200 Meetrit, Laius 20mm Komposiit-või Puhast PU Lindi Veekindel TPU Lindi Õmbluse sulgemise Veekindel Kuum Sulamine

€16.76

Saadavus: On laos

m152378

PU lint võib töötada täiesti PVC-ja PU mantli kangas.

Komposiit puhas PU teip on sooja sulama liimi kiht + puhas PU, võib töötada madalamal temperatuuril kui puhas PU, parem lõpeta õhem riie.

Omadused:

Tugev liim jõud & veekindel Väike temperatuurikindlus Õli vastupanu Kokkuklapitavad vastupanu keemiline puhastus vastupanu Washability kulumiskindlus Suure tõmbetugevusega.Trahvi UV-vastupanu Kergesti keevitus,ülikond TPÜ, PU, PVC kaetud kangad,muud fabric materjal Lihtne ravi, et õrn osad nurgad ja servad.Soojuse Sulab Liim sobib õhuke ja pehme madalam temperatuur Riie

Sertifitseerimine: Vinüülkloriidi Monomeeri Välistatud,Aso Värvaine Testi Läbinud,ET 1122:2001 Läbitud.

Kirjeldus:

Hot melt glue kasutatakse kuuma õhu rõhk plastist masinaid.Kuuma õhu puhur kõrge temperatuur, sulab kummist riba pinnale ja läbi suruõhku vajutage kummist kattega kangast.Pärast kuivatamise, ribad, kummi-ja kangast kate kujul, kui terviku, et saavutada pitseerimine seam.Põhimõte on, paks materjal paksu ribadeks, valgust õhuke ribad.Kõige tavaline telk kangast kate on PU kattega, ja üldiselt peaks kasutama PU riba.

Kummist Lint seeria, kummi pool peaks tulema lakk materjal riie.Kui materjal on paks PVC katte riide, kummi kate on tavaliselt valitud.

Elektripliit, triikimine.Pärast vaja praktikat, siis võib vajutage ja lõpeta oma hea "meistriteos".Sile pind ribad kinni katmine lapiga ja seejärel läbi valge paber või mõni muu kerge materjal, elektrienergia raud triikimine, siis esiteks katseid madal temperatuur paar sekundit.Harjutamiseks paar korda rohkem, siis võib mõista seda.Kvalifitseeritud tulemus on: Nr mulli sees lint, ükski serv lõhenemist.Riba on jahtuda umbes 10 minutit ja ei saa lammutati või kui sunniviisiliselt rebenenud, kangast kate on toonud alla koos teibiga.Tavaliselt erinevaid materiaalseid vajadusi erinevaid andmeid.Mõned peamised põhimõtted, tavaliselt, pooleldi läbipaistev on väiksem, kergem ja kiirem kui 3 kiht on need:

1. Pool läbipaistev TPU lindi komposiit puhas, temperatuur olema 450-480 celsiuse järgi, vajutage jõud on umbes 1KG, ja kiirus on 10 meetrit minutis.

2. Kolm kiht riiet TPÜ lint koos heat melt liim, temperatuur olema 480-530 celsiuse järgi, vajutage jõud on umbes 1,5-2,0 KG ja kiirus on 5-6 meetrit minutis.Suured tellimused soovitame saata meile oma proovi lapiga enne tellite.

Märksõnad:Telk, Goretex Lint, Gore Tex, Punch Lint, Tihend õmbluse Lint, Laagris Väljas Telk, Isikliku Washi Lint, Guzheng Lint, Kleeplint Isik, õmbluse Lint.

Päritolu CN(Päritolu)
Lisaseadme Tüüp Muud
Tüüp 1 - 2 Inimese Telk

Kirjutage arvutus!

200 Meetrit, Laius 20mm Komposiit-või Puhast PU Lindi Veekindel TPU Lindi Õmbluse sulgemise Veekindel Kuum Sulamine

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted