Strongwell Põhjamaade Ins Morandi Nägu Keraamiline Vaas Kaasaegne Lihtsus Lillevaasid Loominguline Kodu Kaunistamiseks Elutuba Pulm Kingitus

€16.66

Saadavus: On laos

m131014

Toote parameetrid: Nimi: Nordic Ins Morandi Nägu Keraamiline Vaas Stiil: Euroopa Materjal: Keraamiline Kuju: Abstraktne Inimese Nägu Värv: Pruun & Hall & Must & Valge & Gold & Kollane Suurus: Umbes 18*25 cm / 15*18 cm / 15*21 cm, Kaal: Umbes 1290 g / 570 g / 970 g Pakend: pappkarp + Vaht + Mull Kott Pakett sisaldab : 1 TK x Nordic Ins Morandi Nägu Keraamiline Vaas Funktsioon: 1.100% Brand new ja kõrge kvaliteet! 2.Klassikaline Ameerika stiilis 3.Uus stiil, mis sobib kunsti kogumine.Klaasist vaas on enamasti valmistatud keraamika ja klaas.Tema välimus on ilus ja sile ja seda on tehtud kalleid materjale, nagu näiteks hinnaline kristall.Kaasaegse kodu kaunistused ei ole piisavalt praktilist kasutamist.Rohkem ja rohkem disainerid sisaldab nutikaid ideid, ja funktsioon kaunistamisega kodu on taotlenud tavalisi kodus kaunistused.Teadaanne: 1. Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh! 2. Palun lubage 1-3 cm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

1. See kirje saadetakse teile hiljemalt 5 tööpäeva jooksul alates makse kinnituse (v.a riigipühad). 2. Aktsepteeritavad makseviisid: Praegu saab maksta kasutades Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi ja panga ülekanne.Rohkem makse valikud on saadaval Moobo.ee tulevikus.Edasiste maksete kohta küsimusi, siis palun vaadake thislink http://help.Moobo.ee/payment_method.html see aitab teil. 3. Pakett laeva nii kiiresti kui võimalik pärast oma makse, Postitus lennupostiga võtab umbes 20-45 päeva jooksul , mõned coutry võtab 20-60 päeva , EMS ( 7-15päeva ) 4. Üldiselt on Enamik tellimusi töödeldakse jooksul 5-7 tööpäeva .Kuid viivitus tarne juhtuks, kui meie ladustamine muutus igal hetkel. 5. Rahvusvaheline transport on vaja pikka aega, palun ole kannatlik, me suletakse hooldus hiljemalt dünaamiline info, et pakk võib olla juhuslik kahju, sealhulgas lamedamad, ja isegi kadunud, palun aru!Kui sa ei saa oma paketi,või kui saadetis on kahjustatud,või on defektsed tooted, palume mõned pildid tõendina, kui tegelikult on tõsi, me saata uue toote teile.Mis tahes nõuded, palun andke meile enne paki saatmist, sest kui paki saatmine, ei saa me midagi muuta!Pakume tasuta shipping on Hiina post air mail, aitäh . 6. Sest pakkuda, hind on väga kallis, tavaliselt see ei ole väärt, et kaup tagastada, kui olete valinud vale suuruse või ei meeldi, tavaliselt me nõu te hoida seda, saate müüa oma sõbrale, või nagu kingitus saata oma sõbrad, tänan teid. 7. Me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu või impordi maksu.See on elementaarne kohustus, et kodanikud maksavad makse vastavalt kohalikele seadustele.Palun maksta tolli maks vastavalt kohalike poliitika.Aitäh! 8.Me ei jäta POSITIIVSET TAGASISIDET pärast makse.Palun võtke meiega ühendust kui te ei ole rahul ei ole toote pärast seda vastu võtta.Kõik emalls vastatakse hiljemalt 1 tööpäeva jooksul.Kui te ei saanud oma vastuse.palun uuesti saata oma emall ja me vastame teile võimalikult kiiresti.

Märksõnad:Tagumik Vaas, Nägu Pott, Decor Vaas, Keraamiline Kest Vaas, Tagumik Lifter, Vaas Kaunistada Kodu, Pruun Põhjamaade Vaas, Vaas, Must Lille Vaas, Decor Live Tuba.

Stiil Euroopa
Elutuba kodu kaunistamise tarvikud
Brändi Nimi Strongwell
vaas teenetemärgi kodus Mudel Maja Kaunistamine
Mudeli Number WX-051551
Vaasid Põhjamaade Lille Vaas
Käsitöö Põhjamaade Home Decor
värv Brown & Hall & Must & Valge & Gold & Yellow
Kaasaegne Minimalistlik lillepott
Leibkonna Pulm Töölaua Kaunistus
Materjal Keraamilised & Portselan
Nimi Põhjamaade Ins Morandi Nägu Keraamiline Vaas
Kuju Kokkuvõte Inimese Nägu
Keraamiline lillepott Pulm Kingitus
Funktsioon Laua Vaas
Pakett Pappkarp + Vaht + Mull Kott
Kaal About 1290 g / 570 g / 970 g
kodu aksessuaarid decoracion hogar moderno
Suurus About 18*25 cm / 15*18 cm / 15*21 cm

Kirjutage arvutus!

Strongwell Põhjamaade Ins Morandi Nägu Keraamiline Vaas Kaasaegne Lihtsus Lillevaasid Loominguline Kodu Kaunistamiseks Elutuba Pulm Kingitus

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted