Lambanahast Sisetallad Loomulik Shearling Tõeline Karusnahk Vill Kašmiir Termilise Lumi Saapad Kinga Pad Täiskasvanud Laste Talve Kingad Soe Mõõdus

€5.04

Saadavus: On laos

m129333

-Kui teil lisada üksuse oma ostukorvi,saate kassasse ja minna koos makse.

>>>>>Shipping

-Me oleme shipping Hiina post air mail ja e-pakettaknad, pärast makse me kohe teile saadetis.Kui tellimuse või kiireloomulisuse nõue klientidele(palun võtke meiega ühendust,saame saata kaudu EMS,DHL jne,kuid on vaja veel mõned täiendavad veokulud).

>>>>>Tagasiside

-Kallid kliendid, me hindame teie lahke koostöö meiega, kui olete rahul meie üksused ja teenust, palun jäta meile positiivset tagasisidet.

-Siis palun e-mail meile või telefoni teel meile enne lahkumist negatiivset või neutraalset tagasisidet, et me lahendame kõik probleemid rahuldavalt.

-Teie positiivne tagasiside on kõrgelt hinnatud.Loodan, et me saame ehitada hea ja pikaajalise ärisuhte teiega, aitäh.

>>>>>Tagastamine

-Kui sa ei ole rahul toote, palun e-posti, meile tagastamise või saata ühe nädala jooksul.Kõik kaubad tuleb tagastada algses seisukorras ja ostja vastutab tagasi postikulu.

>>>>>Võta meiega ühendust

-Kui teil on mis tahes küsimusi laevandus ja kvaliteet, Pls kirjuta meile.Me lahendada seda, et sa 24 tunni jooksul.

Märkus:Meie hind ei ole kaasa arvatud mis tahes maksu-või kaugemates piirkondades lisatasu eest.Pls jätke meile oma e-posti aadress on leppinud, et juhul, kui mõni ebaselge.Tänan.

Rahvusvahelise Ostjad, Palun Pange Tähele:

1).maks on määratud ostja kohandatud ole meie poolt, on eri riikides erinev maksumäär, nii et kui mis tahes maksu, siis ostja peaks olema see.

2).Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei ole hõlmatud esemed hind või postikulud .Need tasud on ostja vastutusel.

3).Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud, mis tehakse enne pakkumise/osta.

Märksõnad:Fliis Sisetald, Meeste Talvel Kinga, Ios Soojendusega Sisetallad, Saapad Meeste Talvel Töötavad Lumi Kingad, Boot Lambanahast, Ankle Boot Lumi, Boot Meeste Talve, Veekindel Talvel Karusnaha Lumi Saapad Kingad, õhuke Soojendusega Sisetallad, Sisetald Soe Talv.

Muster Tüüp Tahke
Brändi Nimi LUCYLEYTE
Sisetald Kõrgus 3cm-5cm
Mudeli Number xd0001
Suurus 22.5 cm-27.5 cm
Kohaldamise Sugu Neutraalne/Nii Meeste ja Naiste
Sugu MEHED
Kinga Laius Keskmise(B,M)
Materjal Villa
Hooaeg Talv
Funktsioon Deodorization

Kirjutage arvutus!

Lambanahast Sisetallad Loomulik Shearling Tõeline Karusnahk Vill Kašmiir Termilise Lumi Saapad Kinga Pad Täiskasvanud Laste Talve Kingad Soe Mõõdus

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted