0,2 mm TPÜ Kangas PVC Taevas Sinine Vedelik Kile Veekindel Riietus DIY Mantel Vihmamantel Crystal Kotid Decor Disain Riie

€3.76

Saadavus: On laos

m154972

Kirjeldus

Rohkem sarnaseid kangad Kategooriast "Plastikust Mõttes Kangast". 1.Suurused: 1 tk = 50cm(pikkus) * 120cm(laius). (lõigatud käsitsi , nii ± 2 cm viga), Kui soovite osta 2 tükki, me lõigata.Rulli see üles,kasutades cylindric pakendis.Iga 1 tükk =50 * 120 cm.Paksus:0,2 mm.Valimi suurus:10 * 10 cm. ●Kui te ei soovi lõigata,Palun öelge meile.Me keera see üles saadetis.Kuid seal on kortsud. ●Sile,veekindel.Mitte-elastse, Jäik tunne. ●Riided,kotid,vihmamantel,Decor,DIY jne. ●1 yard = 90 cm. 1 jalg = 30.48 cm.Kui teil on vaja suured või kui soovite, muude nõuete, palun võtke meiega ühendust.

MÄRKUS

Kõik tooted on tehtud vastavalt tegelikule esemed.Erinevad valgus -, nurk-ja ekraan, toode värv on veidi erinev.Palun mõista, lahkelt.

NÄPUNÄITED

1.Palun kinnita kättesaamise aadress on õige!! 2.Kui kangas on lõigatud, siis ei saa müüdud jälle.Seetõttu ei ole põhjust tagasi kaupa ei toetata. 3.Kui te ei leia kanga sa tahad Internetis, saate andke meile pilt.Proovime teada saada. ●Kõik esemed saadetakse välja hiljemalt 3 tööpäeva jooksul pärast teie makse on edukas( välja arvatud Hiina festivalid). ●Oleme ettevõte, mis on tegutsenud juba mitu aastat.Kui teil on küsimusi, palun andke mulle teada.Ma annan oma parima, et seda lahendada. ●Kui teil on võimalik valida "Moobo.ee standard shipping" või "Hiina Posti tähitud lennuposti" vedaja tasuta, saab osta iga 2 proove $6.5. Osta 3 proove $7.5 .Osta 4 proove $8.5. Osta 5 proovi $10. (1)Kuidas reguleerida hindade pärast, et?Vastus: Esimese palun ära maksma.Ma reguleerida hinda, kui ma näen. (2)Miks osta 1 proov on nii kallis?Vastus: "Moobo.ee standard shipping" kaubavedu on natuke kallim, kiiremini kui "Cainiao super majanduse globaalne". (3)Miks odavam, kui ostate rohkem proove?Vastus: madalaim kaubavedu tasu on fikseeritud.Seejärel arvutab kauba kaalust.Valim on väga kerge.

Märksõnad:Pvc Naiste Vihmamantel, Kangas Tähistaevast, Crystal Mesh Kangas Rhinestone, Tpü Riie Merineitsi, Hõõgniit Tpü, Kangas Vill, Barkcloth, Punane Pvc-rõivad, Mantel Plastikust Kleidid, Loominguline Riie Juhatus.

Stiil Loominguline Riie
värv Pildil
Funktsioon Veekindel
Tüüp Hulgimüük No
Technics Mittekootud
Mittekootud Technics Tavaline Värvitud
Brändi Nimi forethought
Toote Tüüp Muu Riie
muster Tavaline Värvitud
Komplekt Tüüp No
Päritolu CN(Päritolu)
Materjal PVC kangas
Tüüp PVC kangas
Laius 120cm
Suede Kangast Tüüp Loominguline Riie
Paksus 0,2 mm

Kirjutage arvutus!

0,2 mm TPÜ Kangas PVC Taevas Sinine Vedelik Kile Veekindel Riietus DIY Mantel Vihmamantel Crystal Kotid Decor Disain Riie

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted