Pizza Shop Dekoratiivse Seina Kella Pizza Toidu Kaasaegne Trükitud Akrüül Seina Vaadata, Restoran Õhtusöök Saali Kaunistamine

€13.87

Saadavus: On laos

m149353

Pizza Toidu Kella

Otsid kenasti projekteeritud seina kella?See võib olla sinu võimalus saada üks.Pizza Toidu Kella on kvaliteet giclée prindi mis on erksad värvid, mis säilitavad oma värvi aastaid.Nägu on trükitud akrüül plaat.Servad on kenasti viimistletud.Te mõistate, tahke kvaliteedi ja tunda selle ilus kell.See võib isegi olla täiuslik teenetemärgi sa toas või riiulid kui soovite.Võite kasutada seda kodus või kontoris või kus iganes soovite panna see.Selle töö teeb ainulaadne aktsent nagu on kasulik, dekoratiivsed ajanäitaja.

Omadused:

Pikkus 30 x 30 cm (12inch) Valmistatud Akrüülist, Plast, Värviline Prinditud Nõuab üks AA patarei (ei ole komplektis) Aku kast ei ole hõlmatud.

Hääletu Liikumise Kella Mehhanismi

Kvaliteetne kvarts liikumine mehhanism, mis garanteerib täpse aja, vaikne pühkima teise käega annavad hea une ja töökeskkond.

Kohandatud Selleks Nõus

Võite küsida ka TASUTA personaalset seinakellad, lisades iga sõnastus, sümboleid või muid elemente kella nägu.

Kvaliteedi Tagamine

Kui midagi üldse valesti läheb koos oma kella, kui sa seda saada, palun võtke meiega ühendust, me lubame, et asendada defektne toode teile 60 päeva jooksul.

Home Decor Tegelik Mõju

See home decor aksessuaar teenib eesmärki kaunistus seinale oma kodus või kontoris; Sobib hästi igat tüüpi toad, alates hotelli fuajeed, et tüüpiline elutoad.

Märksõnad:Ring Kella Mehhanismi, Peegel Kella Ring, Pan Pizza, Clok Mehed, Kaasaegne Seinakellad, Suur Seina Kella Jaam, 3d Kell Seina, Kell Seina, Kellad Seina Home Decor Elutoas Puit, Seina Vaadata.

Stiil Lühike
Materjal Akrüül
Motivity Tüüp KVARTS
Pikkus 300mm
Ekraani Tüüp Nõela
Korpuse Materjal Plast
Vorm Ühte Nägu
Brändi Nimi Kui Geeky Päeva
Funktsioon Antiikne Stiil
Kohaldatava Paigutamine Elutuba
Mudeli Number CZ-026
muster kokkuvõte
Tüüp Seinakellad
Läbimõõt 30 cm
Kella Tüüp Muud
Kuju ümmarguse
Kombinatsioon Eraldab

Kirjutage arvutus!

Pizza Shop Dekoratiivse Seina Kella Pizza Toidu Kaasaegne Trükitud Akrüül Seina Vaadata, Restoran Õhtusöök Saali Kaunistamine

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted