Spring Fashion Triibuline Naiste Villa-line Seelik Elastne keskmise pikkusega Seelik korea Versiooni Elegantne Kõrge Vöökoht Plisseeritud Seelik

€14.54

Saadavus: On laos

m135291

[xlmodel]-[size]-[9999]

Suurus Talje Pikkuse Mõõtmine CM S 58 75 M 62 76 L 66 77

Suurus Talje Pikkuse Mõõtmine Tolline S 22.8 32.7 M 24.4 33.1 L 26.0 33.5

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[46723]

[xlmodel]-[custom]-[8888]

1.Maksmine ainult läbi Moobo.ee ainult.

2.Me ainult laeva üksuste kohaletoimetamise aadress, teil on kinnitatud Moobo.ee, nii et palun kinnitage, registreeritud aadress .

3.Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud, mis tehakse enne pakkumise/osta.

1.Punkt saadetakse tavaliselt 48 tunni jooksul pärast teie makse on kustutatud,ja see võib aeglustada mõnede juhtumite,nt nädalavahetusel,kohalikud pühad või muud erilist olukorda ,sinu arusaam on teretulnud .

2. Punkt laevandus tracking number, on soovitav, et te.Palun pidage ühendust kohaliku postituse pärast teie saada jälgimise numbri.Teemad on tarnitud kaudu Hiina Post Air Mail, umbes 15-60 tööpäeva jooksul saate, punkt.Palun võtke meiega ühendust esimesel kui te ei saa punkti rohkem kui 45 päeva.Täname oma arusaamist.

3. Samuti toetame kiire saadetis, mille "EMS" "DHL" "UPS" (vaja täiendavat kulu).

1.Teil on 7 päeva, võtke meiega ühendust, sest see on saadud.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva,siis loetakse kasutada ,sellisel juhul me ei aktsepteeri tagastamise või vahetamise.

Kõik tagastatud tooted peavad olema samas seisundis, nagu see tulema,siis ei kriimustusi või muid kahjustusi küsimusi ja originaal pakend.palume laevandus tracking number, konkreetset põhjust tagasi,ja oma Moobo.ee-ID.

Eest tagasi laevandus tasu peab olema makstud ostja poolt, kui üksus ei ole probleem ,kuid kui üksused, tuleb tagasi või vahetatakse tänu oma kvaliteedi probleem , me maksma laevandus tasu .

2.Mis tahes probleemide korral, palun usun, et hea suhtlemine on võimalik lahendada mingit probleemi!Me anname teile parima lahenduse.Negatiivset tagasisidet pole võimalik lahendada ühtegi probleemi, vaid teeb nii krediidikvaliteedi halvenemise!Põhjustada palju tarbetuid probleeme.

Me usume, et sa saad nautida head ostja kogemus meile.Kui olete rahul oma ostu ja meie kogu teenuste, palun võta minut aega, et jäta meile positiivset tagasisidet üldine Üksikasjalikud Müüa Hinnang(DSR) 5-Star. .Kui sul tekib mingeid probleeme, midagi, võtke julgelt saatke meile päring ja me teeme oma parima, et aidata teil lahendada probleemi. .Kui teil on tunne, mis tahes insatisfaction, palun ka julgelt andke teada meile teise võimaluse see parandada, enne kui te otsustate lahkuda mis tahes neutraalne või negatiivne tagasiside. .

1. Ülemaailmse agendiks värvata ja tilk laevandus toetatud.

Me pakume teile toote teavet ja pilte, sa lihtsalt pead osa tooteid oma veebilehel,Sotsiaalse Meedia, pärast seda, kui klient andma, et me teeme laevandus-ja teenindus.

2. OEM ja ODM

Pakume kohandatud teenus: Projekteerija juhiseid, Materjali valik, värvid collocation, Valmistamine.Kuid pea kogus.

3. Brändi edendamise, koostöö

Vaatame parim partner koostööd meie ettevõtte kohta üle maailma.

Märksõnad:Korea Seelik, Nahast Mini Seelik Lukuga, Must Satiin Seelik, Võre Seelik Koos Pearl, Pilu Meeste Vaheliha, Seelik, Must Siid Seelik, Denim Naiste Seelik, Tants Lühike Seelik, Murra Seelik.

Piht impeeriumi
Mudeli Number wang20.3.10
Teenetemärgi PUUDUB
Stiil Bohemian
Sisu peamine riidest osad 51%-70%
Muster Tüüp triibuline
Vanus Vanuses 18-35 Aastat Vana
Kleidid Pikkus Keskel Vasikas
Siluett ON-LINE
Sugu NAISED
Materjal Villa
Peamine kanga koostis Villa
Tehnoloogia Lõng
Päritolu CN(Päritolu)
Brändi Nimi YANQINGHUAN
Kangas nimi Villa

Kirjutage arvutus!

Spring Fashion Triibuline Naiste Villa-line Seelik Elastne keskmise pikkusega Seelik korea Versiooni Elegantne Kõrge Vöökoht Plisseeritud Seelik

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted