HDMI MiraScreen TV Stick Box 2.4 G 5G 4K Digitaalse Dongle TV Miracast Airplay, Wireless WiFi Ekraan, IOS, Windows Andriod TK

€9.20

Saadavus: On laos

m140389

AMKLE MiraScreen TV Stick HDMI Dongle Anycast Miracast Airplay, DLNA, WiFi, Ekraan Vastuvõtja Dongle Toetab Windows Andriod TVSG2A

Kirjeldus:

1. Wireless Display: Ühenda WiFi, kasutada Miracast, DLNA ja AirPlay, et peegel kogu ekraani nutitelefoni/tahvelarvuti/PC teise suure-ekraan (näiteks HD-teleri, monitori ja projektori) HDMI liides.Täiesti nautida lõplik ekraan: filme vaadata, mänge mängida, ja luua oma eksklusiivse filmid.

2. Ei ole vaja APPI ja Ei Juhi Vajalik: Sisseehitatud 2,4 Ghz WiFi moodul, ei ole vaja APP ilma juhita.Lihtsalt nautida meedia suurelt ekraanilt, 3 astet: plugin -> connect -> peegel.Ühendage adapter HDMI-porti, valige sobiv HDMI kanal, ühendage USB-ühendusse väline toiteplokk (mobiiltelefoni laadija), ja lõpuks siduda see mobiilne seade.

3. Laialdaselt Kasutatav ja Kompaktne Kaasaskantav Disain: Seda võib kasutada ka kodu meelelahutus, e-õpe, haridus-esitlusi, ärikohtumiste / konverentsid.Wireless display alates nutitelefonid, tabletid Hdtv, monitorid ja projektorid ilma, et PowerPoint, Excel, Word, PDF ja pilte.Kompaktne ja kaasaskantav disain, lihtne teisaldamist.

4. Lai Ühilduvus: Toetus Android 4.4+ ja iOS 9.0+ nutitelefonid ja tabletid, Samsung, Sony, iPhone, jne.Ei ole ühilduvad rakendused, mille "HDCP" video autoriõiguste kaitse, nagu Netflix, Amazon Video, SKYGO, HBO minna, HULU ja Honda.Kuna need rakendused on krüpteeritud ja ei ole volitatud kolmanda osapoole tarkvara jagamine.

5. Väike Ekraan Suur Ekraan: Miracast sisu (HD video/games/muusika/fotod/files) alates nutitelefoni/tahvelarvuti/TK (Windows8.1+)/ Mac HDMI seadmete nagu TELEVIISOR ja projektor, mis sobib peredele Meelelahutus / Ettevõtlus / Haridus / Koolitus.

Parameetrid:

Värv: must

Liides: HDMI

On olemas: Toetus Miracast / Airplay / DLNA

Toodete Nimekiri

TV dongle * 1

Laadimine USB-kaabel * 1

Kasutusjuhend * 1

\

Märksõnad:Anycast, Kohandada Wifi, Evpad Korea, Mini Kaasaskantav Tv, Miracast, Box Tv, Ios Televisioon, Android Telefon, Al Android Tv, Androu Tv Box.

Brändi Nimi amkle
Võime Dekodeerida 1080P (Full-HD)
Registreerimine No
Tugi Google ' I Kodu, YouTube
Toote Tüüp TV Pulk
Tüüp High Definition
Mudeli Number G2
Kaugjuhtimispult EI sisalda
Operatsioonisüsteem iOS, Android, PC
Päritolu CN(Päritolu)
Operatsiooni Süsteem Android
Ühendused HDMI-ühilduva

Kirjutage arvutus!

HDMI MiraScreen TV Stick Box 2.4 G 5G 4K Digitaalse Dongle TV Miracast Airplay, Wireless WiFi Ekraan, IOS, Windows Andriod TK

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted