Ford Explorer 2011 - 2019 Android Raadio PX6 Auto Nr DVD-Mängija Multimeedia GPS Navigatsioon Ekraan juhtseade Autoradio Audio

€670.21

Saadavus: On laos

m156557

Tesla stiilis Android 9.0 Auto Raadio GPS Navigatsiooni Ford Explorer 2011 - 2019

Auto Stereo Multimeedia Juhtseade Ühik

Süsteem:

Puhas Android OS 9.0 : 1. Protsessor: Six-Core 64bit PX6

2. RAM: 4GB DDR3

3. ROM: 32GB/64GB Omadused: 1: Toetus originaal auto kaamera (sealhulgas originaal 360° panoraam, kaamera); 2: Toetada originaal auto automaatne parkimise funktsioon; 3: Toetab SONY võimendi (sealhulgas SYNC2 SYNC3) 4: Toetus originaal auto teabe kuvamine (nt kiirus, ukse teavet, parkimine andur ja muu teave) 5: ühildub originaal auto manuaalne või automaatne kliimaseade (toetab dual-tsooni kliimaseade kontroll) 6: HD IPS ekraani resolutsioon on 1280*800 7: Toetab video väljund. 8: Sisseehitatud WIFI 9: Toetus Androidi Rakenduse allalaadimine Google Play Store 10: Video toetus: WMV (VC1 kood) AVI (H. 264, MPEG4, Xvid, WMV), MP4 (H. 263, H. 264, MPEG4), MPG (MPEG-2), M4V (H. 264, MPEG-4 ) Pakendi Sisu: Meie selle toote tulevad koos GPS antenn, GPS-kaart, oma riik,USB adapter,Audio ja video sisend-kaabel, toitejuhe...jne, kõik komplekti paigaldada on pakendis.Valikuline: 1.Toetust DVR Funktsioon :Toetab DVR ees,see võimaldab oma reisi suurem ohutus. 2.Toeta Väline DAB-Vastuvõtja (toimib Toush Ekraan) 3.Toetust TPMS.Pärast paigaldamist TPMS, saate vaadata auto rehvirõhu andmed meie toode ekraani. 4.Toetust TV:saab toetada DVB-T2/ISDB-T,meie DVB-T2/ISDB-T box ja-liides,saab opereerida meie auto DVD ekraan 5.Toetada tagurdamiskaamera,kui sa pidurdades auto see töötab automaatselt,see võib kuvada revering jälgida.

Umbes paigaldamise juhiseid:

See on plug-and-play installi, kuid me soovitame, et sa leiad kohaliku paigaldus professionaalne insener või auto, A&V poest installeerida meie seadmed on teie auto nii, et saate vältida kahjustab oma armatuurlaua ja vastuvõtva ise.Muidugi, kui vajate toetust, te võite vabalt võtke meiega ühendust.

Kui te ei ole kindel, kas see sobib teie autole, palun jätke oma auto andmed.

Kui teie auto armatuurlaud on sama, mis pildil, saate osta seda modle KKK, Mis funktsioonid ei Android raadio pakkuda?Android raadio on Android tablett, mis sisaldab võime paigaldada Android apps ja GPS navigation navigation app oma valik.Teised funktsioonid hõlmavad võimet ühendada MirrorLink koos iPhone või Android telefonid, Wi-Fi ühenduvus, Bluetooth muusika ja telefoni kõned, AM/FM-raadio, jne, kuigi enamik OEM funktsioonid on alles.Muud tarvikud, nt Bluetooth-adapter, digi-TV tüüner, USB DVD-mängija, järelturu backup kaamera, jne.Umbes Installation Instruction Enamasti, Android raadiod on plug and play, tavaliselt on olemas juhtmed skeemi olemas, mis näitab, kuidas ühendada autod, nii, et enamiku ajast inimesed saavad installida raadiod ise.Saame pakkuda ka live abi online taotluse.Siiski, kui te ei karda lõhkuda midagi, autos, see on parem, et maksta professionaalse teha, paigaldus.Kas ma pean maksma tollimaksu?

Hind ei sisalda maksu -, tolli-või teenustasusid valitsuse poolt.Ostja vastutab nimetatud tasusid, kui see on kohaldatav.Kui ei ole nõus nende eest maksma, siis palun ärge ostke.Kui teil on eritellimusel deklareeritud väärtus, siis kui paned järjekorda.Mis Androidi rakendusi saab paigaldada?Peaaegu kõiki Android apps, mis ühildub Android firmware versiooni raadio saab paigaldada.Google Play on kantud raadio.Samuti võite installida apps ei PlayStore, võimaldades "Tundmatud allikad'.Kuidas ma saan ühendada raadio Internet?Android raadiod on Wi-Fi-ühenduvus, nii et nad saavad olema ühendatud Wi-Fi-võrku, kui sa ei tea parooli.Interneti-ühenduse loomiseks oma kodust eemal, võite sisse lülitada telefoni Wi-Fi Hotspot või osta spetsiaalne Mobile Wi-Fi Hotspot oma auto.Mõned Android raadiod on ka sisseehitatud SIM-kaardi pesa, mis võimaldab teil kasutada SIM-kaarti, et saada 3G või 4G LTE ühenduvus.

Märksõnad:2din Android Autoraadio, Auto Multimeedia, Ford Explor, Auto-raadio, Android Px6, Ford Crown Android, 2020. Aasta Ford Explorer St, Auto Audio, Att Telefonid, Can Bus Honda.

Sõiduki Marki/Mudel FORD
Operatsioonisüsteem Android 9.0
OSD-Keel Vietnami
Digitaalse Meedia Formaat JPEG
Pinge 12V
Kliima kontrolli uue ekraan
Erilised Omadused TV
Appi installida Tugi
JÄÄR 4 GB DDR3
Explorer-Aasta 2013
Sobib Ford Explorer 2010 2011 2012 2015 2016 2017 2018 2019
Max Väline Mälu 64G
Toetamine kõne ja telefoniraamat Jah
Wifi Ehitatud WIFI
Päritolu CN(Päritolu)
Brändi Nimi PENGGPS
Resolutsioon 1280*800
Läbi Võimu 4*50W
Toote Suurus 12.1 TOLLINE
Ford Mudel EXPLORER
Mudeli Nimetus ZW-FE1119
Raadio RDS Tugi
ROM 32G
Eripära Toetab Can-Bus
Din Üks Din
Sertifitseerimine CE
Materjali Tüüp ABS
TF/Micro SD Pesa 0
Toote Kaal 6kg
Ekraani Suurus 12.1"
Rool funktsioon Ikka töö pärast installida
Liides RCA
Paigutus Auto Konsooli

Kirjutage arvutus!

Ford Explorer 2011 - 2019 Android Raadio PX6 Auto Nr DVD-Mängija Multimeedia GPS Navigatsioon Ekraan juhtseade Autoradio Audio

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted