Uue saabumist!14x12mm 20pcs Katmine Tõeline kuld Kuupmeetri Tsirkooniumoksiid Ear Stud jaoks Kõrvarõngad DIY osad,Ehted Kõrvarõngad Tulemused & Komponent

€12.90

Saadavus: On laos

m156775

Märkus: Plating Tõeline kuld on hoida ere pikka aega.võib pesta

Toote Kirjeldus

Vedu

1. Saatmise aadress - Esemed saadetakse teie Moobo.ee profiili aadress,Palun veenduge, et shipping aadress on täielik ja õige.

2. Siis me laeva tellimuse koos via Hiina Post Air Mail tasuta transport.Kui on kiire,saab maksma mõned ekstra laevandus tasu,saadame teile kaudu DHL,EMS, UPS,meil saada suur allahindlus kulleriga,siis hind on väga hea.

3. Transiidi aeg

Sest Hiina Post Air Mail,see?ll alati võtta 15-35 päeva, et jõuda.Kui sa ei saa last 45 päeva jooksul,palun lahkesti saata meile.Me aitame jälgida lasti teile.Aitäh.

4. Tax_You vaja maksta tollimaksu maksud ise..Me ei kanna mingit tollimaksu või maksu

Tagasiside

Teie tagasiside on väga oluline meile.

1.Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, palun aidake lahkuda "Positiivne Tagasiside" ja "5 Täiuslik Stars" meid, kui saate oma punkte ja me teeme sama teile.Tänud ette.

2.Kui te ei ole rahul meie toodete ja teenuste, võtke meiega ühendust ja andke meile võimalus leida lahendus.Aitäh!

Tagasi Policy&Protsess

1. Kui te ei ole rahul saadud kauba kohta,mis tahes põhjusel, peate meiega ühendust 7 päeva jooksul tellimuse.

2. Palun võtke meiega enne, kui te saadate kauba tagasi.

3. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja palume laevandus tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma Moobo.ee-ID.

4. Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas.

Tagasi saadetise kaubavedu peaks olema Ostja poolt tasutud

Märksõnad:Kuubik Kõrvarõngad Kuupmeetri Tsirkooniumoksiid, Earls Kuupmeetri Tsirkooniumoksiid, Nahast Stud, Neetide Jaoks Riie, Kruvi Tihvt, Line Kõrvarõngad Kuupmeetri Tsirkooniumoksiid, Neet Kruvi, Messing Neetide, Säravad Kõrvarõngad Kuupmeetri Tsirkooniumoksiid, Victoria Kõrvarõngad Kuupmeetri Tsirkooniumoksiid.

Toote Omadused naine kõrvarõngad tarvikud,varuosad
Brändi Nimi iBEADSKINS
Toote Tüüp Ehted Järeldused
Toote Laius 1.2cm
Materjal Metallist
Metalli Värv 16K kullaga
Ehted Järeldused Tüüp Ühendused
Mudeli Number LCHJPJ2011-6049
Toote Kõrgus 1.4cm
Metallide Tüüp Vask
Toote Kaal 1.14g

Kirjutage arvutus!

Uue saabumist!14x12mm 20pcs Katmine Tõeline kuld Kuupmeetri Tsirkooniumoksiid Ear Stud jaoks Kõrvarõngad DIY osad,Ehted Kõrvarõngad Tulemused & Komponent

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted