Uus Auto istmekate 12V Auto Veoauto Soojendusega Esi-Istme Padi Talvel Soe Küte Soojendus Soojem Pad Autode Lisavarustus Interjöör

€4.68

Saadavus: On laos

m149028

Kirjeldus:

► SOOTHNESS JA SOOJUST - soojendusega istme kate pakub soojust ja mugavust.Ideaalne külma ilmaga ja talvel sõitmist.Soojendusega iste kate soojendab tagasi ja alt, mis aitab säilitada oma ainevahetust ja vereringet.Nautige kohe soojust juures oma koht.Padi Kuum Soojem annab rahustav soojus mitte ainult oma väsinud ja valus lihastes.

► TAGATUD RIHMAD - padi soojem rihmad muudab kindel, et ta on olemas.Soojendusega istme kate on must elastsed rihmad, mis libiseb üle peaaegu kõik iste kindlalt hoida padi koht.Padi soojem on ka täiendavaid rihmad alt padi ja lisada konksud saab kindlustada istmepadi alaosa oma koht.

► AUTOMAATNE väljalülitamise FUNKTSIOON - soojendusega istme kate on automaatse väljalülitamise üle 65°C, re-powered alla 5°C.

► PISTIK - padi soojendaja soojendab, kui ühendad selle oma sõiduki 12 v DC pistikupesa ja reguleerida temperatuuri oma maitse järgi.Kui teie sõiduk töötab, ja teie soojendusega istmepadi on sisse lülitatud, on teie istme hakkab soe.Padi soojem hi-tech kütte-kangast kasutab Palju-infrapuna soojendus, mis on ehitatud riidesse, nii ei pontsakas juhtmed tunda.

► FIREPROOFED & SOBIB KÕIGILE - soojendusega istme kate on UL sertifitseeritud ja valmistatud välja Fireproofed materjali, et tagada teie ohutust.Lisaks sellele on mõeldud, et mahutada ära kõik erineva suurusega autod või RV istekohti.Padi soojem on kerge ja kaasaskantav, nii et seda on mugav võtta ühest autost teise.Padi soojem ühendatakse sõiduki standard sigaretisüütaja ja see soojeneb kohe.

► TEMPERATUURI KONTROLL - soojendusega iste soojem on oma temperatuuri kontrolli oma eelistuse kõrge või madal kuumus.Padi soojem võib püsiva temperatuuri 55°C ja on UUE AJAKOHASTATUD kaugel, et võib minna kuni 65°C !Rihmaga üle oma soojemaks iste, ühendatud see, vali oma temperatuuri ja soojendab kohe minuti jooksul.

Ära draivi, külm!

Padi soojem ühendatakse sõiduki standard sigaretisüütaja ja see soojeneb kohe.

Padi soojem hi-tech kütte-kangast kasutab Palju-infrapuna soojendus, mis on ehitatud riidesse, nii ei pontsakas juhtmed tunda.

Kui teie sõiduk töötab, ja teie soojendusega istmepadi on sisse lülitatud, on teie istme hakkab soe.Soojendusega iste soojem on oma temperatuuri kontrolli oma eelistus, mis koosneb Hi, Lo, ja Maha seisukohti.

Tehnilised andmed:

Toote andmed

Toote Nimetus : Square kütte-padi

Toode värv : must, hall, punane, sinine

Toote suurus : 95cm*46cm

Sisend võimsus : 12V DC

Maksimaalne võimsus : 45W+-3W

Kaitse : 10A

Temperatuur : 25°C - 65°C

Sobib:-auto -, kodu -, büroo

Pind materjal : polüester kiud

Non-slip hingav võrgusilma

Executive Standard : CAB1015-2012

Ohutuse kategooria : GB18401-2010C

Komplekti Kuulub:

1x Auto Soojendusega Istme Kate

1x kasutusjuhend

Märksõnad:Auto Vidin, Auto Interjöör, Gasolin Soojendus, Tool Auto Küte, üldine Auto Istme Padi, Chevron Istmekatted Autod, Talvel Naised, Maastur Talvel Tarvikud, Auto Kohandamine Tarvikud, Hubane Jalad.

Toote Laius 46
Toote Tüüp Istmekatted & Toetab
Erilised Omadused Küte
Päritolu CN(Päritolu)
Brändi Nimi AUTO-partment
Seadistada Töö 1
Kohaldatava Hooaeg Sügisel Ja Talvel
Materjali Tüüp Sponge
Kirje Pikkus 95

Kirjutage arvutus!

Uus Auto istmekate 12V Auto Veoauto Soojendusega Esi-Istme Padi Talvel Soe Küte Soojendus Soojem Pad Autode Lisavarustus Interjöör

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted