Car dvr mount omanik Xiaomi mijia DVR omanik läbipaistev iminapp dvr mini kriips kaamera bracket omanikud 1tk

€3.96

Saadavus: On laos

m155235

Car dvr mount omanik Xiaomi mijia DVR omanik läbipaistev iminapp dvr mini kriips kaamera bracket omanikud 1tk 360 kraadise pöörde Sobib Xiaomi mijia car DVR Märkus: DVR näitas pilti ei ole lisada.Spetsifikatsioonid Tüüp: Korraldaja Ja Omanike Materjal: Plastik Värv: Must Toote kaal: 0.060 kg Pakendi kaal: 0.090 kg Toote mõõdud (L x W x H): 75 x55x 50mm Pakendi suurus (L x W x H): 13.00 x 8.00 x 5.00 cm Pakendi Sisu: 1 x Auto Omanik Xiaomi mijiaDVR 1. Teade

A-- venemaa Sõber Pöörama Tähelepanu Palun:Palun täitke saaja täielik nimi (sisaldab 3 osa vähemalt-eesnimi+Keskmine nimi+perekonnanimi)selles, et kuna uus poliitika venemaa tolli, muidu sa ilmselt ei saa pakett lõpuks .Me ei vastuta nondelivery põhjustatud, et klient ei anna piisavalt teavet, tehes, et B--veenduge, et kõik teave, nt kontaktisik, aadress, postiindeks ja telefoni number on õige, kui täites oma ostja teavet. 2.Toll: ↓ (1).Et kõrvaldada või vähendada oma tolli maksu, et deklareeritakse väiksem väärtus.Kui soovite deklareerima kauba üksuse nime või määrata väärtuse jaoks kohandatud, pls teavitada meid tellides.

(2).Madalam hind ei kajasta kokku hind, mida makstakse ja turuväärtus toote kohta ja ei kehti riikide eri tariifse reegleid.

(3).Me ei saa teada, tariifi, poliitika, et iga riik,Kõik impordimaksud ja-lõivud, on ostjad on vastutus. 3. Tagastamine Ja Toetuse Poliitika:

A-- Kõik aruanded tuleb saata oma kohaliku tähitud kirja või EMS.B-- Kui sa laeval, DHL, UPS või teised, me ei saa vastu võtta selle tõttu, et Hiina Kohandatud määrusega.Palun pöörduge tagasi aadress ja kontaktandmed, enne kui saadate kauba tagasi.Me ei võta mingeid tagastab ilma eelneva etteteatamiseta.Palun veenduge, et objekt tagastatakse heas seisukorras originaal pakendis.Saadame uue asendamist või raha tagastamist, kui üksus on saanud. 4. Tagasiside:

A-- Tagasiside on meile väga oluline.Kui olete saanud oma punkte, palun võta aeg lahkuda 5 Tähte tagasisidet, et meile teatada, et olete rahul meie kaupade ja teenuste. 5 Tärni Positiivse tagasiside aitab meil parandada oma toodete ja teenuste.B-- Palun ärge jätke Negatiivset tagasisidet küsimata meid aidata esimene.Teeme oma parima, et anda teile kõige paremini lahendada probleeme, nii et kui seal on mõningaid probleeme, palun suhelda, usa esimene, ja me anname teile parima lahendada.

Märksõnad:4k Dashcam, 70mai Auto, 70mai Xiaomi, Sulg Dvr, Auto Jälgida Kleebis, Car Dvr Omanik, Auto Omaniku Telefon, Auto Dashcam 4k, Kaamera Iminapp Metallist, Salvestada Video.

Padruni Läbimõõt 55mm
Imitoru bracker height75 75mm
Paigutus katus
Nimi xiaomi mijia car DVR Omanikud
Materjali Tüüp plast
Iminapp hoidik Sport DV Kaamera DVR Mount Omanikud
värv must
Brändi Nimi FUMALON

Kirjutage arvutus!

Car dvr mount omanik Xiaomi mijia DVR omanik läbipaistev iminapp dvr mini kriips kaamera bracket omanikud 1tk

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted