XINYAN 10tk Silmapliiats Makeup Brush Set Lauvärv Klassikaline Sihtasutus Puuder Põsepuna Eye Concealer-ja Kosmeetikatooted Näole Ilu Vahend

€3.55

Saadavus: On laos

m156235

TOOTE IMFORMATION

Kirje tüüp:Make up pintsel

Harja materjal: pehme sünteetiline kiud/alumiinium toru

Pakett Sisaldab: 10tk meik harja

NÄITA TOOTE

Vedu

Tagasiside&Toetuse

1 kui teil on mingeid probleeme võtke meiega ühendust enne kui sa lahkud tagasisidet. 2. kui punkt on kasutatud või kunstlik kahjustatud pärast,asendamist või tagastamist ei ole kokku lepitud. 3 saame katta kulud, mis on põhjustatud asendamine ainult siis, kui me laeva vale teemad või see on kahjustatud transiidi ajal. 4 toetuse võtab 7-15 tööpäeva jooksul jõuda oma konto.

Firmast

Xinyan Meik Seadme Tehases on äriühing, mis on spetsialiseerunud tootmise ja töötlemise eye shadow pulgad, puudritupsud, meigi pintslid, set pintslid; ühe näo mask pintslid; nägu pesta blushers; lip liner harjad, põsepuna-harjad ja muud tooted.Terviklikkus, jõudu ja toote kvaliteeti Yiwu Xinyan Meik Seadme Tehases on tunnustatud tööstuse poolt.Tere tulemast meie poodi.

Märksõnad:Läikiv Makeup Brush Set, Merineitsi Makeup Brush Set, Pintsel Näo Meik, Pintsli Kuju, Segu Pintsliga, Suur Makeup Brush Set, Kuum Meik Komplekt, Custom Huulepulk, Korea Meik Komplekt, Elusaid Meik.

Toote Tüüp Meik Harja
Päritolu CN(Päritolu)
Kasutatud Harja kulme
Suurus 10pcs
Mudeli Number 10tk
Käepideme Materjal Plast
Kogus 10
Brändi Nimi NoEnName_Null
Harja Materjal Sünteetilised Juuksed

Kirjutage arvutus!

XINYAN 10tk Silmapliiats Makeup Brush Set Lauvärv Klassikaline Sihtasutus Puuder Põsepuna Eye Concealer-ja Kosmeetikatooted Näole Ilu Vahend

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted