Algne Jaoks Huawei Honor 7A 7S LCD Ekraan Puutetundlik Digitizer Au 7A 7S Ekraaniga LCD With Frame DUA-L02 DUA-L22 DUA-LX2

€15.85

Saadavus: On laos

m1528

Teade

1.Kasutage palun postkasti või kaubanduse juht, et meiega mingeid probleeme, me vastame teile 48 tunni jooksul. 2.Kui seda ei tohi kasutada pärast olete saanud ja testitud, Palun ärge muretsege, ja võtke meiega kohe, selle asemel, et avatud vaidlus,anname teile rahul lahendus. 3.Pärast seda, kui olete saanud punkte,siis ei tohiks paigaldada enne katse,teil on võimalik ühendada emaplaadi ja katsetamist, et veenduda selle töö täiuslik. 4.Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, te saate meid aidata soovitame seda oma sõpradele või lisada meie poodi, et oma kollektsiooni.Nii on teil võimalik saada järgmist kasu:(1) Te võite saada täiendavat allahindlust.(2)See on lihtne teha järgmise ostu.(3)Tal on kiire tuleviku tarbeks salvestada tutvustusi.

Kirjeldus

1.LCD Ekraan Puutetundlik Digitizer Koost. 2.Parandamine/vahetamine vana, murdunud, pragunenud, kahjustatud LCD Ekraan Puutetundlik Digitizer Assamblee 3.Originaal Klaas, Digitizer, Ei Surnud Pixel, Suur Kvaliteedi Laos. 4.Kõik seadmed on testitud ükshaaval enne shipping ja 100% töötavad hästi. 5.Pakitud turvaliselt mull.

Algne Jaoks Huawei Honor 7A 7S LCD Ekraan Puutetundlik Digitizer Au 7A 7S Ekraaniga LCD With Frame DUA-L02 DUA-L22 DUA-LX2

Detail Näidata

Tüüp: Mobiiltelefoni Lcd(LCD display+Touch screen) Mudeli Number: Jaoks Huawei Honor 7A 7S Ühilduva Brändi : Jaoks Huawei Suurus : 5.45 tolli Värv: Must,Valge, Hind: Tehase Hind

Tooted, Sh

1 x LCD Ekraan, Millel on Puutetundlik Digitizer Assamblee Huawei Honor 7A 7S 1 x Tööriistad (8 in 1) 1 x pakend karp

Tööriistad

Iga pakendi saame tasuta pakkuda üks kott vahendid

Pakett

Meie Tehases

Tasumine

1.Võtame maksmise Kaudu Moobo.ee,kui teil on küsimusi maksmise meetodit,palun võtke meiega vabalt. 2.Kogusumma ei sisalda mingeid kohustusi, nagu kohalikud maksud ja muu ootamatu tasud.Kui teil on vaja väiksemat kaubanduslik väärtus,palun lisa oma tellimust või võtke meiega enne saatmist.

Vedu

1.Kõik tooted on laos ja lähetatakse teile 3 päeva jooksul pärast makse, välja arvatud juhul, kui puhkus. 2.Palun pange tähele, et esemed on ostetud puhkus lähetatakse järgmisel tööpäeval. 3.Kui te ei ole kauba vastuvõtmiseks 30 tööpäeva jooksul pärast makse Hiina post või muu, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida paki meie agent ja vastust sa ASAP. 4.Saate valida, Hiina post, ePack,EMS,DHL,UPS jne baasi sinu vajadustele.

Garantii

1.Garantii 6 kuud.Osta julgelt! 2.Kui meie punkt on defektiga 6 kuu jooksul alates kuupäevast, mil te saite oma punkte , võite saata see meile tagasi( koos originaal pakendis nagu me pakkuda),kuid te peate maksma tagastamise saadetis(välja arvatud juhul, kui see on meie süü, et saada vale üksused).Saadame teile asendamine või pakuvad toetuse pärast saada oma tagasi. 3.me ei võta mingeid kohustusi, kui need on kahjustatud, mida inimese tegureid.

Tagasiside

1.Kallis ostja, kui olete rahul meie kaupade ja teenuste,palun andke meile 5 tähte, ja anname sulle 5 tähte ja positiivne tagasiside. 2.Kui te ei ole rahul selle ostmist,palun võtke meiega ja annab meile võimaluse teha asju õigesti, enne kui jätate negatiivse(1~2 tähte) või neutraalne(3~4 tähte) kommentaar.teeme oma parima, et toetada teid, kuni olete tulemusega rahul. 3.Võite meiega igal ajal osta ja küsimusi, meil on hea meel teie teenistuses.

Märksõnad:Huawei Y5 Dra L21, 7a Pro Ekraan, 7a Au Ekraan, Hinor 7s Lcd, Sae Usb, Huawei Honor 7x Lcd Originaal Ekraan, Au 6c L22 Puutetundlik Ekraan, Huawei Lcd Ekraan, Lcd P Smart 2019, Intel Core I7 9900k.

Päritolu CN(Päritolu)
Ühilduva Brändi Huawei
Ekraani Resolutsioon 1280x720
värv must,valge
Funktsioon 1 LCD Ekraan Huawei Honor 7A 7S
Touch Ekraani Tüüp Mahtuvuslik Ekraanil
Materjal IPS
Ooteaeg 1-3 tööpäeva
Tüüp LCD & Touch Screen Digitizer
LCD Komplekt Jah
Punkt Seisukord Uus
Ekraani Suurus 5.45 Tolli
Mudeli Number Näiteks Huawei HONOR 7X
Pakett Vaht Box
QC Katsetatakse Ükshaaval
multi-touch 10 Punkti
Ekraan > 3"
Funktsioon 2 Ekraani LCD-Huawei Honor 7A 7S
Brändi Nimi kdascreen
funktsioon 3 Telefon Osad LCD Huawei Honor 7A 7S

Kirjutage arvutus!

Algne Jaoks Huawei Honor 7A 7S LCD Ekraan Puutetundlik Digitizer Au 7A 7S Ekraaniga LCD With Frame DUA-L02 DUA-L22 DUA-LX2

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted