144 Tk Ajutiste Tätoveeringute Dinosaurus Kleebised Pool Tarnete Pool Soosib Poistele Tüdrukute Halloween, Jõulud Uus Aasta Lapsed Kingitus

€3.18

Saadavus: On laos

m136834

Kirjeldus

Kõrge kvaliteediga ajutiste tätoveeringute realistlik cartoon dinosaurused on mõeldud lastele.Nad on kindlasti armastan neid võltsitud tätoveeringud ja kleebiseid saab kindlasti tabanud poole ja toovad lapsi rohkem lõbu ja rõõmu.See on armas ja asjakohane jagab koolis.Eri liiki dinosaurused oleks suurepärane kingitus ja isiku kasuks lastele.

Funktsioon

- Värv: Nagu pildil näidatud.

- Materjal: Üleandmise paberit.

- Suurus: Umbes. 5 x 5 x 0.1 cm (L x W x H).

- Mittetoksiline ja ohutu, et keegi kanda.

- Super lõbus elavat dinosaurused tattoo designs.Eri liiki dinosaurused on varustatud teile.

- Suur sünnipäevi, kingikoti täiteaineid, pool soosib lapsed, pool kotid, dekoratsioonid, pool soosib, goodie kotid, tüdrukud partei asju ja saada togethers!

- Lapsed on kindlasti armastus need võltsitud tätoveeringud.Nad on kindlasti võimalik tabanud poole ja toovad lapsi rohkem lõbu ja rõõmu.

- Veekindel ja higi vastupidav.Armas ja asjakohane jagab koolis.

- Ideaalne kingitus nii poisid ja tüdrukud.

Pakkeleht

1 x set 144 Tk Ajutiste Tätoveeringute Dinosaurus Kleebised Pool Tarnete Pool Soosib Poisid Tüdrukud

Märksõnad:Decor Lihavõtted, Easter Jänese, Ostukorvi Lõikur, Eggshel, Lihavõtted Korvi, Lihavõtted Mänguasi, Kukk, Puit, Kana Lihavõtted, Lihavõtted, Easter Egg.

muster Multikas loomade
Sündmus Sünnipäev
Mudeli Number Pool Tarvikud
Materjal Raamat

Kirjutage arvutus!

144 Tk Ajutiste Tätoveeringute Dinosaurus Kleebised Pool Tarnete Pool Soosib Poistele Tüdrukute Halloween, Jõulud Uus Aasta Lapsed Kingitus

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted