Lille Vihmavari Naised 3 korda Super Kerge Vihmavarju Hulgi-Kaitse UV-Vihmavarjud Vihma Naiste Paraguas

€11.50

Saadavus: On laos

m146535

● Paradiis - parim-müük Hiinas ! ● Paradiisi --- Hiina Parim brändi ● See on väga vastupidav, kõrge kvaliteet.Min et 7TK , Me ka saata DHL / UPS / Fedex /SF Auti-UV: see vihmavari on võimalik blokeerida 99% UV-ray Avatud katuse all läbimõõt: 95cm Avatud kõrgus: 65cm Kollaps pikkus: 24cm Kaal: 300g Skelett materjal: Teras Hea vett-tõrjuvat SUPER TUGEV:Teras ja klaas fiiber supprt luu Lille Vihmavari Naised 3 korda Super Kerge Vihmavarju Hulgi-Kaitse UV-Vihmavarjud Vihma Naiste Paraguas

Päike ja Vihm

Teras ja klaas fiiber supprt luu, muutes kogu tahke tuule vastupidavad.

LAEVANDUS

Kallid sõbrad, Kui sa tellimuse tühistada või muul põhjusel, kogu toetuse saab tagasi oma kontole 7 -10 päeva läbi Moobo.ee.Umbes makse Me võtame alipay siin.Krediitkaardiga või panga kaart PayPal Makse-ja Bank projekt.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.Kui soovite maksta mis tahes muul moel, palun võtke meiega ühendust enne oma makse.Umbes Laevandus 1. WORLDWIDE SHIPPING.(Oodata mõned riigid ja APO/FPO) 2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist. 3.Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie aadress. 4. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi aeg võib varieeruda, eriti pühade ajal. 5. Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu! 6. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.Kohta tagasisidet Kui te ei ole rahul esemed, võtke julgelt ühendust minu jaoks lahendus, selle asemel, et jätta neutraalne või negatiivne tagasiside, Me püüame oma parima, et lahendada probleem.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid. :) Tänan, Palun võtke meiega ühendust: 1. Kui teil on vaja kombineeritud shipping Express (EMS, FedEx, UPS).Leiame madalaim hind teile! 2. Kui sa oled re-müüjad vajab tilk laevandus.Me püüame oma parima, et pakkuda parimat teenust ja jagada rohkem kvaliteeti moega oma klientidele!Me ei saa avaldada mingit oma teavet ainult oma nimel.

Märksõnad:Laste Vihmavari, Kolm Arch, Must Pagoda Vihmavari, Vihmavari, Maagiline Trikk Vihmavari, Teistpidi Vihmavari, Hiina Päevavarjude, Armas Päevavarjude, Mini Umberella, Bama.

Funktsioon Kokkuklapitavad
Suurus 55-61cm radius
Brändi Nimi NoEnName_Null
Mudeli Number 33526
Toode Päikeseline ja Vihmane Vihmavari
Tüüp Vihmavarjud
muster Kolme-kokkukäiv Vihmavari
Kontrolli Mitte-automaatne Vihmavari
Materjal Metallist
Panel Material Eponž
Vanus Täiskasvanud

Kirjutage arvutus!

Lille Vihmavari Naised 3 korda Super Kerge Vihmavarju Hulgi-Kaitse UV-Vihmavarjud Vihma Naiste Paraguas

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted