NuMenWorld 3MP/5MP FULL HD Turvalisuse POE IP-Kaamera, kahesuunaline Audio AI Kaamera IR-CUT Väljas videovalve jaoks ONVIF NVR Süsteem

€24.63

Saadavus: On laos

m145596

HD 3,0 MP/5.0 MP Väljas Turvalisuse AI Kaamera Omadused:

1) 5.0 MP(3,0 MP) ja HD-Pilt: Tulevad koos 1944P, 2592*1944(2304*1296) video väljund, saate jäädvustada selgemad üksikasjad ja tunda ohutust, päeval ja öösel. 2) Inimeste Avastamine:intelligentsete inimeste avastamine tõhus fitlering kehtetuks häired;inimese kuju avastamine vähendab oluliselt vale häire, mis on põhjustatud objekti liikumise ja valguse muutustega.tegemist äratuse täpsemad ja tõhus 3) Lihtne Setup: IOS või Android seadme ühilduvus võimaldab kiire ja lihtne, WI-FI häälestus, et lubada suvalise Järelevalve ja Kontroll.Lihtsalt alla laadida ICSee alates App store või google play ' - ja 2 minutit konfigureerida. 4) Selge, Night Vision: See wifi ip kaamera, mis on varustatud 30 tk IR led tuled sätestatud öö pilte, nagu päevasel ajal.Automaticlly võta öise nägemise, kui see on tume, mis tagavad teie vara on kaitstud, isegi kui see on tume. 5)Ilmastikukindel IP66: See wifi turvalisuse kaamera tegi pidev alumiiniumist peen töö.AI IP kaamera on piisavalt vastupidav, kasutades nii väljas ja sees. 6)Toetuse kahepoolne heli(Sisseehitatud Mikrofon ja Kõlar) ,saate kuulata ja rääkida külalist isegi kui sa ei ole kodus läbi selle turvalisuse kaamera!

Kirjeldus:

3,0 MP Resolutsioon:2304*1296; Sensori tüüp: 1/2.7" SC4239P; 5.0 MP Resolutsioon: 2592*1944; Sensori tüüp: 1/2.8" IMX335; Objektiiv: 5 Megapikslit 2,8 mm; Video compression: H. 265+, H264+; Vaate Nurk: 110° ; Toide: DC 12V 2A; töötemperatuur: -4℉ - 140℉; Operating Õhuniiskus: 10%~90%, mittekondenseeruv; Toote Mõõtmed: 8.7 x 4.7 x 4.3 cm

Pakendi sisu:

1 X Väljas AI kaamera(Ei KUULU komplekti power adapter) 1 X Konsool Ja Kruvidega 1 X Veekindlad kaaned 1 X kasutusjuhend

Usutavalt Selge Videoid 3MP /5MP; lähemalt Pildistatud

SUPER HD 5MP koos H. 265: 5MP Super HD turvalisuse kaamera pakub teile Õmblusteta Video Stream ilma Külmub koos 2,8 MM fikseeritud objektiiv pakub öise nägemise kaugus kuni 20meters.H. 265 Video Compression tõhus video salvestus, et Säästa Ruumi ja pakkuda rohkem Sujuvalt video samal ajal.

Reaalajas Intercom

Kahesuunaline audio võimaldab teil suhelda tervitas sõbrad, ja liikumise tuvastuse alarm võib vabaneda soovimatud külalised või loomad.Integreeritud mikrofon ja suure võimsusega kõlar te saate kasutada seda traadita side turvalisuse kaamera suhelda külalised, ladusalt ja selgelt.

AI intelligentne humanoid avastamine

AI intelligentne humanoid avastamine on avastada ja analüüsida humanoid objektid pildil kaudu AI intelligentne algoritm, ja filter muude liikuvate objektide (näiteks filiaal, värisemine, loomade jalutamine, kerged muutused) toota tõhusam ja sihipärasem häired.

HD Resolutsiooni, Päeval Või Öösel

AI Kaamerad funktsiooni 30 tk IR led tuled pakub elavat night vision.Kui tulevad videvik, see on kaamera IR-Led, mis tõesti särada.Pigi must, sul on võimalik näha kuni 65ft, nii et sa ei pea lahkuma valgust, lihtsalt silma peal hoida maja

Täpsem H. 265+ Video Compression

H. 265+ kahekordistab kodeerimine effieciency, mis tähendab, et 1. H. 265 säästab ruumi; 2. salvestada rohkem videoid; 3. pakkuda super sile, et vaadata videot, võrreldes H. 264

Ümbermõõt hoiatus

Ümbermõõt hoiatuse aluseks on targemad ja võimsamad inimeste avastamise strateegia.Mobiilse RAKENDUSE poolel XMEye ümbermõõt märguanne võib jagada hoiatus line ja hoiatus tsooni.

Remote Vaatamine, ükskõik Millal ja Kõikjal

Ükskõik, kus sa oled, saate kaugjuhtimise teel telefoni juurdepääsu kaamera, et näha live streaming ja viibida ühendatud.Eemalt vaadata kaamera abil: tasuta ICSee või XMeye App oma mobiiltelefoni, tasuta VMS, Kliendi arvutis IE brauseritega.

Töö Hilkvision NVR & Dahua NVR poolt ONVIF Protokoll

1.On katsetatud, testitud meie IP-Kaamerad ja POE IP-Kaamerad, nad on kooskõlas Hilkvision NVR ja Dahua NVR poolt ONVIF Protokolli; POE moulde on sisestatud kui valite POE IP-Kaamera-Powered by Interneti Kaablid. 2.Arukas analüüs funktsiooni saab kasutada ainult siis, NuMenWorld on NVR või XM kaubamärgiga seadmeid, et toetada põhi-intelligentne analüüsi funktsioonid, palun teada!

Toetuse Vabatahtlik 48V POE toide

Kasutades POE funktsioon,s Ühe Cat5 kaabel Võimu ja Andmete Edastamist,Ei ole vaja paigaldada toiteplokk enam.võite installida kaamera üldiselt juhtmega kaamera kui sulle ei meeldi POE funktsioon.(Palun valige kaamera kui teil on vaja POE funktsiooni,näiteks:5.0 MP POE)

Detailid

Pakett hõlmab:

1 X Väljas AI kaamera(Ei KUULU komplekti power adapter) 1 X Konsool Ja Kruvidega 1 X Veekindlad kaaned 1 X kasutusjuhend

KKK

Ostjad vastutavad KÄIBEMAKSU ja Kohandatud Maksud.Kui teil on mingeid ettepanekuid selle kohta, tollivormistus, palun võtke meiega ühendust pärast makse.

1,Mis on vaikimisi IP aadress kaamera?

Vaikimisi IP aadress:192.168.1.10 kasutaja nimi:admin nr parool

2.Miks minu ARVUTI ei leia selle kaamera

Palun kontrollige, kas ühendus on õige.Seejärel kontrollige, kas teie arvuti sama gateway 192.168.1.0 nagu kaamera.

3.Miks te vajab PoE IP Kaamera?

PoE(Power over Ethernet) on arenenud tehnoloogia, mis võimaldab ühe kaabli pakkuda nii andmeside-ja elektrienergiat IP Kaamera.Selle tehnoloogia abil saate väe uus IP-kaamera baasi sinu originaal võrgu kaabeldus, ei ole vaja luua jõuallikas lähedal kaamera.

Märksõnad:Kaamera Poe, 5 Mp Ip-poe, 2 Mp Ip-kaamera Poe, Nvr Poe 1g, Poe, Komplekt Nvr, Gadinan Ip Kaamera 5mp, Avtozum Ip-kaamera Poe, Kaamera Ip Väljas, Ptz Väljas Poe Ip Kaamera.

Mudeli Number AKV-X350TA
Funktsioon väljas veekindel
Säilitamine PUUDUB
led 30Pcs IR Led
Toetatud Operatsioonisüsteemid windows 8
TF Kaardi PUUDUB
Võrguliides RJ-45 10/100Mb Ethernet Pesa
Objektiivi (mm) 2,8 mm
Minimaalne Valgustus(Lux) 0.01
Laevad Shenzhen
Heli Väljund 1CH RCA
IR Kaugus(m) 5-20m
Voolutarve(W) 3W
len 5.0 W 2,8 mm
Brändi Nimi numenworld
IR-Cut Tugi
Andur Brändi Sony
Metallist Metallist
Tehnoloogia Kaugjuhtimisega
Ühenduvus IP/Võrk, Juhtmega
Mõõtmed (L x W x D)(mm) D60
Video Pakkimise Formaat H. 264
Alarm Tegevus Kohalik Häire,
Andur CMOS
Tüüp IP Kaamera
Vaatenurk 110°
Paigaldamine Pool
värv Valge
Vorm H. 265+
Toetatud Mobiilne Süsteemid ios
Seinale Pool
Erilised Omadused Veekindel / Ilmastikukindel
Resolutsioon 3,0 MP/5.0 MP
High Definition 5.0 Megapikslit
Toide(V) 12V või 48v POE
Toide POE
Megapikslit 5MP
Stiil Bullet Kaamera

Kirjutage arvutus!

NuMenWorld 3MP/5MP FULL HD Turvalisuse POE IP-Kaamera, kahesuunaline Audio AI Kaamera IR-CUT Väljas videovalve jaoks ONVIF NVR Süsteem

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted