12V Mootorratta Lenkstangi Elektrilised Kuum Soojendusega Käepidemed Käepide Lenkstangi Soojem Manillar Mootorratta Elektrilised Käepide

€6.01

Saadavus: On laos

m128148

51826 Hot Müüa

Omadused:

1.See on valmistatud kummi survevalu protsessis.Kummist on deformeerunud jõuga ning taastatakse, kui see on eemaldatud.Samuti võib see takistada vihmavee ja tolmu sattumist sisemise korrosiooni osad veel enam tööelu ja turvalisem kasutada.

2.Temperatuuri saab reguleerida vabalt 50℃-70℃ anda teile erinevaid oftemperature nautida.

3.Ta kasutab palju punane kütteradiaator, et jaotatud keskel on vähe ja otsad on pingeline positsioone.Pöörlev ketas ja kütte tuum on mõeldud lahutamatu struktuur, mis ei ole lihtne kukkuda, kui vääne haaratsid.Saate nautida turvalisema sõidu.

4.See disain võib laialdaselt kasutatud ühe rauaga rea ja kahe rauaga rida mootorratas.Samuti on väga lihtne paigaldada.

5.See sobib kõigile 2.2 CM mootorratta kasutada.Laialdaselt kasutatakse, seda lihtsam paigaldada ja tasuvam.

6.Ta kasutab anti-off ringi, et vältida grip eemaldada, see on paindlikum, sest ei ekstsentriline pöörde.Paranenud vana raua ringfixed hakkama, rohkem turvalisem ja mugavam kasutada.

7.Parema käepideme vedru toide patenteeritud tehnoloogia on saanud meie riigi leiutise patent.Lisaks, kui throttle kuni mootor, juhtmed, siis ei pööratud koos.lt on veel lihtsam ja mugavam kasutada.

8.Saate väänata paari bulkles käepidet, kui valmis paigaldus.See on rohkem ilus ja ohutu.

Kirjeldused:

1.Valmistatud kvaliteetsest materjalist, vastupidav kasutusel.

2.Hoida käed soojas sõites talvel.

Tehnilised andmed:

Toote Nimetus: Elektriline Mootorratas Käepide

Materjal: Metal&Plastic

Värv: Mitmevärviline

Käepideme Pikkus:

Kaabli Pikkus: 650mm/25.59 aastal

Käik Asukoht: Kolm kiirust, Temperatuuri Reguleerimine Tüüp

Praegu: 2A

Vastupidavus: 10-11Ω

Pinge: 12-14V DC või AC

Võimsus: Kõrge Temperatuur 15W Madal Temperatuur 10W (Üks)

Toide Temperatuur: 50-70 ° C (Keskkonna-Viga)

Kohaldamisala: 12V Mootorratta

Paigaldus Vahemik: Sobib 22mm Lenkstangi Suurus Teras Mootorratas

Paketi Info:

Pakendi Suurus: 116x65x193mm/4.57x2.56x7.60in

Pakendi Kaal: 260g/9.17 oz

Üldine Pakett

Komplekti Kuulub:

1 x Paari Mootorratta Elektrilised Käepide

Märkused:

1.Valgust pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.

2.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

36643 Hot Müük

1.Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Nii et palun, ärge avage ühtki vaidlust või meile neutraalne või neutraalne Tagasiside

2. kui te ei ole rahul meie toode, pärast seda saada , palun võtke meiega ühendust esiteks, me pakkuda teile rahuldava lahenduse lõpuks

1. Palun kinnitage oma aadressi enne oma makse, me ei vastuta mis tahes toetuse põhjustada teil ei ole pakkuda õige aadress(sealhulgas üksikasjalikud aadress, telefoni number ), mis kõik pakendi oleks saata nii kiiresti kui võimalik.

2.Tavaliselt, siis oleks saada selle paketi puhul 10-35 päeva, kuid Venemaa, Brasiilia, võivad võtab 15-60 päeva, kui sa ei saada selle paketi puhul 60 päeva jooksul, siis palun võtke meiega ühendust esiteks, me oleks tagasi oma täieliku raha.

3. EMS ja DHL sa näed, ei ole tegelikud postikulud.Tegeliku lähetamise kulud on tunduvalt vähem kui transpordi maksumus näed.Palun võtke meiega ühendust jaama kirja, me reguleerida hind teile.

Märksõnad:Aksessuaar Hunt, Haare Soojus, Grip6, Suur Mootorratta Käepidemed, Electric Soojuse Grip, Pro Mootorratta Käepidemed, Soojus-grip, Mootorratta Elektrilised Soojendusega Käepide, Lenkstangi Soojendus, Käepide Lenkstangi.

Toote Kaal 260gg
Mudeli Nimetus /
Toote Tüüp Käepidemed
Funktsioon Mootorratta Elektrilised Käepide
Kirje Pikkus 11.6cmcm
Praegune 2A
Päritolu CN(Päritolu)
Toote Laius 6.5cmcm
Materjali Tüüp Metal&Plastic
Toote Kõrgus 19.3cmcm

Kirjutage arvutus!

12V Mootorratta Lenkstangi Elektrilised Kuum Soojendusega Käepidemed Käepide Lenkstangi Soojem Manillar Mootorratta Elektrilised Käepide

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted