16Pcs Simulatsiooni Lapsed Tee Pool Tassi Teekann Teeselda Play Köök Mänguasja Komplekt Tüdrukud, Poisid, Kids Sünnipäeva Kingitused Uus

€2.67

Saadavus: On laos

m141755

16Pcs Simulatsiooni Lapsed Tee Poole Teekann Tass Teeselda Play Köök Mänguasja Komplekt

Tehnilised andmed:

Valmistatud vastupidavast plastist, tee komplekt on mittetoksiline ja ohutu lastele mängida.Purusta-tõend ja kõik ringi kaar disain ja sile välimus on kaitsta lapsi on valus.

Värvikas kombinatsioon disain muudab mänguasjad rohkem realistlik, lihtne juhtida laste tähelepanu.Lapsed saavad teada, värvide sobitamine tassid ja lusikad plaadid või mix värvid, et luua oma stiili.

Tee osaline komplekt on suurepärane täiendus teie laste mänguväljak köök.Tee oma lapsed teavad, kuidas kasutada seda tee komplekt, mis on Ideaalne vann aeg, piknik, tee pool, sise-ja välistingimustes mängida.

Vanemad saavad uurida erinevaid elu õppetunnid ja hariduse teemadel koos oma jumbu ja julgustada oma fantaasiat.See teeselda play tee set teevad lapsi, jagada neid oma sõprade ja vahetada mõtteid üksteisega.

Kirje Nimetus: Kid Tea Party Set

Värv: Saada Juhuslikult

Materjal: Plastik

Kogus: 16Pcs/Set

Omadused: Simulatsioon, Teeselda, et Mängida Mänguasi, Mitte-mürgine

Märkus: Tänu valguse ja ekraani seadistus erinevus, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

Pakett Sisaldab:

1 x Suur Teekann

1 x Väike Teekann

4 x Tassi

4 x Tass Matid

4 x Lusikad

2 x Dekoratiivsed Aksessuaarid

Märksõnad:Laste Mänguasi, Määrata Tee Mänguasi, Laste Köök, Veekeetja Vaas, Pott Mänguasi, Lapsed Puidust Teekann, 18 Nukk Mööbel, Lapse Tee Komplekt, Lapsed Reaalne Tööriistade Komplekt, Melamiinplastikust Dinnerware Komplekt.

Tüüp Mööbli, Mänguasjade Komplekt
Materjal Plast
Vanus > 3 aastat vana
Hoiatus no
Mudeli Number 30002070
Sugu Unisex

Kirjutage arvutus!

16Pcs Simulatsiooni Lapsed Tee Pool Tassi Teekann Teeselda Play Köök Mänguasja Komplekt Tüdrukud, Poisid, Kids Sünnipäeva Kingitused Uus

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted