AODEYI Vannituba Matt Must Messing Sademeid Dušš Pea Komplekt + Messing Seinale Paigaldatud Gooseneck Dušš Arm

€50.69

Saadavus: On laos

m148922

Vannituba Messing Sademeid Dušš Pea Komplekt koos Seinale Paigaldatud Gooseneck Dušš Arm

Dušš Head Omadused 8-10", dušš head Omadused: Suurus: 8" (200 mm x 200 mm),10"(250mm x 250mm) Materjal: Messing Elegent ring disain Lihtne puhastada hall kummist jets Pöörlev pall punkt, 1/2" ühendus dušš käe Gooseneck dušš käe Funktsioonid: 340 x 240 mm, Pikkus 30 x 10 mm Tahke messingist toru, Matt Must kroomitud 1/2" seina lõpuks Saab mees või Naine 58 x 58 mm, mis hõlmab plaadil oli Otse seinale paigaldatud dušš käe Funktsioonid: 400mm Pikkus 30 x 10 mm Tahke messingist toru, Matt Must kroomitud 1/2" seina lõpuks Saab mees või Naine 50 mm, mis hõlmab plaadil oli

KKK

Mis on materjali

Messing

Garantii aeg

3 aastat (ei ole inimeste kahju)

Laevandus päeva

Tasuta saatmine on saada posti teel,Umbes 15-30 päeva.Becasue, kui pakend välja saata ei saa kontrolli mõne korda.Kui on mõni probleem, palun saata teade meile.Kui otsustad maksma laevandus nagu DHL,Umbes 5-10 päeva.

Umbes Maksustatavate

Tegelikult, me ei saa kontrollida.Iga riik on erinev.Nagu Brasiilia iga üks pakett on tulumaksuga maksustatud.Maksustamine on kohustus kõigile kodanikele.Palun mõista.

Kui saad paketi,Kuid on katki

Palun ärge muretsege.Enne kõik tooted, välja saata,Meil on seda kontrollida.Kui teedel teeb selle katki,siis Palun saada kiri ja pilt meile.Kui me kindel on katki, saadame uue osa või uue teile.

Muide,Väga oluline

Halbu kommentaare ilma teatist ei võta pärast-müük.Palun Austame oma jõupingutusi.Suhtlemine muudab maailma paremaks paigaks.

Märksõnad:Dušš Juga, Komplekt Dušš, Aodeyi Must, Aodeyi Vannituba, 14 Must Dušš Peaga, Universaalne Must Dušš Peaga, Ukse Käepide Dušš, Aodeyi Dušš, Salongi, Must Dušš Pea Naine.

Käitise Tüüp Seinale Paigaldatud
Materjal Messing
Tüüp Fikseeritud Pööratav Tüüp
Dušš Pea Funktsioon Duši Käe
Dušš kuju RING
Mudeli Number 16-027
Brändi Nimi AODEYI
Stiil Ühe Peaga
Dušš käe ühendust suurus g1/2"
Vee all 7KG
Pinna Viimistlus Harjatud

Kirjutage arvutus!

AODEYI Vannituba Matt Must Messing Sademeid Dušš Pea Komplekt + Messing Seinale Paigaldatud Gooseneck Dušš Arm

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted