Carlota Automaatne Vaadata Vedru Kasti Puhul Omanik Mehaaniline Vaadata Kuva Abimees EU/US/AU/UK Plug Mootor Shaker PU Nahk

€19.80

Saadavus: On laos

m155275

Kõrge Klassi Mootor Shaker Vaadata Vedru Omanik Ekraan Automaatne Mehaaniline Vaadata Lõpetamise Kasti Ehted Automaatne Kellad Box

Omadused:

Pidevalt vaikne, pikaealisus, uhke ja elegantne, üllatus kingitus Idee.

Seade vabastab vaata kollektsiooni, millel on tuule ja reset päev/kuupäev nende füüsilisest isikust lõpetamise automaatne kellad.

Aidata oma mehaanilised kellad on endiselt heas töökorras.

Vaadata kerimisseadmed funktsioon kahekordistada väike mootor powered by seinakontakti pöörata pjedestaal, mis hoiab vaadata.

Vaadata kerimisseadmed funktsioon palju samamoodi nagu randme keerates vaadata erinevates suundades, et hoida see töötab.

Tugev ja vastupidav, ei ole lihtne crack ja ei riku, on võimalik tõhusalt vältida kriimustada, kõrge läbipaistvus ja hea ohutust.

S pecificati ons:

Materjal: pu nahk

Värv: must, pruun

Suurus: 120*130*160mm

Komplekti Kuulub:

1 x Automaatne Kellad Box

Märkused:

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Tagame, et stiil on sama, nagu on näidatud pilte.

Märksõnad:Vaadata Vedru, Stand Vaata, Seiko Watch, Vaadata Puhul, St, Omaniku Vaadata, Ibso Vaadata, Ug Naised, Panerai Watch Juhul, Suurus, Mood Vaata, Shaker Vaadata.

värv must, pruun
Mudeli Number Mootor Shaker Vaadata Vedru Omanik Ekraan
Punkt 1 x Automaatne Kellad Box
Suurus 120*130*160mm
Pistik EU Pistik
Toote Laius 18cm
Stiil Mood & Casual
Kirje Pikkus 12cm
Kastid & Juhtudel Materjal Nahk
tingimus Uued ilma sildid
Toote Kõrgus 16cm
Elemendi Läbimõõt 13cm
Materjal PU nahk
Juhul Kuju Ebakorrapärase Kujuga

Kirjutage arvutus!

Carlota Automaatne Vaadata Vedru Kasti Puhul Omanik Mehaaniline Vaadata Kuva Abimees EU/US/AU/UK Plug Mootor Shaker PU Nahk

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted