2TK Suvel Lolita hispaania Printsess Kleit Pits Õmblemine Vibu Pall Kleit Vintage Sünnipäev, Lihavõtted Pool Türgi Kleit tüdruk Y3037

€33.20

Saadavus: On laos

m137376

Tere tulemast meie poe

Kui sulle meeldib, võite klõpsata seda

Juhime tähelepanu,

1.Seal võib-olla 1-3cm vigu, see on normaalne pheomenon.palun mõista. 2.Kõik suurus võttis reaalsed esemed.Palun kontrollige suurus chart tõsiselt enne kui tellimuse. 3.Kõik suuruse uint on sentimeeter(cm), palun comfirm enne kui koht selleks. 4.Värvi erinevus probleem :on ainult väike värvi erinevus, mis on tingitud erinevatest monitorid ja valgust,palun aru, see on, tänan sind nii palju.palun võtke meiega ühendust, kui tahes questio 5.Kui te ei ole kindel suurus ,siis palun ütle mulle oma lapse suurus ,ma annan teile parimat nõu.

Tasumine

Maksa tellimuse Moobo.ee, järgige allpool toodud samme: 1 Valige oder ja klõpsake käsku on "Pay Now" nuppu 2 Valige oma eelistatud makseviis kassasse lehele

Laevandus

Punkt mida tarnitakse hiljemalt 7 tööpäeva jooksul pärast kustutatud makse.Kõik saadetakse rahvusvahelise standardi lennupostiga,Mõnikord võib viivitus veel üks nädal, Hinnanguline tarneaeg:(Oluline, pls lugege hoolikalt enne oma pakkumine) Suurbritannia | Usa | Austraalia | Kanada |(Umbes 15-35 Päeva); Russion |Valgevene (Umbes 15-60 tööpäeva) Saksamaa | Austria | Šveits |(Umbes 15-35 Päeva) Prantsusmaa | Itaalia | (Umbes 25-60 Päeva) Muud | (Umbes 30-90 Päeva) Tarneaeg on hinnanguline, kuid ei ole garanteeritud.Ajal, puhkus hooaega, siis võib olla täiendavaid viivitusi.

Vaidlus

Järgmistel juhtudel peetakse normaalne,ei saa olla põhjuseks vaidluse. 1.Suurus viga:palun lubada, 1-3cm erineb käsitsi mõõtmine.me hoiame suurus tabel õige,palun hoolitse selle enne tellimist. 2. Värvi vahe :kuna valgustus - /nurk, võttes foto /määratlus värvi,võib esineda värvi erinevus 3.Lõngad:palun lubada mõned niidid,see tõesti ei ole võimalik täielikult vältida.me püüame oma parima, et kontrollida riided ja lõika see välja.

Tagasiside

1. Me püüame säilitada kõige kõrgematele standarditele of excellence for shopping exprience 5 tähte ja 100% klientide rahulolu!Positiivne tagasiside 5 stars on meile väga oluline.Me siiralt nõuda, et te võtke meiega kohe, ENNE, mida sa annad meile 3 tähte või 1 Tähte tagasisidet.Nii, et meil saab rahuldavalt lahendada oma probleeme.

Täname, otsin ja nautida oma shopping!

Märksõnad:Decor Lihavõtted, Lihavõtted Kingitus, Ostukorvi Lõikur, Ranna Rätik Türgi, Eggshel, Vaipa Türgi, Tekk Oranž, Kukk, Puit, Ruuduline Türgi, Thanksgiving Türgi.

Siluett Pall Kleit
Varruka Stiil Regulaarne
Osakonna Nimetus Lapsed
Stiil Armas
Kleidid Pikkus Üle Põlve, Mini
Muster Tüüp Ruuduline
Sisseehitatud Rinnahoidja No
Mudeli Number Y3037
Krae O-Kaelus
Teenetemärgi Vibu
Varruka Pikkus(cm) Varrukateta
Sugu Tüdrukud
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
2tk kleit + püksid
Materjal Puuvill

Kirjutage arvutus!

2TK Suvel Lolita hispaania Printsess Kleit Pits Õmblemine Vibu Pall Kleit Vintage Sünnipäev, Lihavõtted Pool Türgi Kleit tüdruk Y3037

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted