Tuuleklaasi Puhul MV Agusta Rivale 800 Full Carbon Fiber Mootorratta Tarvikud

€67.85

Saadavus: On laos

m137236

Mudel/ Seeria

Objekt: MV Agusta Rivale 800 Tuuleklaas

Kirjeldus

Tehtud Autentne 3K iga üksiku lehe mõõtmed Carbon Fiber Brand New UV-kiirguse eest Kaitsev Kate Läikiv Viimistlus Autoklaavi Kuivatamise Protsessi 2x2 toimse Sidusega Materjali Paigaldamine Püsiv Bond - Liquid Epoksüüd Liimi (Ei Ole Komplektis) Need on käsitsi valmistatud järelturu süsinikkiust detaile.Mõned kohandamine võib olla vajalik nõuetekohaseks paigaldamiseks.

Custom Made

Kui kohandatud tooteid on vaja, toote kohandamine tsükli võtab 25-45 päeva.

Tavaline Läikiv Jutustama

Märkus

Impordi tollimaksud,maksud ja kulud, mis ei hõlma toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud, mis tehakse enne pakkumise/osta.Need tasud on tavaliselt kogutud pakkuda kaubaveo ettevõte või, kui valid punkti üles/ärge ajage neid täiendavaid laevandus tasu.

Klienditeenindus

1.Müügieelne teenindus: Kõik küsimused toodete ja teenuste kohta, vastatakse, et meie spetsialistid. 2.Pärast-müüki serveice: (1) Me oleme erilised personali jälgida logistika teavet iga kauba ja lahendada probleeme, mis võivad tekkida rahvusvahelise logistika transport õigeaegselt. (2) Pärast seda, kui olete kauba kätte, kui need on olemas paigaldus probleeme, võite pöörduda meie klienditeeninduse personali, meil aitab sul installida.

Märksõnad:Osa Mv Agusta Dragster, Süsinikkiust Kindad Motorcicles, Mv Agusta Dragster Kleebised, Süsinikkiust Varre Jalgratas, üpp Põlevate Süsinikkiust Mootorratas, Mv Agusta Rool, Süsinikkiust Juhul Moto, Mv Agusta Dragster Süsiniku, Punane Süsinikkiust Mootorratta Rattad, Süsinikkiust Süsiniku Rull.

Mille jaoks kaubamärk MV
Brändi Nimi ROTOBOX
Materjali Tüüp Carbon Fiber
Värvitud No
HS KOOD 87141000.90
Vormimise Carbonfiber

Kirjutage arvutus!

Tuuleklaasi Puhul MV Agusta Rivale 800 Full Carbon Fiber Mootorratta Tarvikud

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted