L-e-posti parukas MHA Shouto Todoroki Cosplay Parukad BNHA Cosplay 80cm Pikk Sirge Punane Valge Naiste Halloween Sünteetilised Juuksed

€15.89

Saadavus: On laos

m151449

Pakend: 1tk wig +1tk tasuta parukas kork

Värv: Nagu pildil

Pikkus: 80cm

Stiil: Cosplay Parukas

Materjal: Sünteetiline Kõrge Temp Fiber

Hooldusjuhised: käsipesu külma veega, riputada kuivama, ei valgendi Toode Näidatud:

Parukad Sees(Sama stiil nagu järgmisel pildil,Kuid eri värvi)

Kuidas kasutada ja hooldada

L-e-posti parukas asub aadressil YiWu, maailma kuulus rahvusvahelise kaubanduse linn,Meil on oma tehased,Meil on pühendatud pakkuda parimat parukad toodete,Sealhulgas:Mood parukad,Pits parukad ja Cosplay parukad,jne.Püüame pakkuda teile parima hinna ja suurim erinevaid valikuid.

Temperatuur :Meie parukad on tehtud kuumuskindel sünteetiline,Temperatuur on 250-300°F (120-150°C) sooja triikrauad, 160-175°F (70-80°C) ja kuuma vett.

Suurus :Meie parukas sobiks pea ümbermõõt vahel 58cm ja 62cm.

Värv :tegelik värv punkt võib veidi erineda pilte näidanud veebilehel,põhjustatud paljudest teguritest, nagu heledus monitori ja valguse heledust.

Parukas üpp :Me saadame teile üks parukas ühise põllumajanduspoliitika nagu kingitus,Kuid millalgi ladu võib unustada, et pane see oma paki,Me saadame selle oma järgmise järjekorras,Kuid see ei saa olla negatiivne tagasiside või vaidluse põhjus.Palun ole sellest teadlik.

1,Palun jätke õige telefoninumber ja õige aadress, kui täites teie ostjale teavet.

2,It ' s gonna võtta mitu päeva paketi punkt, aadress see ja saada see posti kontoris(me nii kiiresti kui võimalik),Pärast, et me ei täida tracking number,saate leida see oma tellimuse andmeid.

3, Meie laevandus võimalusi ainult viitega Me võivad valida kiiremini shipping teed tellimuse,Palun ole sellest teadlik.

4 .Kui tänu ostja põhjusel, sealhulgas "keeldub alla kirjutamast eest paketi" või "keeldun maksa maksu" või "ostja riik postitus põhjus" ja nii edasi, ostja tegema kõik kaotada.Meil on tasuta vastutus hoida kaupade vasakul Hiina sujuvalt, kui kaup lahkub Hiina seejärel saab ostja vastutab kogu vastutuse.

5.Kui teil on mingeid erilisi taotluse,palun võtke meiega ühendust.me vastame 24 tunni jooksul, kuna aega vahe meie vahel.

Laevandus probleem :Kui te ei saa oma toodet enne kaitse kord üle,Palun võtke meiega ühendust,Me laiendada seda veenduge, et teil on võimalik saada toote,vahepeal,me võtame ühendust express firma, mis aitab teil leida oma paki.Kui pakk on kaduma läinud,Me anname teile saata või raha tagasi.

Kvaliteedi probleem :Kui toode, mida on saadud kvaliteediga seotud küsimusi,võtke Palun meiega ühendust ja saada meile toote fotod,Pärast seda, kui me kontrollida, foto,Kui seal on kvaliteediga seotud probleeme ,anname oma toetuse osaliselt hüvitisena või võite selle tagastada ning saad täieliku toetuse .(tagasi laevandus tasu makstakse teie poolt.)

Tarvikud Probleeme :Kui toode olete saanud, on puuduv osa,Palun võtke meiega ühendust,Me saata puuduva osa teile.

Vahetamine :pakume tagasi muutuste teenuse,Kui sulle ei meeldi värv või suurus ei sobi,Palun võtke meiega ühendust,Me anname teile oma aadressi,Siis saad selle tagasi saata,kui ma seda saada,ma saadan sulle erinev värv või suurus,Ja teavitab teid uue jälgimise numbri.Tagasi tagasi laevandus tasu makstakse teie poolt.

Teie tagasiside on meile väga oluline,Kui olete rahul tootega,siis Palun jäta 5-tärni positiivset tagasisidet.Kui sa ei ole rahul selle kohta, mida sa recived, palun võtke meiega ühendust esiteks, saame me lahendada seda probleemi, mis sind täidetud.Tänud

Märksõnad:Juuste Inimeste Parukas, Harajuku Parukas, Boa Hancock Cosplay, Parukas, Anime Gintama, Lühike Valge Parukas, Suur Punutud Parukad, Naiste Anime Parukas, Juuksed Inimese, Slayer Naine.

Mudeli Number ML318
Parukad Pikkus pikk
Cap Suurus Keskmine Suurus
Materjal Hinne Kõrge Temperatuur Fiber
Päritolu CN(Päritolu)
Saab Permed Jah
Tegelased Todoroki Shoto
Funktsioon cosplay
Pits Parukas Tüüp Ükski Pits Parukad
Tekstuur Sirge
Brändi Nimi L-e-posti parukas
Kirjed Pakendi kohta 1 Tk Ainult

Kirjutage arvutus!

L-e-posti parukas MHA Shouto Todoroki Cosplay Parukad BNHA Cosplay 80cm Pikk Sirge Punane Valge Naiste Halloween Sünteetilised Juuksed

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted