POWECOM Korduvkasutatavad Näo Maski Filtri KN95 Respiraatorit, Maskid 95% filtreerimine Ohutus-PM2.5 Tolmukaitse Mask Suu Muffle Mask Täiskasvanud Lapsed

€10.73

Saadavus: On laos

m139595

Palun tuleb sõbralikult ära märkida:

Loetletud toode on toodetud ja jaotatud välismaal ja vastavalt seadustele, tema kodumaal.Kallis klient, kui Hiina pakend on out of stock, me oleme nüüd saatmise maskid inglise pakendis.Kvaliteet maskid on nii hea, palun olla kindel, et osta.

Umbes KN95 Mask:

1. Meie KN95 Mask isoleerida väiksemad osakesed, ja sobivad kitsamaks ja nägu, see ei ole lihtne lekib õhku perifeerias, ja filtreerimise efektiivsust tahkete osakeste võib jõuda 95% standard tingimustel. 2. See on vajalik, et kanda KN95 Mask, kui sa pead minema rahvarohketes kohtades või turud, jne. 3. Vanuritele, lastele, ei ole soovitatav seda kanda pikka aega.

Kui KN95 mask ei ole kasutatav mask.See eriline juhtum (ressursside vähesus), seda saab uuesti kasutada.Kuid on olemas tingimused:

1. Kasutaja ilmselt tunneb, et hingamine vastupidavus on suurem kui enne, ja tuleb asendada 2. Maskid on kahjustatud ja tuleb asendada 3. Soovitatav on asendada see pärast kasutamist 4 korda.

Sageli ostetakse koos:

Maskid Andmed:

Märksõnad:Kn 95mask, Laste Kn95, Pm2.5 Aktiivsüsi Ratsutamine Mask, Ffp2 Mask, Ffp3 Mask, Lapsed Mask Pesu, Pm2.5 Andur, 3m Maski N95, Ffp2, Mascarilla Kn95 Pack.

Elutsükli Üks kord
Kaitse klass KN95
keyword3 kasutatav näoga suu mask suu katta carbon filter näo maski
Ohutus standard GB2626-2006
Kohaldatav Täiskasvanud
Funktsioon Anti-tolmu
keyword2 mask filter kaitse maskid puuvill mask, must mask
Sertifitseerimine ce
keyword1 kangas näo mask pestav näomaskid riie näomaskid laste mask
Brändi Nimi POWECOM
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Tüüp Maskid

Kirjutage arvutus!

POWECOM Korduvkasutatavad Näo Maski Filtri KN95 Respiraatorit, Maskid 95% filtreerimine Ohutus-PM2.5 Tolmukaitse Mask Suu Muffle Mask Täiskasvanud Lapsed

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted