Sise-carplay Android 10.0 okta core raadio TSX okta core 1024*600 Auto GPS Navigeerimine WIFI

€318.35

Saadavus: On laos

m137686

10.1 tollise Android 8.0 Okta Core raadio honda Acura TSX

PROTSESSOR: Intel X86-OCTA-CORE 1,8 GHZ SC9853 2+32 GB Võimendi Kiip: TDA7851,Raadio Kiip:NXP6686. 1) Sisseehitatud 4G Modem *Paigaldamisel 4G SIM-kaardi raadio otse Internetti. 2) sisse-Ehitatud DSP * 16-band EQ, sõltumatu ees ja taga seaded. *Täielik q-tegur, fine tuning iga hz. *Bass-boost ees ja taga täielikult reguleeritav kohta hz ja tasemele. *High-pass filtrid, esi ja taga täielikult reguleeritav sageduse ja taseme. *Sub väljundi tase ja madal pass sageduse reguleerimine. 3) Kiire Boot 30-40s esimene kord käivitamisel.Järgmisesse iga kord käivitamisel, kui panna auto võti, see hakkab tp kiiresti.ja sõlmida kasutajaliides 2S, kui sa ei pea fast boot fucntion, saate välja lülitada, sleep režiimi seaded. 4) Toetust GPS Navigatsioon , Bluetooth , Picture-in -picture,Split-screen Multitasking, Rool Kontrolli.Märkus : See juhtseade ei ole DVD-pesa .see ei toeta dvd .ja see ei toeta video out.

Ühilduvus

Toetust 4G võrku

Tänu 4G SIM-kaardi ja ehitatud wifi, pole tähtis, kus te sõidate, saate nautida lõbus internetis surfamine ,et see on võimalik online-navigation/ muusika /filmi jne.Palun sisestage SIM-kaart enne lülitage seade sisse.

GPS sisseehitatud

meil on eelinstalleeritud offline kaardid ja ei ole võimalik tasuta uuendada >> kaartide Installimise Kohta: Toetada Euroopa / Põhja-Ameerika / Lõuna-Ameerika / Kagu-Aasia ja Lähis-Ida kaarti (Me paigaldada kaart vastavalt oma aadressi, näiteks: Venemaa, me install kaart, Venemaa) >>Umbes map update: kui sa soovid uuendada kaarti, palun võtke meiega ühendust, me laadige see "Drop box", palun ärge laadige teistes kohtades, muidu on see kahjustada originaal kaart.Uuenda kaart aeg : üks kord aastas

Bluetooth tugi

Rool kontrolli toetuse

Ühildub enamiku rooli kontrolli funktsioone.Lihtne vahetada laule,kanalid ja helitugevuse reguleerimiseks, et tagada teile ohutumaks ja nauditavamaks reisi.

Mirrorlink

toetust mirrorlink android telefon:Ühendage see USB , iphone:ühendage see WIFI(airplay) kontrollida headunit oma telefoni peegel link funktsioon, mängida mänge, vaadata filme, navigatsioon jne.

DVR sisend valmis

Kui seadistamine see funktsioon on võimalik jäädvustada sündmusi, mis toimuvad samal ajal, sõidu -, ohutuse tagamise funktsioone, nagu kokkupõrke videomaterjal.teil on vaja osta dvr eraldi

Rearview video sisend

Märkus:xeowyn juhtseade, ei toeta nagu allpool: iPod, originaal auto GPS antenn, originaal auto tagasi üles tagumine kaamera, originaal auto bluetooth, originaal auto USB-samuti originaal auto Mikrofon.Palun hoolitseda ei upgrade ROM Malaysk foorum xda-arendajad või uuendada teised brändi app, mis ei ole pakkuda alates xeowyn.Kuna selline tegevus on katki, pea üksus.Kui soovite värskendada seda ise, te silmitsi probleemidega, nagu ei saa uuendada oma vahukommi enam, ja sa kaotasid teenuse juhtseade garantii Umbes laevandus 1.Kui on tolli maksud,ostjad peavad selle eest maksma.Kui teil on eritellimusel,palun võtke meiega ühendust, kui teil teha tellimuse. 2,Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud. 3,Kaug-ala tasu välistada, aadressid loetletud äärealade kohta DHL/Fedex veebilehel, võetakse täiendavat US$30 4,Tavaliselt me kasutame DHL ja EMS.kui saate valida DHL soovitame seda kasutada.kui eelistate teiste express, palun võtke koos meiega aeg.Palun andke meile oma (mobiil) telefoni number ajal kassasse, laevandus kasutada, see on väga oluline.Kõik maatükid saadetakse jooksul 1-3days tavaliselt pärast makse saamist (välja arvatud nädalavahetus ja festival) Garantii ja tagastamise Kõik meie esemed on kontrollitud 4 korda, et tagada tööta korralikult enne shipping ja tulla 12-kuulise Tootmine Garantii.Garantii ei kata kahju ebaõige paigaldamine, õnnetus, väärkasutusest, ebaõigest juhtmestik ja vale pinge tegutseva üksuse vastu juhised on kasutusjuhendis.Kui validtime asendamine on 14 päeva jooksul alates selle saamisest punkt, kui see element on mis tahes probleem, kui saabuvad, vastake võtke meiega ühendust ja pange tähele hoida selle algne seisukorras.See on ostja kohustus maksta tagasi postikulu ja laeva toote meile tagasi.Palun teavitage meid põhjus tellimuse tühistamise ja saata meile selge pildi või video tõendina.Tagastatud kaupade meile ilma aruanne ei ole töödeldud.Paigaldamine: Pange lihtsalt installida selle üksuse professionaalne tehnik, samuti paluda neil seda testida, enne paigaldamist Enne meie saates, oleme kontrollinud kõik meie esemed hoolikalt, kui te olete saanud katki on defektne, punkt, lihtsalt hoida originaal pakendis ja teha foto meile 3 päeva jooksul Märkus: Paigaldus Tasud on väljaspool meie kontrolli all, nad peavad olema tasutud hiljemalt Ostja.Hind ei sisalda KÄIBEMAKSU ja tolli maksu, kui mingeid tasusid juhtuda, et ostja peab maksma talle ise Ostja vastutab postikulud tekivad laevanduse tooteid tagasi Tagasiside: Me oleme loonud meie süsteem automaatse kohta tagasiside saamisel teie tagasiside; see annab sulle sama, automaat, It ' ll olla hea, kui saad jäta meile positiivset tagasisidet, kus 5 Tärni, see on õhutatakse meid, ja me teeme parem .kui sa ei jäta meile negatiivset tagasisidet ja avatud vaidlus .me pakume update firmware igavesti .Ärge kartke meiega ühendust võtta igal ajal enne ja pärast ostu; me oleme pühendunud oma 100% klientide rahulolu.

Märksõnad:Auto-raadio, Gp Tracker, Auto Mäng, Bluetooth Car Radio, Navigatsiooni Gps, Tarvikud Honda Accord 2005 Tarvikud, Mats Acura Tsx 2004, Kia Sportage Touch Screen Auto Dvd Mängija, Tsx, Smartphon.

ROM 64G
Sõiduki Marki/Mudel Honda
Liides RCA
Digitaalse Meedia Formaat JPEG
Toote Kaal 3kg
Läbi Võimu 45w
JÄÄR 4G
Materjali Tüüp ABS
Pinge 12V
Max Väline Mälu 64G
TF/Micro SD Pesa 0
Erilised Omadused Puutetundlik Ekraan
Din Topelt Din
Mudeli Nimetus 2970
Päritolu CN(Päritolu)
OSD-Keel inglise
Eripära Toetab Can-Bus
Resolutsioon 1024*768
Honda Mudel KOKKULEPPEL
Ekraani Suurus 10.1"
Kokkuleppel-Aasta 2007
Toote Suurus 31*28*15
Operatsioonisüsteem Android OS 10.0
Brändi Nimi XEOWYN

Kirjutage arvutus!

Sise-carplay Android 10.0 okta core raadio TSX okta core 1024*600 Auto GPS Navigeerimine WIFI

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted