24*40 Cm Kiirparandus Bling Vaik Rhinestone Leht Sisekujundus Crystal Rant Applique Silma Lindi Banding Diy Auto Kaunistamiseks Kosmeetilised Kleepsud

€9.71

Saadavus: On laos

m145963

Tehase Suur Edendamine!

1,Kontsentreeritud ja 3mm Vaik kvaliteedi sära täielikult värvi kivi

2,suurus 24*40cm/rull(tk)

3 oleme kiirparandus, et kanga tüüp, palun vt allpool details.

Stiil: Hot fix Soojuse Vajutage Riie

Isekleepuv

Kasutamine :Sobib DIY riided kotid, kingad, kaunistused, pulmad, pruut pruutneitsi kleit kleit teemant ketid, kaelakee, käevõru, kott kaunistamiseks, kotid, denim rõivamanused, mobiiltelefon ja muud tarvikud.Sobib eriti vöö seeria oh, sihvakas kleit või kleit mood pearl sulam, ketid, lihtne ja ilus!

kasutamine:

Tagasiside 1.Pilt on tehtud mitterahalisi,kuid kuna pildistamise valgus, nurk ja värv näitab, füüsilise ja fotod ,võib-olla mõningaid erinevusi!Tänan teid lahkelt mõista. 2. Kui teil on mingeid küsimusi selle toote kohta, palun võtke meiega ühendust aega, me teeme oma parima, et teie probleemi lahendada ASAP aitäh. 3. Teie tagasiside on väga oluline meile.Kui olete rahul ostuga ja meie kogu teenuste,palun võta minut aega, et jätta meile positiivne tagasiside meie jaoks .

Märksõnad:Rhinestones Leht, Lindi Prügikasti Raputas, Crystal Sisekujundus, Sisestage Z1000, Kristall Ja Pärl Sisekujundus, Panda Vaik Rhinestones, Muji Võrgusilma Kott, Rulli Prügikasti Raputas, Rhineston Sisekujundus, Crystal Kangast Kleit.

Kasutamine riided,kingad,kott,müts ja nii edasi
Päritolu CN(Päritolu)
Kuju RING
Stiil Pointback
Materjal Vaik
Brändi Nimi XINMILLIE
värv palju värve on võimalik valida
Technics hot fix
Toote Tüüp Rhinestones
Rhinestones Tüüp Lahtised Kivid
Suurus 24*40cm/rull
Mudeli Number vaik rhinestone leht kvaliteetne

Kirjutage arvutus!

24*40 Cm Kiirparandus Bling Vaik Rhinestone Leht Sisekujundus Crystal Rant Applique Silma Lindi Banding Diy Auto Kaunistamiseks Kosmeetilised Kleepsud

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted