16GB, 64GB 128GB Originaal Emaplaadi iPhone 6S Pluss Lukustamata Emaplaadi NR iCloud ja IOS LogicBoard Koos/Ilma Touch ID

€44.36

Saadavus: On laos

m1286

16GB, 64GB 128GB Originaal Emaplaadi iPhone 6S Pluss 100% Lukustamata Emaplaadi NR iCloud ja IOS LogicBoard Koos/ Ilma Touch ID

Pls Teade :

1. Emaplaadi on 100% originaal ja lukustamata,kuid see on kasutatud,mitte uus , see võib töötada igas riigis ,saate oma tellimus 100% kindlust.

2.meil on ka teisi emaplaadid brändi apple iPhone ja brändi samsung ,kui teil on vaja ,pls võtke meiega.

3.Siis tuleb paremini valida, DHL/EMS express laevandus,emaplaadi võib saata teile ohutuse ja kiiremini.

4. kui sa ei tea, kuidas installida pardal,pls abi paluda installida professionaalne inimene, aitäh!

Toodete Kuvamine:

Pöörake Tähelepanu :

Näiteks DHL serveri tasu:

Kui otsustad DHL shipping viisil, raha maksate teie tellimus on ainult telefon ja normaalne dhl laevanduse tasu.Mõned aadress on kauge koht DHL süsteemi, mis on põhjus, miks me teatame teile maksma serveri eest.Tänu f või oma arusaam.

Maksude kohta:

Kuna iga riigi maksupoliitika on erinevad, kõik impordimaksud ja-lõivud, on ostja vastutusel , Kui pakki ei saa tarnida, sest ostjad põhjusel ( sealhulgas, keeldudes märk ), ostja peaks affor kõik lisatasuta !

Umbes tühi pakk :

Me võiks saada kunagi tühi pakk, et meie ostja, samuti ei saanud me saada pakk teiste objektidega.Palun avage pakk teie postitus ametniku juuresolekul.Kui pakk on kahjustatud või tühjad(varastatud),

palun võtke nõude taotluse paber postkontorist oma pitseri.Avatud paketis-video on ka kasulik teile, et probleem lahendada.

Umbes Garantii:

Tooted on kõrgeima kvaliteediga,meil on kolme kuu jooksul garantii,nii et kui sa ei ole rahul objekti olete ostnud,võtke ühendust meie klienditeenindusega niipea kui võimalik, sest siis sai seda suudame, et aidata teil mis tahes tulu ja toetused, mis põhineb seisukord punkt.

Kui kaup teile ei saanud, nagu kirjeldatud,teatage sellest meile ja meiega ühendust võtta 7 päeva jooksul tagastamiseks .Maksame nädala jooksul kättesaamisest alates tagastatud kaubad.

Märksõnad:Uv-iphone Emaplaadi, Emaplaadi Iphone 6s P, Au 10 Emaplaadi, Püsiv Icloud Avada, Apple Vaadata Juhatus, 5se Iphone Emaplaadi, Laminaat Hallituse, Sn Icloud, 6s Nand, C612.

Värvid Must / Valge / Kuld / Roosa ja Ilma Touch ID
Sertifitseerimine PUUDUB
Ühilduva Brändi Apple iPhone
Touch ID Funktsioon Touch ID / Ilma Touch ID
Võimsus 16 GB / 64GB / 128GB
Algne Koht Shenzhen Guangdong Hiina(mandri)
Päritolu CN(Päritolu)
Ühilduv Mudel iphone 6S plus ( 5.5 tolli )
Toote Olukord Laos
Sagedusalas mobiiltelefonide emaplaadi
Kvaliteeti Algne & lukustamata
Tüüp Sisemine
Staatus Lahtivõtmine & kasutatud
QC Täielik QC Testitud
Mudeli Number IPhone 6S Pluss
Brändi Nimi YMJ

Kirjutage arvutus!

16GB, 64GB 128GB Originaal Emaplaadi iPhone 6S Pluss Lukustamata Emaplaadi NR iCloud ja IOS LogicBoard Koos/Ilma Touch ID

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted