Xiaomi Aqara Smart Home Komplektid Gateway 3 Aqara Hub Ukse Akna Andur Inimese Keha Seina Lüliti Vee Andur Relee Moodul MI Kodu

€5.01

Saadavus: On laos

m131312

Aqara Keskuses:

Kirjeldus: Smart Home Center

Aqara Hub on control center terve smart home.Ühendamist Zigbee protokolli, Aqara tarvikud saab veel töötavad sujuvalt ka siis, kui teie koduvõrgus on ebastabiilne või lahti.

* Kuni 32 Aqara smart lisaseadmeid saab ühendada Hub.

Aqara Traadita Relee:

Traadita Võti:

Kirjeldus:

Kui Aqara smart wireless switch on lihtne ja kaasaskantav üks nupp seadme.Samas võib see tõrje palju nutikaid seadmeid.Featuring ZigBee traadita side ühendust, see smart switch saab kasutada uksekell, lülitada sisse nuppu, pult jne.kaudu "Mi Kodu" APP.See on väga mugav kasutada.Mida on rohkem, liim oma tagumiku ja väike suurus võimaldab seda panna või kinni kõikjal.Peamised Omadused: • Üks võti kontroll • Enne magamist: ühte nuppu, et lülitada kõik seadmed • Ärkamine öösel: ühte nuppu, et lülitada nightlight • Kui läheb läbi: üks võti, et kontrollida kodumasinad • Saab kasutada hädaabikõne nupp • Kaitsta ja äravõtmise kaitseministeeriumi • töötemperatuur: -10 - 60°.C • suhteline õhuniiskus: 0 - 95pct RH • Sisseehitatud 1 tk CR2032 cell aku • Palun alla laadida APP from Itunes Store või Google Play • Portable, väike, lihtne paigaldada Aqara Ukse Andur: Kirjeldus: Aqara Smart Windows Ukse Andur Suudab Tuvastada Avamise ja Sulgemise Luuk ja Aknad ja Saatke Teade Oma Telefoni Kaudu APP.Võime Sobitamine Teiste Arukate Seadmete, nagu Värav puldiga, Smart Pirn, õhupuhasti, jne.See Andur on Võimalik, et Aidata Teil Luua Tark Kodu.Windows Ukse Andur Koosneb Andur Teema ja Magnet.See Avastada Avamise ja Sulgemise Luuk ja Aknad Kaugseire Lähedal ja Eraldamine Anduri Teema ja Magnet.Peamised Omadused: • Algne Aqara Smart Uks ja Aknad Andur Igapäevase Julgeoleku. • ZigBee Traadita Ühendus. • Vallandada ja Alarm: See On Kerge ja Helise, kui Keegi Avab Ukse, Valgus lülitub Automaatselt sisse, kui Keegi Lükake Uks. • Kodust eemal Režiim: Kui Keegi Murdis, Kelluke Heliseb ja IP Kaamera ( ei kuulu komplekti ) Võtab Video. • Intelligentsed Sensorid: Ava Aken, Lase Värsket Õhku Tuppa. • Väike Suurus, Lihtne Paigaldada. • Max.Sensori Kaugus: 22 mm. • Töötemperatuur: -10 - 50°.C. • Suhteline Õhuniiskus: 0 - 95pct RH. • Sisseehitatud 1tk CR1632 Cell Aku. • Palun alla Laadida APP "Mi Kodu" Poest või Google.Aqara Keha Sensor: põhijooned: Intelligentne induktsioon: kui keegi läheb läbi, öö, valgus lülitub sisse automaatselt Mõttes kerguse ja tumedad oma tuba Teate funktsioon: saadetud märguanne, et sa läbi APP ZigBee traadita ühendus Sisseehitatud 1tk CR2450 cell aku Avastamise kaugus: 7m Avastamise nurk: 170 kraadi töötemperatuur: -10 - 45°.C suhteline õhuniiskus: 0 - 95pct RH

Aqara Temperatuuri Ja Niiskuse Andur: Peamised Omadused:

Kui Aqara Temperatuuri ja Niiskuse Andur saab Jälgida Temperatuuri, Niiskuse ja Õhurõhu, ja kas siis muuta Keskkonda Teate Saatmine Telefoni kaudu APP.Võime Sobitamine teiste Arukate Seadmete, nagu Värav puldiga, Arukas Pistikupesa, Mitmekülgne Töötleja, jne.See Andur on võimalik, et Aidata Teil Luua Tark Kodu.Mida on Rohkem, See Nutikas Andur on lihtne Kontrollida Temperatuuri ja Niiskuse Muuta byViewing Andmed Vastavalt Ajaloolised Dokumendid.

Kirjeldus:

Traadita Ühendus: ZigBee

Reaalajas ja Ajaloolised Andmed

Koondtaotlus : Saab Ühendada Aqara Smart Seadmed või muud ZigBee Seadmed

Automaatselt Häire, kui Temperatuur, Õhuniiskus ja õhurõhk on Ebanormaalne

Tuvastab Temperatuur, Õhuniiskus ja õhurõhk Seisukord

Powered by CR2032 Button Cell ( Komplektis )

Palun alla Laadida APP "Targa Kodu" Apple Store või Google Play

Temperatuur Tööulatus: -20 - 60°.C ( + / - 0.3°.C )

Niiskus Avastamise Ulatus: 0 - 100pct RH ( + / - 0.3 pct )

Õhurõhk tööulatus: 30 - 110KPa ( + / - 120Pa ) Aqara Vee Lekke Detektor: Kirjeldus:

smart Aqara vee andur võib tuvastada vee-ja kaug-alarm läbi APP õigeaegselt.Vastupidav aku, mida saab kasutada kahte aastat ja aku saab asendada.IP67, veekindel polüesterkangas, ideaalne eave, aed, hoov, rõdu, jne.Lihtne moedisain, see ei ole ainult Andur, aga ka ehted.Tehnoloogia loob õnnelik elu!

Peamised Omadused:

● Keelekümblus jälgimine, õigeaegne häire Avaldaja

● IP67, veekindel kõrgem klass, kõrge kvaliteediga ja vastupidav

● Nr paigaldamine, kohapeal, väike ja peen

● Märkus: CR2032 patarei on kaasas Aqara Shock Sensor: Peamised Omadused: ● nutika Seadmega, Kasutades Madala energiatarbega, Madala hinna ja ZigBee Traadita Protokolli ● Powered by CR2032 Patarei, ja Vastab ZigBee on HA1.2 ( Home Automation ) Standard. ● Võib koostalitluseks Aqara Multi-funktsionaalne Gateway ja Muude Arukate Seadmete ● Kasutatakse, et jälgida uks ja aknad nõid staatuse, olulised teemad häiritud, samuti on võimalik jälgida kasutaja voodi tegevust, aidata kindlaks määrata une kvaliteeti ● Sisaldab kõrge-täpsusega kuus-telje kiirendus ja gyroscopes, mida kasutatakse koguda välise vibratsiooni ja liikumist andmed. ● Temperatuur: -10 kuni 50°.C Paigaldamise Meetod: ● Tõhus kaugus kinnitamine: Vajuta reset nuppu ja andur valitud anduri paigaldamise kohas, see on tõhus suhtlemine seadme ja gateway kui värav kiire ● Rebida kleebis kaitsva kile, pulk seinal Aqara Värvi Pirn:

Märksõnad:Sonof, Smart Home, Mi Xiomi, Aqara Gateway Home Kit, Mijia, Aqara Uks, Tuya Zigbee, Aqara, Home Decor, Aqara M2.

Sertifitseerimine CE
Avaldaja Mi Kodu, Aqara Kodu, Apple Home Kit
Päritolu CN(Päritolu)
aqara liikumisandur Tuvastab liikumise vahemaa
Mudeli Number Aqara Smart Home Komplektid
Güroskoop Värav Hub Ukse Akna Andur Inimese Keha Raadiovõrgu Lüliti Niiskus Wa
yeelight lamp Värviline
Aqara Hub Xiaomi Smart home center
Max kiirus Aqara Smart Home Komplektid
Riigi Ühendamine Ready-to-Go
Aqara raadiovõrgu lüliti Kergesti kontrollida teiste smart home tarvikud kolme meedet
Uksekell Näotuvastus
Kaamera 1080P
Kontrolli Kanalid 2 Kanalit
Skaala 1
Aqara temperatuuri ja niiskuse andur Monitorid, temperatuur, õhuniiskus ja õhurõhk reaalajas
Aqara ukse ja akna andur Tuvastab, kas aken või uks on suletud reaalajas
Omadused Pesa
Kaks-viis kontrolli modeul 2 chanle
Brändi Nimi Xiaomi
Aqara vee lekke andur Tuvastab üleujutuste ja kaitseb oma vara
Xiaomi Xiaomi Smart Home Kit

Kirjutage arvutus!

Xiaomi Aqara Smart Home Komplektid Gateway 3 Aqara Hub Ukse Akna Andur Inimese Keha Seina Lüliti Vee Andur Relee Moodul MI Kodu

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted