OLIECO Nohu, Allergia Leevendavat Massager Nina Allergiline Füsioteraapia Seade ninakinnisus Sinusiit CureSmart Norskama Korgiga

€16.69

Saadavus: On laos

m136625

OLIECO Nohu, Allergia Leevendavat Massager Nina Allergiline Füsioteraapia Seade ninakinnisus Sinusiit CureSmart Norskama Korgiga

Nimi: Nina allergia leevendavat

Tüüp:CR-912

Madala sagedusega elektriimpulsi:1HZ

Pinge:0-24V

Kontrolli Meetod: Arvuti Tüüp

Värv: Valge

Materjal: ABS

Temperatuur:+10℃-+40℃

Toide:3TK*AAA patareid(Ei kuulu)

Neto-kaal:200g

Funktsioon:

ü HEALTH & TÕHUS: mitte-narkomaania ravi, ei ole valu, mitteinvasiivsed, ei ole kõrvaltoimeid, võtab low-level laser kiirituse ja impulsi massaaž, mis võib saada hea ja kiire mõju.

ü 2 IN 1 SEADE: (1) Laser ravi - kasutada punast valgust ravi leevendamiseks nohu ja allergilised sümptomid (2) Impulsi ravi - kasutada impulsi massaaž, et stimuleerida nina, lihtne norskama.

ü INTELLIGENT CONTROL: 3 kellaaja ja 3 intensiivsuse taset saab reguleerida, valides asjakohane ravi ajal ja intensiivsus vastavalt tingimus keha.

ü KOHALDAMISE ULATUS: nohu, allergia sümptomid, norskama, ninakinnisus, nina sügelus, aevastamine, nohu, ninapolüübid ja muud nina küsimusi.võib kiirendada ja parandada nina limaskestas cilia tavaline kiik võõrutus funktsioon, suurendada võimu, tugevdab nina kudede võõrutus võime.

ü PORTABLE & MUGAV: stiilne ja kompaktne disain, seda saab teha igapäevaseks kasutamiseks - valmis allergia ja muude hädaolukordade igal ajal! 1-3 ravi iga päev, ja hoidke 4 minutit iga kord.

Komplekti kuulub :

1 x Allergiline Riniit Laser Ravi Masin

1 x Laser Probe

1 x Väike-sagedus Clip

1 x Kasutusjuhend

Soe nõuanded :

Sisesta nina clamper pistik kollane auk (Pulss) peamine üksus;

Sisestage pistik nina toru sisse must auk (Laser) peamine üksus;

Ära paigalda valesse asendisse, muidu võib põletada laser valgust.

Märkus :

K : Miks valida meid ?

A : Meil on tehas.Toetame OEM teile.Just nagu kaupade oli meil ette nähtud muud müüjad, kes müüvad Moobo.ee.Toetame extra 2 aasta pärast-müüki teenust (te ainult vaja esitada tõendeid ja freigt saada uus ).Kuigi võrreldes teiste müüjate, saad pakkumised ja teenused, mida choossing meile.

Pärast-müüki teenust: Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jäta 5-tärni positiivset tagasisidet, kui olete rahul meie teeninduse ja punkt.Me pakume soodustust oma järgmise järjekorras.Kui teil on mingeid probleeme meie toote ja teenuse, palun võtke meiega ühendust rea, või e-posti teel, telefoni ...püüame oma parima, et sa rahul.Tagasi Poliitika tagastame teile, kui te tagasi esemed 15 päeva jooksul pärast teie kauba kättesaamist, millel ei ole põhjust.Palun lahkesti teha kaupade, originaalpakendis tingimused.Aitäh!

Märksõnad:Masin De Massaaž, Viimane Eesnäärme Massaaž Seade, Isiklik Massager Elektriline, Sinuse, Matt Kummist Massaaž, Varba Kanderaam, Anti Norskama, Suur Massaaž Rull, Nägu Massager Elektriline Man, Odavad Kaela Massager.

Neto Kaal 200g
Funktsioon 1 2 režiimid
Funktsioon Ägedate, krooniliste, atrophic, allergiline nohu ravida
Kasulik Norskamine peatumine
Füsioteraapia Režiimid Impulsi, Laser
Pinge 0-24V
Funktsioon 2 Madala süsiniku, Poratble, Energiasäästu
Madala sagedusega elektriimpulsi 1hz
Brändi Nimi OLIECO
Päritolu CN(Päritolu)
Sobib Ninakinnisus, rhinolalia leevendab
Toide 3 * AAA patareid (ei kuulu komplekti)
taimer 5, 10, 15 minutit (3 taimerid)
Kontrolli Meetod Arvuti tüüp
värv Valge
Materjal ABS
Taotlus Nägu
Intensiivsus Liigitus 3 taset
Temperatuur +10℃-+40℃

Kirjutage arvutus!

OLIECO Nohu, Allergia Leevendavat Massager Nina Allergiline Füsioteraapia Seade ninakinnisus Sinusiit CureSmart Norskama Korgiga

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted