Jahindus Rada Camera 16MP 1080P Öise Nägemise Foto Püüniste Eluslooduse Kaamerad Digitaalne Infrapuna Kaamerate HC300A

€16.58

Saadavus: On laos

m142603

Kirjeldus:

1. See võib vallandada korraga tahes liikumine, inimese (või looma) teatava piirkonna huvitatud (ROI-d) jälgida kõrge tundlik Passiivne Infrapuna (PIR) liikumisanduri ja seejärel automaatselt jäädvustab kõrge kvaliteediga pilte (kuni 16 pikslit) või salvestab HD videot.

2. Kiire päästiku Kiirus: muljetavaldav 1 teine vallandada kiirus , a-null-sekundilise viivituse vahel vallandab (stills ainult) ja kuni 3 fotod Multi-Shot funktsioon, sa kunagi ei jäta ühtegi tegevus.

3. Täiuslik Avastamise & Välgu Ulatus: Kasutades nüüdisaegse mitme tsooni avastamise sensor, Rada Kaamera on varustatud 60° avastamise nurk-ja 65 jalad avastamise hulk.

Kirjeldus:

Kujutise Sensor

5 Mega Pikslit Värviline CMOS

Mälu

SD Kaart kuni 32 gb ( ei kuulu SD)

Objektiiv

F=3.1; FOV=60 °

Suurus

145mm * 80 mm * 55 mm

IR-cut

Täielik Automaatne IR Filter

Ekraan

2,0 tolline

Infared lambid

Väike Kuma 850nm

PIR Tundlik

Kõrge/Normaalne/Madal

PIR Avastada Vahemikus

60 Kraadi

IR Kaugus

65ft/20 m

IR LED

18 Led

Vallandada Kiirus

1.0 teise

Käivita Intervall

1/5/10/30sec/min (vaikimisi 1 sek)

Pildi Resolutsioon

16MP/12 MP/8MP

mitme Foto üheks avastamine

1/3/6/9

Video Resolutsioon

1080P/720P/VGA

Faili Formaat

JPEG/AVI

Mitme Foto üheks avastamine

Jah

Audio

Auto

Parool

4 digital PIN-koodi

Stand-by jooksev

0.2 mA

Max Stand-by ajal

6Months

Liides

TV-väljund (NTSC/PAL); USB; SD Kaart Hoidikusse; 9V DC Väline

Fix Meetod

Rihm, Kolmjalg Küünte

Töötemperatuur

- 30~ + 70℃

Võimsus

8×AA patarei (ei kuulu komplekti)

Veekindel

IP65

10. 12 kohalikke Keeli : vene, taani, hollandi, poola, inglise, prantsuse,Saksa,hispaania,portugali,rootsi, itaalia,soome.

Märkus: AA akud ja TF kaart ei sisaldu punkt!

Paketi andmed:

1 X Digitaalne Kaamera

1 X Juhtmeta Kaugjuhtimispult

1 X USB Kaabel

1 X Vöö

1 X Kasutusjuhend

Märkus:

- Palun sisestage TF kaardi, kui kaamera on välja lülitatud.

- Palun ärge paigaldage ega välja võtta TF kaardi, kui kaamera toide sisse.

- Soovitatav vormindamine TF kaart kaamera, kui seda kasutatakse esimese korraga.

- Kaamera saab USB-režiimi, kui see on ühendatud USB porti arvuti.Sel juhul TF-kaardi funktsioon kui eemaldatav ketas.

- Palun tagada piisav võimsus, kui võttes firmware upgrade, muidu uuendamise protsess võib katkestada valesti.Kui mõni viga ilmneb pärast ebaõige ümberehitamise protsessi, kaamera ei pruugi enam toimida.

Suntek Foto Püüniste Deer Hunting Rada Kaamera 1080P 12 MP 940nm Öise Nägemise Jahindus Kaamera Digitaalne Infrapuna Kaamera Püüniste 300Aek Foto Püüniste MMS GSM Jahindus Rada Kaamera 1080P 12 MP Öise Nägemise Jahindus Kaamera Digitaalne Infrapuna Kaamera Püüniste Üksikasjalikud Pildid

HC300 Raua Puhul

Tõeline fotod võetud meie kaamerad:

CE, RoHs, FCC heakskiitu: Shipping Kõik, et saadab tähitud lennuposti, saate jälgida, see ametlikul kodulehel.Kõik tellimused saadetakse 24 tunni jooksul, kui kinnitatud teile makse.Kui rahvusvaheline laevandus on mõjutatud paljude tegurite poolt: tolli -, lennu -, ilmastiku -, sõja -, kaubandus -, poliitika jne, mõni saadetis ei saada hilinenud mõnikord, kui sa ei ole saanud oma saadetise pärast ootab tööpäeva, palun võtke meiega ühendust, me jälgida saadetise ja sulle tagasi ASAP.Umbes toll: Ütle mulle !Kui te tahate muuta toote nimi pro forma arve On teatanud, et ta ainult 10USD, nii et see päästab tolli tulumaksu kulu.Makset Me praegu nõus Moobo.ee makse.Me saadame paki teie Moobo.ee aadress, palun märkida muu aadress, kui soovite.Tagasiside Teie rahulolu on meie peamine eesmärk ja teie tagasiside on meile väga oluline.Me tahame, et meie kliendid oleks 100% rahul oma järjekord.kui te saate oma tellimuse, palun võta hetk, et jäta meile positiivset tagasisidet ja 5 star rating meile on teretulnud, see on oluline ja väga väärtuslik jätkuvat edu oma äri.Kui te ei ole rahul, palun e-posti, meile enne lahkumist neutraalne tagasiside ja negatiivne tagasiside, ja palun anna meile 1 tööpäeva jooksul lahendada oma kaebuse esitada.teie täielik rahulolu on meie kohus.Tagastab Kõik kirjed, kontrollitakse hoolikalt ja pakendatud heas seisukorras.Pakume 14 päeva jooksul surnud saabumisel replaycement garantii alates kauba kättesaamisest.Firmast Me tagatised kõik meie kliendid oleksid rahul meie toode.Kui te ei ole rahul, me püüame oma parima, et sa rahul oma ostu.Võtke meiega ühendust Kui teil on küsimusi, ärge kartke meiega Moobo.ee.E-kirju on tavaliselt vastatud, 12 tunni jooksul.Me töötame kõvasti, et hoida meie tagasiside positiivne.Meil on alati õigel ajal vastuseid e-kirju ja püüelda hea kliendikogemuse.

Suntek Foto Püüniste Deer Hunting Rada Kaamera 1080P 12 MP 940nm Öise Nägemise Jahindus Kaamera Digitaalne Infrapuna Kaamera Püüniste HC300A Suntek Foto Püüniste Deer Hunting Rada Kaamera 1080P 12 MP 940nm Öise Nägemise Jahindus Kaamera Digitaalne Infrapuna Kaamera Püüniste HC300A Suntek Foto Püüniste Deer Hunting Rada Kaamera 1080P 12 MP 940nm Öise Nägemise Jahindus Kaamera Digitaalne Infrapuna Kaamera Püüniste HC300A

Märksõnad:Kaamera Suntek, Visioon Termilise Jahindus, Kaamera Hunt, HC700M, Pard, Kaamera Thermal Vision, Hc801m, Nv007, Aku Jahindus Kaamerad, Foto Lõksu.

Algatusel vallandada Päevasel ajal
Objektiiv 60 Kraadi
Aku 8XAA aku 6V sisend välise
Sertifikaat CE, ROHS, FCC
Suurus 80mmx145mmx55mm
Anduri kaugus 25 Meetri
Video Resolutsioon 1080P/15 fps,720P/30 kaadrit sekundis, VGA/60fps
Päritolu CN(Päritolu)
Veekindel kraadi IP65
Mudeli Number hc-300A
Mälu 32GB
operatsioon Day/Night Vision
Brändi Nimi suntekcam

Kirjutage arvutus!

Jahindus Rada Camera 16MP 1080P Öise Nägemise Foto Püüniste Eluslooduse Kaamerad Digitaalne Infrapuna Kaamerate HC300A

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted