Professionaalne Astronoomilise Teleskoobi Monocular 150X Murdumisnäitaja Space Telescope Väljas Reisi Määrimine Ulatus koos Statiivi Väljas

€50.27

Saadavus: On laos

m146899

Funktsioon:

1.【Kvaliteediga Optika, High Definition】See astronoomilise teleskoobi funktsioone 300 mm fookuskauguse ja suure ava 70mm.Multi-layer suur valguse läbilaskvus kaetud läätsed muudavad objekte näinud heledam ja selgem.

2.【Algtaseme, Lihtne Toiming】tootega kaasas täpne positsioneerimine star finder, mis aitab teil kiiresti leida tähed lihtne tähelepanek.Samuti saate panna oma telefoni (lisatud telefoni omanik vaatlemine ja pildistamine.

3.【Mitu Suurendus, Laialdaselt Taotluse】See refraktorteleskoobid teleskoop on H20mm okulaari (15-kordne suurendus); a H6mm okulaari (50-kordse suurendusega).See on ka 5X24 positsioneerimine star finder.Seda saab kasutada, et vaadata öösel taevas päevasel ajal ja öösel, ja nautida kauge maastik.

4.【Reisimine ja Vaatamine, Lihtne teha】tootega kaasas kantav seljakott, võite panna teleskoobi määrata sinna ja võtavad seda reisi.Kogumass on ainult umbes 2,5 kg.Saate nautida linna öösel vaadata ja looduslik maastik reisi ajal.

5.【Kingitus Tähendab,Laste Lemmik】 lastele ja astronoomia entusiastid, see teleskoop on parim sünnipäeva kingitus ja Jõulud kingitus.See on kingitus tähendab, mis võib stimuleerida laste soov teadmisi ja kasvatada oma huvi astronoomia.

Kirjeldus:

1.Statiiv on valmistatud alumiiniumist, mis on kerge ja vastupidav ning ei libise jalapadjandi allosas sobib erinevatel maastikel.

2.Fookus ratast kasutatakse, et reguleerida fookuskaugus, ja korrigeerimine regulaatorit kasutatakse selleks, et kohandada nurga teleskoop.

3.Jälgides päikese vaja kasutada Bard film, et vältida lõikavat silmad.

4.Kui jälgida, moon, sa pead kasutama moon filter, mis aitab vähendada peegeldus valgus ja näha selgemalt.

Kirjeldus:

Toote Pakendi Mõõtmed: 49*17*24 cm

Pakendi Kaal:2.4 Kg

Max Fookuskaugus:300 mm

Objektiivi Läbimõõt:70mm

Maksimaalne suurendus: 150(objektiivi fookuskaugus/okulaari fookuskaugus * Barov on mitu = maksimaalne suurendus)

Pakett sisaldab:

1x Teleskoobi Toru

1x Reisi Seljakott

1x Alumiiniumsulamist Statiiv

1x 5*24 Finder Reguleerimisala koos alusraamiga

2*Suurendada objektiivi

1*Zenith Peegel

1*Kohanemise käigukanginupp

2*Filter

1*Pühkige lapiga

1x H6mm Okulaarid

1x H20mm Okulaarid

1x Telefon Hoidja

1* Bard film

1x Kasutusjuhend

Märksõnad:Sm Ionisaator, Hapniku Portabl, Suur Püss Reguleerimisala, Kaamera Statiivi, Astrofotograafia Kaamera, Monocular Telescop, Astronoomilise Teleskoobi Professional, Lääne-hunter Reguleerimisala Rõngad, Modeli, Rifl Reguleerimisala.

Toite Allikas -
Võimsus (CFM) -
Pinge (V) -
Mudeli Number Teleskoobi komplekt
Funktsioon Tõrjevahendite puistamine
Õhu Maht 51-150m3/h
Paigaldamine -
Võimsus (W) -
Brändi Nimi DEDAKJ
Anioon Tihedus nr lonizer
Sertifitseerimine CB
Kasutamise Tingimus Väljas reisi
Tüüp -
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

Professionaalne Astronoomilise Teleskoobi Monocular 150X Murdumisnäitaja Space Telescope Väljas Reisi Määrimine Ulatus koos Statiivi Väljas

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted