Tasuta Kohaletoimetamine 20pieces=10pairs/palju villa & jänes Naiste Talve Sokid, EKSTRA PAKS stiil,odav ja kvaliteetne tehase

€19.19

Saadavus: On laos

m137182

Tere tulemast meie poodi !

1.kogus:1lot =20pieces=10pairs

2.värv:mitme värvi ühe palju

3.materjal: vill&rabbit 80%, polüester, 13%, spandex, 2%

4. suurus jalad:22-25cm(USA 5-8,UK 4-7,EL 36-40)

Kohaletoimetamine:

Esemed saadetakse hiljemalt 3 tööpäeva saadud makse (Moobo.ee me kontrollime oma

krediitkaardi,ja see kestab umbes 24 tundi ja puhkus välja arvatud),kui meil on mingit probleemi kohta

toode,jätame sõnum ajal,pls lahkesti vastust meil aega ka selleks, et vältida happe mistkae

Garantii ja Garantii:

Kui te ei ole rahul kui te saate oma toote kätte, tooge see tagasi 10 päeva jooksul vahetada või raha tagasi.Palun võtke minuga ühendust enne kui te selle tagasi.

Tulu Mõiste

Juhul, kui olete saanud defektse toote, klient on kuni 7 päeva jooksul alates kättesaamise kuupäevast kuni taotluse, toetuse või vahetada uus.

Juhul, kui olete saanud vale toote, kaubad tuleb tagastada algses ja kasutamata seisukord & peavad olema ka oma originaal kast ja pakkimine.

Me ei luba toetusi või vahetust, kuna meelemuutus.Palun lugege kõiki kirjeldus, kui juhend enne saate teha pakkumise.Kuigi iga samm on astutud, et tagada, et me laeva välja õige punkt, seal on kord, kui saate, et esemed on erinevad kirjeldus.Sellisel juhul palume teil meiega ühendust võtta, kohe nii et me võime olukorda parandada.Teie rahulolu on meile tähtis ja me hindame oma äri.

Tagasiside poliitika

Me anda positiivset tagasisidet, kui makse on laekunud,Et edendada tervislikku Ali ühenduse,me loodame, et te teete sama meil.Me soovime, et te mõista, et me hindame klienditeenindus tohutult.Kui teil on mingeid rahulolematus,palun andke meile võimalus lahendada probleem enne, kui jätta meie negatiivset tagasisidet.Oleme kindlad, et seal on alati lahendus ja me kindlasti ei taha halba tagasisidet, et kui tehing lõpeb.

Firmast

Me, NIMETUS CORPORATION on spetsialiseerunud rõivas valdkonnas umbes 30 aastat, alates 1983. aastast. Me hindame iga kliendi kui ka hulgimüüja.Meie laod asuvad Zhuji ja Yiwu.Zhuji on suurim sokid tootmine baasi Hiinas.Yiwu on suurim väike-kaupade turul Hiinas.Pakume oma klientidele hämmastav kokkuhoid võrreldes hindu pakutud traditsioonilise jaemüüjad sarnaseid või identseid tooteid.Pakume emakeelena kõnelevate klienditeenindus inglise, prantsuse ja Hiina keeles.

Ärge kartke meiega ühendust võtta igal ajal enne ja pärast ostu; me oleme pühendunud oma 100% klientide rahulolu.Me tagasi meie kohustus suurepärase teenus, 100% täieliku raha tagasi ja kliendi rahulolu garantii.

Pakkumine Julgelt!

Märksõnad:Mees Sokk, Kingad Paks Tald Villased Sokid, Paks Koo Villased Sokid, Sõdur Sokid Palju, Pikk, Sokk, Mere Sokid Palju, Paksud Villased Soojad Sokid, Paks Pehme Villane Kampsun, Hoiak Sokid Palju, Puuvillane Sokk.

Seksuaalse Alatooniga No
Rõve Pilt No
Värv Stiil Looduslik Värv
Brändi Nimi Shulammitelily
Mudeli Number W201344
Sugu NAISED
Muster Tüüp Tahke
Toote Tüüp Sokk
Materjal Spandex
Sokk Tüüp Casual
Paksus STANDARD

Kirjutage arvutus!

Tasuta Kohaletoimetamine 20pieces=10pairs/palju villa & jänes Naiste Talve Sokid, EKSTRA PAKS stiil,odav ja kvaliteetne tehase

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted