UUED Tasuta saatmine OPA333AIDR OPA333 OPA333AID O333A SOP8 MOODUL uut Tasuta Shipping

€7.23

Saadavus: On laos

m126545

Me soovime, et luua pikaajaline äri reationship sinuga, ja me wil alati pakkuda parimat teenust ja konkurentsivõimelise hinnaga teie jaoks meie kõigi äri.

Laevandus Ja Käitlemise

1 .me saame laeva objekte üle kogu maailma.Meil oli veetud, et paljud riigid, näiteks Ukraina, Türgi, venemaa ,Ameerika Ühendriigid, Itlay,Hispaania,Prantsusmaa,Iraan ja nii edasi.

2 .Kaubavedu on odav ,saame laeva, mida DHL,UPS,TNT ,EMS ,Hiina Post Air Mail .

Märkus: shiping kaudu Hiina Air Mail on cheappest, kuid see on aeglane .kui teil on vaja kiireim kohaletoimetamine, Me ka teha saab ,nt: Fedex,DHL,EMS,tavaliselt 3-7 päeva kõige riik.Kui teil on vaja Kiirendatud shipping,palun võtke meiega ühendust.

3 .Tavaliselt me saata paki Hiina Post Air Mail või HongKong Post Air Mail.me laadida jälgimise numbri pärast välja saata,kõige riik on saabunud pakk aastal 12-25 tööpäeva jooksul.

Tagasiside

Positiivne Tagasiside on meile väga oluline.

Negatiivset tagasisidet ei saa probleeme lahendada.Ma usun, et suhtlemine on parim viis, et lahendada probleem.Laevandus Pakendid veetakse tavaliselt Air Mail, kui soovite, kiire tarne nagu DHL, EMS, UPS, FedEx, jne, siis palun võtke meiega ühendust, et saada nõu.Aitäh!Tagastab 1. Laevandus ja käitlemise tasu ei tagastata. 2. Ostjate eest vastutab laevanduse kulud laevandus tooteid tagasi. 3. See võib aega võtta kuni 7 tööpäeva protsessi oma naasta pärast saame oma toodet. 4. Defektsed tooted tuleb tagastada 7 päeva jooksul alates kuupäevast, mil saite tellimuse. 5. Mingil vahetada või tagastada, meil on tarvis, et toode peab olema selle algne seisukorras, sealhulgas karp ja kõik tarvikud.Ostjad vastutavad tagasi merevedude kulusid. 6. Palun võtke meiega ühendust enne oma tagastada toode, siis pakume teil on õigus tagastada aadress.Kontakt 1. Olete alati teretulnud kõike küsida ja me\ " ll teeme oma parima, et anda nõu või vastused. 2. Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me töötame teiega, et lahendada mingi probleem.Tagasiside 1. Teie tagasiside on meile äärmiselt oluline.Kui olete rahul punkt ja meie teenus, siis palun jäta meile positiivset tagasisidet ja me teeme sama teile. 2. Kui sul tekib mõni probleem, ajal laevandus protsessi või mõni probleem punkt, palun andke meile võimaluse lahendada probleeme ja me ausalt proovige oma parima, et lahendada kõik probleemid teie jaoks ASAP.Et 1. Vene kliente, meil on vaja oma täielik nimi, laevandus pakett. 2. Sest Brasiilia klientidele, kui valid ERSI, palun andke meile oma tulumaksu number (CNPJ NR.või CPF NR.)

'

Märksõnad:Ina333, Td, PS5, Kontrolli Ps5, Eg8010, Microphon Preamp, Play Station 5 Sony, Ps5 Sony, Ina226, Ps5 Kleebis.

Brändi Nimi NoEnName_Null
Päritolu CN(Päritolu)
SONY Mudel PlayStation Portable
Ühilduva Mark/Mudel Sony
Pakendi Suurus 7cm x 7cm x 7cm (2.76in x 2.76in x 2.76in)
Üksuse Tüüp palju (10 tükki/palju)
Mudeli Number 1
Ühilduva PlayStation Move
Pakendi Kaal 0.1kg (0.22lb.)

Kirjutage arvutus!

UUED Tasuta saatmine OPA333AIDR OPA333 OPA333AID O333A SOP8 MOODUL uut Tasuta Shipping

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted