.

Ekraani Tüüp Värviline Puuteekraan
Anduri Suurus(Tolli) 1/4
IP Kaamera Liides No
Paigaldamine Seinale
Suurus 194*124*24mm
Tüüp Intercom Süsteem
Ühenduse Meetod Wired
Kaamera Sensori tüüp CMOS
Mudeli Number MZ-IP-V739B-NE120
Võimsus 12V
Vastates Režiim Hands-free
Komplekti Konfiguratsioon Kaks toTwo Video Doorphone
Materjal Metallist
Juurdepääsu Kontroll PUUDUB
Kaamera värv
Resolutsioon > 420 TV Rida
Öise Nägemise IR-Filtri Auto-Lüliti Day/Night Vision
Samrt Kodu Liides No
Vaatenurk (°) 65
Päritolu CN(Päritolu)
Avada Meetod IOS Telefon,Android Telefoni või Jälgida
monitori tugi Max Toetus Üks Monitor
Uksekell Jah
Veekindel Jah
Pistiku Tüüp UK Plug
Brändi Nimi TMEZON
Ühenduse Tüüp Traadita
Tehnoloogia Digitaalne
Tsooni Sisendit PUUDUB
värv must
Remote Vaatamine Nutitelefoni App kaudu
Ekraani Suurus 7
Multi-language Toetuse Inglise, Jaapani, Portugali, Hispaania
kaamera toetus Max Toetus Kaks Väljas Ühikut

Kirjutage arvutus!

TMEZON 7 Tolline Wireless/Wifi Smart IP Video Ukse Telefon, Intercom Süsteem, 2 Night Vision Jälgib + 2 Veekindel Uksekell Kaamera

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted