Tasuta Kohaletoimetamine - 50 tk SUURT Puhas PULGAD VAHT PEA DTG PRINTERI PUHASTUS TAMPOONI ROLAND MIMAKI MUTOH EPSON VERSACAMM

€6.62

Saadavus: On laos

m146969

Muud Tampoonid :

Pakend : 50 tk/palju

SUUR INKJET PRINTERI PUHASTUS TAMPOONI 50 TAMPOONI ÜHE KOTI, Mida sa saad on pakendis, UUS Kvaliteetne Vaht Tampooni puhastamiseks peade UV-digitaaltrükk Masinad.Märk trükimasinate või mõne muu Suure Kastiga Printerid.Need Tampoonid on valmistatud ISO Klass 4 puhtas ja on kuumsuletud, et nad jäävad vabaks järgmised:- Silikoon Amiode DOP kooskõlas kõige levinum lahusteid kasutada Printer

Puhastus Tampooni pildid :

Kohaletoimetamine:

--- Kõige kirjed veetakse 4 tööpäeva jooksul pärast makse on kustutatud. (Nädalavahetused ja riigipühad välja arvatud).

--- Me ei saa võtta endale mingit vastutust mis tahes kohandatud hilinemise või tulumaksu.Sest transiidi aeg sõltub suurel määral erinevate riikide Postiteenuse (eriti nädalavahetustel ja pühadel).

Garantii ja Garantii:

--- 100% brand NEW.Osta julgelt!

--- Kui sa ei ole rahul, kui te saate oma toote kätte, palun tagastada 7 päeva jooksul vahetada või raha tagasi.Palun võtke minuga ühendust enne kui te selle tagasi.

--- Tagasi saatmine on Ostja poolt tasutud.

Tagasiside:

--- Me sõltume meie klientide rahulolu, et olla edukas, teie tagasiside on meile äärmiselt oluline, Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, palun jätke meile positiivset tagasisidet ja 5 tärni.

--- Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivset tagasisidet või algatada vaidluse, lahendame probleemi, kuni sa oled täielikult rahul .

Lähedal Teenindus Ja Suurepärane Kvaliteet

Tootmise Töökoda :

Muud Hot-müügi Puhastus Tampooni :

Muude Printeri Osadega :

Märksõnad:Roland Printer, Mimaki Puhasti, Dtg Masin, Kruus Printer, Roheline Mutoh, Epson L1800, Epson L1300, Dtg Epson, Andur Mimaki Jv33, Epson L3110.

Brändi Nimi NoEnName_Null
Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number DTG PRINTERI PUHASTUS TAMPOONI

Kirjutage arvutus!

Tasuta Kohaletoimetamine - 50 tk SUURT Puhas PULGAD VAHT PEA DTG PRINTERI PUHASTUS TAMPOONI ROLAND MIMAKI MUTOH EPSON VERSACAMM

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted