Lemmiklooma Tunnel Mängida Kassi Tunnel Crinkle Koos Ringi Bell Kassipoeg Mängida Mänguasi Kokkupandav Värvikas Lahtiselt Kassi Mänguasjad Küülik Mängida Tunneli 3 Värvid

€5.28

Saadavus: On laos

m152951

Lemmiklooma Tunnel Mängida Kassi Tunnel Crinkle Koos Ringi Bell Kassipoeg Mängida Mänguasi Kokkupandav Värvikas Lahtiselt Kassi Mänguasjad Küülik Mängida Tunneli 3 Värvid Tooted Kirjeldus Toote tüüp: Lemmikloom Kass Tunnel Mänguasjad Materjal: Riie Värvid: sinine /lilla /oranž Suurus andmed: 25*60cm/9.8*23.6 tolli Kehtib: Kassid/kutsikas/koer/küülikud Funktsioon: Kokkupandav,lihtne ladustamine 3 colores saadaval Tunnel koos pallid,meelitada kassid " tähelepanu Vastupidavast materjalist,kergesti puhastatav selle Suurus, andmed: 25*60cm/9.8*23.6 tolli

Meil on palju lemmikloomade tooted meie poodi.

Pakume professionaalne lemmikloomade tooted ja kvaliteetset teenust.Toetame väike hulgi-ja tilk laevandus.

Järgides meie oma brändi ja originaal, ei anna Põlvkonna tootmine.

Meie eesmärgiks on pakkuda head kvaliteeti ja teenust.Kui teil on küsimusi meie tooted, siis võib vabalt võtke meiega ühendust.

Me anname teile vastust jooksul 24hours.

Me võtame makseviisid ette nähtud Moobo.ee Tingdeposiidileping.

Tingdeponeerimiskokkuleppe teenus Moobo.ee on powered by ALIpay.com, juhtiv kolmanda osapoole online makse platvorm alates Alibaba Group.

Tingdeposiidileping saate maksta turvaliselt internetis, võtmata oma krediitkaardi andmed.Samuti saate jälgida kohaletoimetamise tellimuse ja

maksmine toimub ainult välja, et tarnija pärast võite kinnitada, et olete saanud, et.Deponeerimine on kiire, turvaline ja lihtne kasutada!

Paki korraldatakse kohaletoimetamine teile jooksul 3-7 tööpäeva jooksul pärast tasumist.

Soovitame tarne kaupade lennupostiga (kui toodete kaal alla 2KG), või EMS (kui toodete kaaluga üle 2KG)

Kuna lennupostiga ja EMS on odavam kui DHL, UPS, FEDEX.

Kui mingil põhjusel te saate mis tahes meie toodete kahjustatud laevandus, või mõni muu viga, me oleks hea meel, et asendada see tasuta.

Klient tuleb maksta tagasi merevedude kulusid.Palun võtke meiega kohe ja meil oleks hea MEEL teid aidata mis tahes viisil.

Me sooviks teile, et meiega seoses mingeid küsimusi enne lahkumist meile TAGASISIDET kui te ei ole rahul tahes meie tooteid.

Märksõnad:Spin Pudel, Plokk Mänguasi, Jänes Tunnel, Kassi Mänguasi Traadita, Kass, üpp Hambaravi, Pall, Kass, Mänguasi, Kass Mängu, Kass Võlts, Kassi Mänguasi Tunnel.

Mänguasjad Tüüp Kass tunnel
Mudeli Number WJ0007
Kõrgus 25 cm
Maht PUUDUB
Funktsioon Kokkupandav;palli
Tüüp kassid
Kasutamine mänguasjad
Materjal Riie
Brändi Nimi PAWZ Tee
Läbimõõt 25 cm
Pikkus 60 cm
Kaal 200 g

Kirjutage arvutus!

Lemmiklooma Tunnel Mängida Kassi Tunnel Crinkle Koos Ringi Bell Kassipoeg Mängida Mänguasi Kokkupandav Värvikas Lahtiselt Kassi Mänguasjad Küülik Mängida Tunneli 3 Värvid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted