Custom Made Valge Lühike Kardin Paju Lehed Vees Lahustuv Pitsi Kohvi Lõng Puhas Poole Kardina eest, Baar, Köök Kabineti Ukse-001

€10.28

Saadavus: On laos

m144606

1.Näpunäited:

1. Müügihind on 1 Tüki Kardin.

2.Ei sisalda: Kardin-Vardad

3.Suurus: W—tähendab, Laius, H —tähendab, Pikkus

4. Kangas: Puuvill Tikandid

5. Tumenevad Rate: 20%.

6.Kardina Laius = 2 korda rod / rööpa laius.

Erinevad monitorid võivad põhjustada värvi muutumist tühised Umbes Laevandus 1.Tellimused töödeldud jooksul 1-5 päeva jooksul pärast makse on tehtud ja kontroll.

2.Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus on ilma rahvusvahelise tracking number, mis ei ole võimalik jälgida, kui saadetis lahkub Hiina.

3.Kiiremini ja Turvalisem, kohaletoimetamine, soovitame vali saatmise kaudu, Hiina Posti Tähitud lennuposti, ePacket või Moobo.ee Standard Shipping

4.Me korraldame shipping vastavalt aadressile, mille ostja annab, nii et palun kinnitage ja kontrollige aadressi üksikasjad olete täis Moobo.ee.

5.Kui te ei saa oma punkti 60 päeva jooksul, võtke palun meiega ühendust.Me kontrollime seda sinu jaoks.Umbes Tagasiside 1.Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.

2.Palun jäta Positiivset Tagasisidet ja 5 Tähte,kui sa oled rahul esemed.Me hindame seda, kui sa saad postitada pilte esemed.

3.Kui teil on küsimusi toodete või meie teenuste kohta, võtke meiega palun ühendust enne lahkumist negatiivne tagasiside.Teeme oma parima, et lahendada küsimusi ja pakkuda teile parim klienditeenindus.Umbes Tagasi&Tagastab 1.Palun võtke meiega ühendust, enne kui tagastate toote, mis on defektne või vale.

2.Palun hoia tagasi toote kasutamata seisukord & hoida originaal pakendi, kaasa karp ja sildid.

3.Palun tagastama defektse või vale punkt 7 päeva jooksul pärast taotluse saamist.

4.Me ei luba toetusi või vahetust, kuna meelemuutus & laevandus tasu on tagastamatu.

Märksõnad:Kootud Kardinad Köögis, Kohvi Kardin Köök, Kardin Valge, Pikk Pitsiline Kardin, Kardina Suurus, Lühikese Väike Kardin, Kardina Pael, Mereäärne õhuke Kardinad, Kardin Live Tuba, Lühike Kardin.

Muster Tüüp Õie
Brändi Nimi Senisaihon
Töötlemise Kulu Tarvikud Välistatud
muster Tikitud
Kasutamine Kodu
Vorm Köis
Käitise Tüüp Lae Paigaldus
Avamise ja Sulgemise Meetod Vasakule ja Paremale Biparting Avatud
Kohaldatava Akna Tüüp Korter Aken
Mudeli Number POOLT-001
Tüüp Toru Kardin
Funktsioon Translucidus
Stiil Euroopa
Technics Kootud
Materjal Polüester / Puuvill
Asukoht Aken

Kirjutage arvutus!

Custom Made Valge Lühike Kardin Paju Lehed Vees Lahustuv Pitsi Kohvi Lõng Puhas Poole Kardina eest, Baar, Köök Kabineti Ukse-001

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted