Kõrge Kvaliteet 20 Tükki/Palju Läbimõõt 24mm Antiikne Hõbe Pinnatud Kirjas Trükitud suur Eesmärk on Kõrge Looduslike Tasuta Inspireeriv Võlusid

€3.97

Saadavus: On laos

m156211

Kallid sõbrad,

Meil on professionaalne tehases ja on palju erinevaid võlusid.Meie hind on hulgihind.

Kui aus olla , kui sa valida, sulam, ehted , Siis peaks kinnitama kaks asja , Üks on materjali ja kaks on plaadistuse tehnoloogia.

1. Meie tooted on valmistatud esimese klassi tsingi sulam , plii ja nikli vaba ,Väga Environmently.

2.Meil on 10 aastane kogemus katmine, tehnoloogia ja saab teha värvi kauem.

3. Võite kombineerida erinevaid võlusid üles

4. See on okei, et kohandada võlusid vastavalt oma vajadustele.

Soe Kiire : Kui paned järjekorras, Palun kinnitage, suurus võlusid uuesti, veendumaks, et see on sobiv võlusid, mida otsite.

Loodetavasti saame luua pikaajaline töösuhe,

Palun pidage meeles, meie brändi nimi"SEITSE PLUSS".

Tänan sind nii palju.

Kui teil on vaja 10 tükki ühe stiili .Palun jätke teade meile.

Kõik tooted saab pinnatud värvi kohta katmine värvi kaart.

Kui teil on vaja eri värvi, Palun võtke meiega ühendust.

Palju Võlusid ja Helmed meie poes.Klõpsake seda linki palun.

Tootmise Protsess

Laevandus NIPP Tellimuse Summa USD>$8, Me valida enam kiiremini laevandus Meetod.Näiteks: 1.WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO) 2.Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist. 3. Me peamiselt laeva esemete Kaudu Hiina Postitus Lennupostiga (tasuta shipping,15-90 tööpäeva) 4. Pls veenduge, et teie posti info on õige enne järjekorras.Raha tagastamine : 100% Raha Tagasi Garantii iga kauba kohta, palun võtke meiega ühendust 24 tunni jooksul pärast teie saamist esemed. 1. Ei meeldi/sobi: Ostja maksma laevandus tasu. 2. Muutmine stiil/värv: Ostja maksma laevandus tasu. 3. Saatmine vale kauba või värv: Müüja maksma laevandus tasu, on vaja foto sätestatud dokumenti. 4. Kvaliteedi probleem: Müüja maksma laevandus tasu, on vaja foto sätestatud dokumenti. 5. Kunstlik Põhjus: vastuvõetamatu .Tagasiside Tänu nii palju, et klientide usaldus ja positiivne tagasiside.Hea kvaliteet ja Parim klienditeenindus meie poest.Võtke julgelt osta nüüd või lisa ostukorv.

Märksõnad:Küll Ta Tuleb, Kuid Vähe, Lindo Ehteid, Sterling Hõbe 925, F1440 Kokkupandav, Kasti Kinnitus, Eesmärk, Värvi Epson Tx117 119, Bioaqua Võlu, Jaapani Ww2, Angel Võlu Tiibeti, Koer Talve Müts.

Toote Tüüp Amuletid
Stiil Classic
Trahvi või Mood Mood
Materjal Metallist
Võlusid Tüüp Tähestik, Kuupäevad Ja Numbrid
Brändi Nimi SEITSE PLUS
Mudeli Number F1440-M12-3
Metallide Tüüp tsingi Sulam

Kirjutage arvutus!

Kõrge Kvaliteet 20 Tükki/Palju Läbimõõt 24mm Antiikne Hõbe Pinnatud Kirjas Trükitud suur Eesmärk on Kõrge Looduslike Tasuta Inspireeriv Võlusid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted