Bike tagatuled suunatuled Led Lambi Ees Taga Jalgratta-Ohutus Hoiatus Traadita USB-Laetav Remote Jalgratta Tuled Tagasi

€32.62

Saadavus: On laos

m136229

Traadita Kaugjuhtimispult Suunatuli Bike Kerge

MIDA RUIDA JALGRATTAGA POODI

SPETSIFIKATSIOON

* Valgusallika: MAISITÕLVIK LED * Suurus: 1.92x2.55x1(tolli) * Veekindluse Tase: IP65 * Töö Tundi: 4 tundi pideva vilkumise, 70 * päeva seista * Aku: liitium-230mAh aku * Heledus: 75 Luumenit

OMADUSED

【Täiustatud Heleduse poolt Taru-nagu Tehnoloogia 】– unikaalne Taru-like tekstuur juhul suurendab heledust ja paneb sind nähtav ning päev ja öö, et tagada ohutu ratsutamine reis.See laieneb ka nähtavuse kaugus ja vähendab häiriva pimestav mõju teistele autojuhtidele ja jalakäijatele. 【Unikaalne Keerates Kerge Disain】 - unikaalne keerates signaal disain bike tagatuled võimaldab teil paremini näitavad, et keerates mingil road tingimustes.Samuti on kaasas lihtne-kuni-kasutada remote saate hoida juhtrauda lasta siis näitab pöördeid ilma mõjutab rooli võime. 【Multi paigalduskohad】 – Seda saab paigaldada erinevat tüüpi jalgrattad ja motorollerid.Samuti on võimalik paigaldada erinevaid seisukohti sõltuvalt raamiga.Kõik osad ja alustest toetada quick release, lihtne paigaldada, ilma lisavahendid. 【Optimaalne Eluiga Patarei & IP65 Veekindel 】– Sisseehitatud liitium-Polümeer aku ja RFID tehnoloogia pakub optimaalse aku kasutusaega .Kui IP65 veekindel disain on alati hästi töötada teie jaoks, et asja tugev vihm, lumi või paks udu.

Märksõnad:Usb-luci Led, Poeg Lamp, Bicycl Raam, Led Lamp, 3d Dragon Lamp, Bike Tarvikud üldist, Bicycl Lamp, Nitecore Pvt, Cree Esilatern, Skied Jalgratta Tuled.

Paigaldus Paigutamine seatpost
Veekindel tase IP65
Brändi Nimi GIYO
Tööpäeva Tund 4H pidev vilkuv 70 päeva seista
Aku 230mAh liitium aku
Nimi Traadita Kaugjuhtimispult Bike Taillight
Kontroller Vahetatav patarei CR2032
Toide Aku
Heledus 75 Luumenit
Päritolu CN(Päritolu)
Sertifitseerimine CE
Töökaugust Jooksul 5 meetri kaugusel kerge
Mudeli Number Carrybright
Valgusallikas cob led

Kirjutage arvutus!

Bike tagatuled suunatuled Led Lambi Ees Taga Jalgratta-Ohutus Hoiatus Traadita USB-Laetav Remote Jalgratta Tuled Tagasi

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted