Vesi punane AB Südame Klaas Kristall õmble kive kulla küünis Diy pulmad kleit ja tarvikud, Tasuta shipping

€3.10

Saadavus: On laos

m143684

MÄRKUS : meie poodi, et osta rohkem kui 5dollars, me valida, kiire tarne meetodid ja jälgimine teabega

Palun kontrollige enne ostu shipping aadress ja postiindeks on õige, see on väga oluline, palun kasutage täielik nimi vene sõbrad, soovin teile head uudised

Kui teil on vaja eri värvi ja mudel, palun kliki pilti, et hiljem,tänu

Tagasiside

Hea hinnangu on meile väga oluline, kui te ei ole rahul asju, kui sa annad meile hindamine, loodan, et oleks võimalik meiega ühendust, tänan teid väga palju.See on meie eesmärk, et rahuldada sind.

laevandus

Me pakkuda esemete saatmise aadress, mida sa vasakule Moobo.ee.Selleks, et saad saadetise tavaliselt, palun lõpeta oma saateaadress hoolikalt.

· Saame välja saata punkte 3-7 tööpäeva jooksul pärast kustutatud makse.Iga paki puhul on tracking number oma jälgimine.

· Tasuta shipping Meie standard shipping meetod on Hiina Post.See võtab tavaliselt 10-25 päeva, et jõuda, et enamik riike.Aga, et mõned riigid või maapiirkondades, see võib võtta isegi kauem aega, kuna ei ole sagedased lennuettevõtja või kontroll tolli poolt.

· Kui teil on kiireloomuline, et saada kaupu või Hiina Posti teenust ei kata oma riigi, teil on võimalik valida express delivery via DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS.Üldiselt, UPS Worldwide Express Saver, saad vedu 1-3 tööpäeva pärast me saatma saadetise, kuid see on kallim; DHL, UPS, TNT, FEDEX, see võtab 4-6 tööpäeva enne sa saad shipment.By EMS, see kestab 5-8 päeva, et oma koht.

· Kui te ei saa kaupa üle 30 päeva pärast seda, kui me saatma saadetise, palun e-posti, meile otse.Meil oleks teile, et lahendada juhtumit.Palun usaldage meid, me pakkuda parimat teenust aus suhtumine.

Teenistus:

1.Kui tooted ei ole sama, kirjeldus või katki transit.Me saata või tagastab raha teile.

2.Mingil põhjusel.te ei ole rahul esemed.me võtame retums ja vahetust 7 päeva jooksul pärast olete saanud oma kirje ja sa pead maksma retum merevedude kulusid.

3.Saate võtke meiega ühendust Trademanger või jättes meile sõnum Moobo.ee või kirjuta meile.Vastame teile 24 tunni jooksul.ja 36 tunni jooksul pärast Nädalavahetuse.

Märksõnad:Crystal Rhineston, Popsocket, Gem Liimi, Rhineston, Crystal Prügikasti Raputas, 8mm, Giftbox, Liimi Rhinestone, Ab Crystal, Swarovski Kristall.

Kuju Süda
Brändi Nimi sijishuizuan
Mudeli Number 12mm 14mm 16mm 18mm
Toote Tüüp Rhinestones
Technics Õmble-Kohta
Kasutamine Kotid
värv Vesi punane AB
Materjal Klaas
küünis värv Kuld
Stiil flatback
Rhinestones Tüüp Lahtised Kivid

Kirjutage arvutus!

Vesi punane AB Südame Klaas Kristall õmble kive kulla küünis Diy pulmad kleit ja tarvikud, Tasuta shipping

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted