HERBURNL Peen Printsess Pulmad Kleit Applique Bling Maha Õla Pruudi Poole Rüü De Mariee Abiti Da Sposa

€179.16

Saadavus: On laos

m129221

1.Leading Aega Kleit Õmbleja:

10 kuni 30 päeva,aeg sõltub kleit disain.kõik kleidid on käsitsi töö pärast, et, aeg on erinev, sest mõned kleidid on teenetemärgi liiga palju pitsi appliques, lilled, pärlid, pärlid ja kristallid.

2.Laevandus Tarneaeg:

eest Moobo.ee Standard Shipping, siis tuleb 15 kuni 60 päeva, aeg sõltub sellest, kaugus kliendi kohas ja Hiina.

kiire kohaletoimetamine,nagu DHL, UPS,Fedex,TNT, ta vajab 4) esitada 15 päeva jooksul, aeg sõltub sellest, kaugus kliendi kohas ja Hiina.

3.Custom Made Teenus:

kui teil on vaja kohandada kleidi vastavalt isikuandmete suurused ja värvid,VÕTKE MÜÜJA ANDMED.

4.Üksikasjalik informartion vaja Custom Made Teenus:

palun aidake meid üksikasjalikud suuruse rind,talje,puusa -, õla-korrusel(koos kinga),õlg õla kõrval,käsi silma,käe pikkus.lihtsalt vaadake suuruse mõõtmisega.

1) Rind =

2) Vöökoht =

3) Puusad =

4) õlg Õla =

5) Õla, et põrand (koos jalanõud)=

6) Armseye(käeaugu jaoks)=

Kui te teete pikk varrukas kleit, järgmine suurus on ka vaja.

7)Bicep ümbermõõt(umbes kell täiel rinnal osa upper arm)=

8)Varruka pikkus=

9)Randme ümbermõõt=

5.Kleidi pikkus:152cm

Kõik standard pika kleidi pikkus on umbes 152cm, lihtsalt õla põrandale,kui teil on üks palve, palun võtke meiega ühendust.

6.Pluss Suurus Teenindus

Suurus MEILT 20W MEILE 28W, kui vaja, palun conatct koos meiega.

MEILE 2 rinnaümbermõõt 82 cm, talje 65 cm, puus 91 cm, US 4 büst 84 cm, vööümbermõõt 68 cm, puus 92 cm, US 6 rind 88 cm, talje 70 cm, puus 96 cm, US 8 rinnaümbermõõt 90 cm, talje 72 cm, puus 98 cm, US 10 rinnaümbermõõt 93 cm, vöö 75 cm, puus 101 cm USA 12 rind 97 cm, talje 79 cm, puus 105 cm, US 14 rind 100 cm, talje 83 cm puus 109 cm MEILE 16 rind 104 cm, talje 86 cm, puus 112 cm MEILE 16W rind 109 cm, talje 92 cm, puus 116 cm MEILE 18W rind 114 cm, vöö 98 cm, puus 121 cm MEILE 20W rind 119 cm, vööümbermõõt 104 cm, puus 126 cm MEILE 22W rind 124 cm, talje 109 cm, puus 131 cm MEILE 24W rind 130 cm, talje 115 cm, puus 136 cm MEILE 26W rind 135 cm, talje 121 cm, puusa 141 cm

Me mõistame, et tellimine kleit oma eriline sündmus on oluline ettevõtja, ja meie tühistamise poliitika oli loodud seda silmas pidades.Siiski on oluline märkida, et meie kleidid on tehtud selleks, ja kui loomise protsess on alanud materjalid, mida ei saa taaskasutada.Hea uudis on see, et pärast oma tellimuse, veel on aega teha kuni oma meelt.Palun vaadake meie tühistamise poliitika üksikasju allpool: Meie Tühistamine Poliitika 1. Tellimusi tühistada 24 tunni jooksul pärast makse kinnitamist ei saada kogu toetust. 2. Tellimused tühistatud 1-3 päeva jooksul pärast makse kinnitamist ei saa taotleda osalist tagastamist, mis koosneb täielikult laevanduse kulud ja 50% toote ostuhind. 3. Tellimused tühistatakse pärast 3 päeva jooksul pärast makse kinnitamist ei saa taotleda osalist tagastamist, mis koosneb täielikult merevedude kulusid. 4. Kui teie tellimus on saadetud, ei saa seda enam tühistada.Võite saata meile e-posti, kui sul on mõni küsimus, on ka meie klienditeeninduse meeskond on valmis abistama kõiki teie küsimustele nii kiiresti kui saame oma e-posti.Palun pidage meie firma informatsioon on teie kontakt faili, siis külastage meie veebilehte, kui teil on aega või vajadust uute toodete, leiad kena kleidid, mis sobivad teie turul hästi.Samuti saada meile e-mail, kui sa tahad teha oma disaini, mis me saame teha kleidid vastavalt klientide nõudmistele.Oleme spetsialiseerunud projekteerimise ja tootmise top klass pulm kleit, Lisaks pakume tootmise paljud maailma kuulsad pulmad brändi firmad,sealhulgas pulm kleit,õhtukleit,tanssiaiset kleidid,kokteili kleidid,peokleidid ja erinevate pruudi hommikumantlid.Tere tulemast tutvuma arutelu.Peaaegu kõik tooted saab tagastada, välja arvatud custom made ones. Palun pidage kleit täiesti uus originaal sildid ja etiketile.Palun võtke meiega ühendust enne kui saatis kleit tagasi!Me anname teile tagasi üksikasjad.Kui sa lihtsalt tagasi, et kleit aadress pakendi, me ei saa ja tagasi sa. 1. Kui leiate, et see kleit vale värv või mõõtmised, palun saatke meile selge, fotod, 3 tööpäeva jooksul alates saate seelik.Teil võib tagastada ja tagastamise või muuta seelik. 2. Kui on ilmne kvaliteedi probleem kleit, nagu suured mustuse, purustatud või vead pind, palun saatke meile selge, fotod, 3 tööpäeva jooksul alates saate seelik.Teil võib tagastada ja tagastamise või muuta seelik. 3.Kui see ei ole kvaliteedi probleem, me ei arvata maha postikulu, kui me tagasi sa. 4.Toode peab olema unworn ja algne seisukorras isegi pärast proovisin sobib ja suurus. 5.Toodet ei saa Toetust: Kulunud, Lõhnastatud, Muuta või ilma originaal Brändi&Sildid.

Märksõnad:Pruudi Poole Rüü, Pool Pulm Kleit, Pulm Koduabilised Kleidid, Kleit Wed, Pulm Wrap, õla Peal, Aafrika Merineitsi Trompet Pulm Kleit, Pikk Sleev Naised, Bling Naiste Kleit, Pruudi Kimono.

Mudeli Number as22ff
Tagasi Disain Illusioon
Suurus US2-US28W
Pulm Kleit Riie Tüll
Siluett ON-LINE
Toote Tüüp Pulmad Kleidid
Kvaliteeti High-end Pruudi Kleit
Värvid Valge, elevandiluu, CHampagne beež
Kleidid Pikkus Põranda-Pikkus
Teenetemärgi Volt
Tegelik Pildid No
Rasedad Naised Jah
Kehtivad Kord Pulmapidu
Päritolu CN(Päritolu)
Kaelus V-Kaelus
Piht impeeriumi
Moe Element Illusioon
Varruka Pikkus(cm) Lühike
Varruka Stiil Maha Õlg
kohaletoimetamine meetod DHL, UPS, TNT, Aramex,Fedex
Brändi Nimi NoEnName_Null
Sisseehitatud Rinnahoidja Jah
Nimi HERBURN OTSIN
Rong Kohus Rong

Kirjutage arvutus!

HERBURNL Peen Printsess Pulmad Kleit Applique Bling Maha Õla Pruudi Poole Rüü De Mariee Abiti Da Sposa

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted