Sexy bikini 2019 Seksikas värviga Pilduma Murra Ruffle Rinnus pad Rannas Päevitamiseks bikinis supelrõivad naiste ujumistrikoo biquini supelrõivad

€8.80

Saadavus: On laos

m1304

Täname tulemas , me püüame oma parima, et tagada hea teenus ja hind .Kui teil on küsimusi ,palun võtke meiega ühendust poolt "trade manager" või "E-post", me repond niipea kui võimalik .Loodan, et u nautida oma aega siin,aitäh !Kui te ei saa aru suurus, Võtke ühendust klienditeenindusega!Palun andke meile oma pikkus, kaal ja talje, Me saame aidata teil valida suuruse. 1 * Bikiinid komplekt (1 arriba 1 Abajo) S rinnaümbermõõt 82-86cm talje 60-66cm puus 86-92cm M rind 86-92cm talje 66-72cm puus 92-96cm L rind 92-96cm talje 72-76cm puus 96-102cm XL rind 96-102cm vöö 76-82cm puus 102-106cm Puhas käsitsi mõõtmine, seal on vead, mis viga on vahemikus +-3 cm.

[Umbes Color] Kõik pildid on tehtud mitterahalisi, kuid erinevuste tõttu valgustuse ja seadmete kuvamiseks, võib esineda kerge värvi vahe!Täiesti vastuvõetamatu, värv pro palun hoolikalt läbi online shopping! [Umbes Size] Meie standard suurus on ainult soovitatav vastavalt konkreetse suurusega palun ostjad ise mõõta seevastu otsuse kätte ostja, palun tee veel head suuruse võrdlus lõpuni. [Umbes Tagastab] Tagastab kauba edasi-tagasi kuller probleemi suurus on ostjad ise, Tagastab kauba kvaliteedi edasi-tagasi kuller meie kohustus. [Umbes tagasisidet] Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.

Märksõnad:Krossi Sobib Neal, Lennuk Metallist ühendemiraadid, Valge Leapherd Saapad, Mustang Logoga Kork Mehed, Krossi Sobib Roosa, Tiras Led Usb 2 Võtmed, Kui Kutsikas Vaktsiinid, Oedo Trepid, Köögid, Xiaomi 10 Piim Juhtudel.

Sugu NAISED
Toetuse Liik Traat Tasuta
street style Seksikas & Klubi
Muster Tüüp Tahke
Vanus Vanuses 18-35 Aastat Vana
Stiil street style
Materjal Akrüül
Toote Tüüp Bikinis Komplekt
Päritolu CN(Päritolu)
Koos Pad Jah
Mudeli Number YQ-7005
Vöökoht Madal Vöökoht
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus

Kirjutage arvutus!

Sexy bikini 2019 Seksikas värviga Pilduma Murra Ruffle Rinnus pad Rannas Päevitamiseks bikinis supelrõivad naiste ujumistrikoo biquini supelrõivad

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted