50cm Silikoon uuestisündinud magab beebi tüdruk nukud mänguasi tõetruu 20inch vinüül vastsündinud princess väikelaste nukk bebe uuestisündinud tüdrukud sünnipäeva

€49.92

Saadavus: On laos

m12630

Toote Kirjeldus

Suurus : Umbes 50cm pealaest jalatallani, seal võib olla väike erinevus sõltub mõõtmise meetod.nukk saab kanda 0-3M päris beebi riideid, saate kaunistella tema oma on.Materjal : pea-ja 3/4 jäsemed on tootmise pehme silikoon, ohutu, mitte-mürgised, kuid keha on riie täis PP puuvill.Nukk on jäsemed võivad aktiivsus, võite valetada; ei saa rääkida või seista, ei saa vette.Silmad : sule silmad, ei saa avada Juuksed : Imporditud juurdunud mohair.Sisaldab : nukk koos riiete + pacifier

Mis tahes küsimusi, võtke meiega vabalt.

1. Me võtame Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2. Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

3. Kui te ei saa kassasse kohe pärast tellimuse sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

1. WORLDWIDE SHIPPING . (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi korda oleks võinud paar päeva viivitust pühade ajal.

6. Seal võib olla juhuslik hilinemise kohta rahvusvahelise laevanduse tõttu tolli kontrolli, halb ilm, lennu hilinemise.Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida oma paki ja vastust sa ASAP.

7. Tarneaeg :

1. Me tahame, peate olema täidetud 100%!

2. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

3. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping jälgimise numbri ja konkreetsed tagastamise põhjuse.

4. Maksame teile kogu SUMMA, kättesaamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Moobo.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

1. Meil ei ole mingit vastutust shipping aadressile valesti.

2. Me püüame oma parima, et aidata teil seaduslikult vähendada impost, kuigi meil ei ole mingit vastutust impost harva põhjustatud teie kohandatud.

3. Meil ei ole mingit vastutust mis tahes kaotamise või kahjustamise pärast postitamist on mõned kontrollimatu tegurid ajal rahvusvahelise veo.

1. 12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii.

2. Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.ME EI PARANDA VÕI ASENDA ESEMED AEGUNUD GARANTII.

3. Soovin, et teil on wonderfull shopping Moobo.ee!

1. Me ei jäta positiivset tagasisidet kõigile edukaid tehinguid.

2. Kui te ei ole rahul, ükskõik mis põhjusel oma ostu, siis palun võtke meiega ühendust enne lahkumist ühtegi neutraalset või negatiivset tagasisidet nii, et me saame lahendada kõik probleemid ja meil on alati openning, et mõni ettepanek, et võib anda meile parema müüja.

Märksõnad:Bebe Uuestisündinud Keha Täis Räni, Bebe Re, Blond Nukk, Uuestisündinud 13, Bebe Uuestisündinud 58cm, Elusana, Aliv, Diy Reborn, Bebe Uuestisündinud Bzdoll, Bebe Uuestisündinud Blond.

Hoiatus ei saa vette
Brändi Nimi BZDOLL
style10 beebi elus
Tüüp Beebi Nukud
Vorm 1/3
Omadused Pehmed & Palus
Sugu Tüdrukud
Teema Film & TV
Materjal Silikoon&Puuvill
tingimus Laos Teemad
Aku no
style6 beebi sündida
Mfg Seeria Number Mood
style9 reborn nukku lapsed
style3 Silikoon Sündida Laps
Vanus > 3 aastat vana
style2 Sünnipäeva Kingitus Kohal
Mudeli Number 32763183751
Toote Tüüp Nukud
BJD/SD Atribuut nukk
style7 Silikoon Uuestisündinud Nukud
Mõõtmed Umbes 50cm
style5 Beebi Poiss Nukud
style1 Baby Bedtime Mänguasi
style4 Vastsündinud Silikoon Baby

Kirjutage arvutus!

50cm Silikoon uuestisündinud magab beebi tüdruk nukud mänguasi tõetruu 20inch vinüül vastsündinud princess väikelaste nukk bebe uuestisündinud tüdrukud sünnipäeva

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted