Lootos Massaaž Acupressure Matt Ja Padi Kogu Keha Valu, Stress, Pinge Lihaste Lõõgastumise Akupunktuuri Matt, Sport Matt

€7.58

Saadavus: On laos

m13684

materjal:

Värv: Roosi okas pad lilla

Kaal: 540.0 grammi

Värv: lilla padi

Suurus: umbes 66 * 42cm

Pakendi Sisu:

1 x pad

Mis on rõhk pad?

See koosneb õhuke padi kaetud ABS plastikust küüned.See on inspireeritud vana-India tervendav traditsioone ja on arvatavalt tuhandeid aastaid vana.Tuhandeid naelu panna vaibad ja padjad on ohutu nahale ja võib tuua tervendav kasu oma keha.

Kuidas see töötab?

Shiatsu on ideaalne assistent ise ravi.See on sarnase efekti nõelravi, lastes keha vabastamist endorfiine.Endorfiine on valuvaigistav toime ja tunnet heaolu.Paljud inimesed reageerivad erinevalt, sh: õnne, selge meeles, energiline, puhata ja lõõgastuda.Kui kasutad sageli piisavalt aega, acupressure saab:-vähendada energia taset-parandab vereringet-vähendab vererõhku leevendada stressi, vähendada selja-ja kaelavalu, vähendada vererõhku, leevendab peavalusid ja parandab und.

kuidas kasutada?

Küünte vaip põrandale.See asub vaip.Mati võimaldab teil keskenduda kaardus valdkondades, nagu näiteks kaela, talje, ja isegi jalgu.Aeg, mis on vajalik üks kord päevas või iga kord on soovitatavalt 10 kuni 30 minutit järjest!Algajatele, see on kõige parem alustada ja / või kandma särk lühikese aja või panna õhukese riide vahel naelu ja nahka.

Hoiatus: Ei sobi lastele, 5 aastat vana või noorem.

Juhised puhastamiseks: Pesta eraldi käsitsi ja riputada see plaat sooja veega.

Märkus: Tänu erinevusi erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi projekti.Me garanteerime, et stiil on sama, mis stiilis pilt.

Märksõnad:Lootos Massaaž Matt, Diamond Hookah, Acupressur Matt, Bassein Tablett, Kogu Keha Massaaž Madrats, Täispuhutav Takistusrada Müügiks, Vaip Massaaž, Acupressure Matt Ja Padi, Tabel Matt Lotus, Tagasi Massaaž Matt.

Päritolu CN(Päritolu)
Suurus Medium
Brändi Nimi PUUDUB
Taotlus Omanik

Kirjutage arvutus!

Lootos Massaaž Acupressure Matt Ja Padi Kogu Keha Valu, Stress, Pinge Lihaste Lõõgastumise Akupunktuuri Matt, Sport Matt

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted