Ombre Värvilised BOB Juuksed Lõigatud Pits Ees juustest Parukad Red150% Brasiilia Remy Juuksed Sinine Roosa Sirge BOB Eel Kitkutud Keskmine Osa

€78.74

Saadavus: On laos

m126637

Ombre Värvi Pits Ees Juustest Parukad Naiste Brasiilia Remy Juuksed Sirged Lühike Bob Parukad

Materjal: Puhas Brasiilia Remy juustest noored doonorid, terve ja siidine karv.Soengud: ombre värvikas lühike BOB stiilis, Looduslik Juustepiir ja Beebi Juuksed.Juuste Pikkus: 8"- 14" tolli, lühikesed juuksed mood vaata.Omadused: Shed Tasuta, Sasipundar Tasuta, Korralikult Pleegitatud Sõlme ühise Põllumajanduspoliitika Tüüp: T Osa Pits Ees juustest Parukas Cap Suurus: Keskmine suurus, ciicumference on 22-22.5 tolli.Väikesed ja Suured Suurused saadaval.

Sõnad enne, Et

1.Juuste värv: Juuksed värvid on puhas inimese värvitud, see on tavaline, et on värvi erinevus, sest inimlik viga, me püüame oma parima, et muuta värvi nagu pildil.Palun märkida, kui sa ei saa seda aktsepteerida, ei ole koht selleks.Võite meiega ühendust, et saada pildid enne tellimist. 2.Sest soeng: Meil on professionaalne stilist püüab parima, et muuta lokid ja lained samal viisil.Aga lokid ja lained on käsitsi tehtud, see on lubatud, seal on väike erinevus, palun mõista. 3.Kui te paigutatud järjekorras, mis tähendab, et saate aktsepteeri seda avaldust, kui ei, palun ärge koht selleks, tänan!

Laevandus Teade

1.Regulaarseid tellimusi, saame laeva neid välja 24 tunni jooksul, siis palun märkida, et aadressi ei saa muuta pärast tellimuse.Veenduge, et teil valida õige aadress, enne kui teete makse. 2. P. O. Box aadress on ei aktsepteerinud, FedEx/ DHL valida, füüsiline aadress, enne kui paned järjekorda. 3.EI luba FedEx/DHL lahkuda pakett on teie ees uks ilma allkirja, et vältida paketi kadu. 4.Kui sa ei saada pakki, kuid see näitab toimetatud, palun võtke meiega kohe või helista oma kohaliku FedEx/DHL leida oma paketi.Ärge muretsege, me aitame teil leida pakett, mis ei lase sul võtta kaotus. 5. See on tavaline olukord, et mõned riigid eest KÄIBEMAKSU ja TULUMAKSU rahvusvahelise impordi maatükke.Palun märkida, et maksud on kehtestatud oma tolli-või valitsus ei ole usa ega Ali Väljendada.See on ostjaid " kohustus maksta makse, palun mõista.Sa võid õppida rohkem infot oma tollipoliitika ja võtke meiega ühendust, kui me saame aidata.Palun veenduge, et te võite vastu võtta kohustusi, kui tahes.

Tasuta Shipping Üle Maailma

Pakume tasuta transport peaaegu üle kogu maailma.Tavaliselt võtab aega 3-5 päeva, et Põhja-Ameerikas, 4-6 päeva, et Euroopas ja Austraalias, 7-10 päeva jooksul Aafrika ja 7-15 päeva jooksul, Lõuna-Aafrika vabariik.

Umbes Cap Suurus

Parukas on keskmine suurus, nagu vaikimisi, kui teil on spetsiaalne taotluse kohta parukas, palun võtke meiega ühendust või jätke teade, kui paned järjekorras.

Umbes Juuste Pikkus

Juuste pikkus loetletud veebilehel on venitatud pikkus.Lokkis ja lainelised juuksed on lühemad kohta vaata kui pikad juuksed, kuna nad on tehtud pikad karvad.Mõõtmisel juuste pikkus, veenduge, et teil venitada juuksed sirged ja mõõta selle juured lõpuni.

Juuste Ravi

Parukad on tehtud 100% inimese juuksed, see on lihtne hoolitseda.Lokkis karvad, me ei soovita teil kasutada kammid ja pese seda.Kasutada laia-hamba kammid või käsi pühkida.

Pärast Juuksed

See on väga teretulnud, kui te määr meid kõiki 5-tärni positiivne ülevaade koos piltide Ali ekspress Tagasiside osa.Oma hea ülevaade on suur julgustust meile.Kui te ei ole rahul, palun EI vaidle vastu või kirjutada negatiivset tagasisidet.Võtke MEIEGA ÜHENDUST ja andke meile võimalus lahendada probleemi, me püüame oma parima, et aidata teil lahendada seda ja tee olete rahul meie teenust.

Märksõnad:Ees Pits, Roosa Parukas, Juuste Inimeste Parukas, Vikerkaar Pits Ees Juustest Parukate, Pits Ees Roosa Parukas Hall, Lühike Parukas, 1b Roosa Juustest Parukas, Peruu Roosa Parukas, Pruun Parukas Juustest Eel Kitkutud, Kuld Tõusis Parukas, Sinine Tukk Juustest Parukas.

Cap Suurus Suur
Valmistatud Meetod Pool Masin Tehtud & Pool Küljest Seotud
Juustest Tüüp Brasiilia Juuksed
Sobiv Suremas Värvid Tumedamat Värvi Ainult
Brändi Nimi Võluv Kuninganna
Materjal Hinne Remy Juuksed
Toote Tüüp parukas
Parukad Pikkus Lühike
Värvi Pits Pruun
Materjal Juustest
Põhimaterjal Šveitsi Pits
Tekstuur Sirge
Päritolu CN(Päritolu)
Kirjed Pakendi kohta 1 Tk Ainult
Saab Permed Jah
Pits Parukas Tüüp Sügav Osa

Kirjutage arvutus!

Ombre Värvilised BOB Juuksed Lõigatud Pits Ees juustest Parukad Red150% Brasiilia Remy Juuksed Sinine Roosa Sirge BOB Eel Kitkutud Keskmine Osa

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted