Kristallid Risti Kõrvarõngas Koos Kive Naiste Kõrvarõngad Saatan Sterling Hõbe 925 Läikiv Tsirkoon Keskmise Rippuvad Korea E-tüdruk

€7.46

Saadavus: On laos

m152052

Mis on 925 hõbedast ehteid?

See on kõige puhta hõbe vorm, mida kasutatakse, et teha ehteid, hoiab selle ilusa aja jooksul.Sest see on stabiilne sulamist, ei värvi muuta aja jooksul.Ehted seadusandjad on veel teostatav.Kui kulunud, 925 hõbe ei suruõhu või kukkuda nahk.Puhas hõbe tooted on mingi väärismetallid ja on hea väärtuse säilitamisega.KAMERAON 925 sterling hõbe ehted kasutab tõeline sagedusel 92,5% hõbedat ja parima kvaliteediga Kuupmeetri Tsirkooniumoksiid Rhinestone.Sisustus on valmistatud sterling silver ja on kaetud emailiga või 18K kulda täielikku ohutust.Nõuetekohane kasutamine võib kaasas te kogu oma ülejäänud elu.

Umbes transport:

Tavapärane tarneaeg on 15-45 päeva ja konkreetne tarneaeg peab kinnitama jälgimise ning kontrollimise aeg, oma tolli -. (rahvusvaheline kiirkullerteenus on kiirem)

Umbes tooted:

Pärast saate toote ja rahul toote, saate teha fotosid ja kommenteerida järjekorras.Kui te ei ole rahul muid probleeme toodet, võtke meiega ühendust aadressil esimese aeg, ja meie klienditeenindus on lahendada probleem, saate kiiremini vastuse, kuni olete tulemusega rahul.

Märksõnad:Kõrvarõngad Rock Korea, Y2k Goth Zip, Etnilised Kõrvarõngad Korea, 925 Rist Kaelakee, Saatanlik Kõrvarõngad, Rist 925, Y2k Gooti, Naine Kõrvarõngad Korea, Y2k Goth Cami, Saatanlik Risti Kõrvarõngad.

Kohandada Jah
Sertifikaadi Tüüp NGTC
Sertifikaadi Number -----
Kuju\muster rist
Sugu NAISED
Mudeli Number 925 sterling hõbe kõrvarõngas
Sündmus Pidu
Peamine Kivi Tsirkoon
Brändi Nimi KAMERAON
Metal Stamp 925,Nael
Stiil Classic
Metallide Tüüp HÕBE
Tugi dropship
Pool Kivi PUUDUB
Tehase ON TEHASES
Materjal 925 Sterling Silver

Kirjutage arvutus!

Kristallid Risti Kõrvarõngas Koos Kive Naiste Kõrvarõngad Saatan Sterling Hõbe 925 Läikiv Tsirkoon Keskmise Rippuvad Korea E-tüdruk

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted