220-240V Elektrilise Kütteseadme 2 Käiguga, Reguleeritav Soojem Majapidamiste Madal Müra Sooja Õhu Puhur 400W Mini Kütte Masin 35

€14.36

Saadavus: On laos

m146533

220-240V Elektrilise Kütteseadme 2 Käiguga, Reguleeritav Soojem Majapidamiste Madal Müra Sooja Õhu Puhur 400W Mini Kütte Masin 35

-Omadused:

1. SM õhu juurdevoolu soe kogu maja; konvektsioon õhu juurdevoolu, kiire soojuse hajumist, madala müra ja meelerahu.

2. Pidev temperatuuri ja energia säästmine, tugev 400W sooja õhu soojenemine kuni 90-105 kraadi, küte kiiresti ja loomulikult.

3. Leegiaeglustajana materjali, ohutu ja usaldusväärne.Vastu kõrgele temperatuurile vastupidavad leek-vastupidavast materjalist, tulekindel ja kõrget temperatuuri taluva.

4. Intelligentne konstantsel temperatuuril, pikaajalise energiasäästu.Kui temperatuur saavutab teatud 120 kraadi Celsiuse järgi, küte peatub.Kui temperatuur toas kere langeb 90 kraadi Celsiuse järgi, küte automaatselt uuesti, ja võimu automaatselt lõigata, kui temperatuur ületab 120 kraadi Celsiuse järgi.

5. Madal müra ja ei ole kerge, lase sul magada kogu öö.

6. Vaikne ja võimas liikumine ilma süsiharjad, suured õhu maht ja madal heli.

7. Sisseehitatud temperatuuri avastamise sensor automaatselt lõigata energiat, kui keha temperatuur on avastatud, et vältida tule.

8. Varustatud kukutada vältimine kaitse, kui masin on dumpinguhinnaga, see automaatselt lõigata võimu, et vältida tervisele näiteks põletusi.

Toote parameetrid:

Nimivõimsus: 350-400W

Hinnatud sagedus: 50HZ

Toote materjal: ABS + PPS

Pinge: AC 220-240V

Pöörlemiskiirus käik: teine käik

Toote mõõdud: 20.5 * 11 * 10.5 cm (pikkus * laius * kõrgus)

Pöörake tähelepanu:

1. Tänu pikaajalisele transpordi, punkt võib olla kahjustatud transportimise ajal.Kui kaup on vigastatud, palun võtke meiega kohe enne lahkumist tagasisidet, täname oma arusaamist!

2. Saadame sobiv adapter vastavalt plug standardite kliendi riik.

3. Et ära hoida pakend on kahjustatud transportimise ajal, me pakendis toote mull veeru ilma originaal karbi.

Probleemide kohta pistikud:

Meie pood on asjakohane power converter tasuta vastavalt teie poolt ostetud toodete ja pistikupesaga standard teie riigis.

Kui teil on vaja muud muundurid, saate jätke meile sõnum ja kirjutada märkmeid nime converter, teeme vedu tasuta.Aitäh! (Igat toodet on ainult üks power converter)

Kohaletoimetamine:

Kui tellida, siis palun valida tarneviisi ja tasuda tellimuse sealhulgas shipping tasuta.

Me ei garanteeri kohaletoimetamist kohta kõik rahvusvahelise veo tõttu erinevus tolli kliiringu korda igas riigis eraldi, mis võib mõjutada, kui kiiresti teie toode on kontrollitud.

Ostjate Info:

Kui te ei saa oma kauba õigeaegselt, palume meile laiendada kauba vastuvõtmise ajal.

Täname oma arusaamist.

Tagasiside:

Kui olete rahul oma tehingu meilt, palun jätke oma positiivset tagasisidet.

Enne lahkumist negatiivset või neutraalset tagasisidet,siis palun andke meile võimalus, et aidata teil mis tahes probleeme, mis võivad ilmneda.Negatiivne ja neutraalne tagasiside on kahju meie motivatsiooni annab teile suurepärase klienditeeninduse ja ei aita lahendada mis tahes tehing, probleemi.

Märksõnad:Sulata Vastupanu, Kanna Tassi Fascitis, Kuum Sinine Relv Hind, Konts 14 Cm, 40 Suurus, Defroster Grid Komplekt, Galaktika 4 Juhul Flip, Kck Riigikoolid, Kc9039 36v Aku, Lagunevad Dressipluus.

Taotlus 10㎡
Brändi Nimi OLOEY
Ala Soojendusega 20㎡
Sertifitseerimine CCC
Võimsus 800W
Pinge (V) 220V
Mudeli Number N4
Elektrilise Kütteseadme Tüüp Fan Heater
Funktsioon Tip-Üle Kaitse
Küttekeha Kütte-Traat
Arv Kiiruse Seaded Teine Käik
Kasutamine magamistuba
Paigaldamine Desktop

Kirjutage arvutus!

220-240V Elektrilise Kütteseadme 2 Käiguga, Reguleeritav Soojem Majapidamiste Madal Müra Sooja Õhu Puhur 400W Mini Kütte Masin 35

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted