DC-DC High Power Boost, LED Pideva voolu Allika 12-80V, Lift, 12-95V Reguleeritav väljundpinge ja voolu

€40.52

Saadavus: On laos

m158414

modname=ckeditor

Disain alumiiniumist substraat, mis on väiksem suurus (laius 70mm et 60mm).Seal on ainult üks juhatuse saadetise nimekirja

Täiendus:

1, isoleerimata SUURENDADA

2, praeguse režiimi kontrolli

3, sisend pinge 10.5-80V, alla 10V fan toide ei ole piisav, peatee saab kasutada kohaselt 100V sisend, kontroller taluma pinge 110V kuni.

4, sisend nimivoolu 12A, maksimaalselt 15A

5, väljund pinge reguleerimine on 12-92V, ja väljundi ülepinge kaitse väärtus on 97V, mis ületab väärtust ja sulgeb väljundi.

6, väljundpinge: reguleeritav 0-8A (piiratud PWM määruse režiim ja suurendada laadimise režiim 0A praegune, muud tingimused on arvutatud sisend pinge jagatud samaväärse koormus (resistance).

7, sisend pinge piiramine väljundvool: funktsioon on vähem kohaldama, mille eesmärk on vähendada väljundvool lineaarselt, kui sisend pinge on madalam kui seade väärtus.See funktsioon sobib sisend konstantset voolu allikas.

8, lühisekaitse funktsioon: väljund võib lühisesse igal juhul, ja reageerimise kiirus on kiire, short circuit on kustutatud või shutdown on taastunud pärast boot.

Väljundi lühisekaitse peab olema ühendatud VBAT terminal, muidu kaitse ei põlenud.

9, moodul koos puldiga boot funktsiooni, terminal GND power off, open circuit võimu.

10, ava väärtus, ventilaator circuit on umbes 50 kraadi ja üle temperatuuri kaitse on umbes 70 kraadi Celsiuse järgi, mis on väiksem kui 60 kraadi.

11, pinge ekraan on umbes 1V suurem kui Fu roheline meeter.Praegune ekraan on täpsem 6A, ja maksimaalne hälve on umbes 0,3 A.

12, see võib laiendada kõrge pinge konstantne vool LED sõidu võimu, ja tuua 3000:1 PWM dimm ja täiendavaid lineaarne analoog-dimm.Reservi PWM sisendport ja analoog kontrolli väljundvool liides.Palun võtke üksikasjad.

Küsimused, mis vajavad tähelepanu:

1, Pöörama tähelepanu sellele, et kõrge rõhu all!Väljund on lähedal 100V, mis on oluliselt ületatud ohutuse pinge vahemik.Juhime tähelepanu, et elektrilöögi saamise oht.

2, kasuta seda moodulit vastavalt kaitse põhimõttest peamise energia.

3 moodul ise on piiratud soojuse hajumist.On soovitatav, et sisend vool tuleks kasutada piires 15A ja soojuskiirguse hajumine võimsus peaks olema vähem kui 40W.

4, see on soovitatav, et suurendada suhe peab olema väiksem kui 3, ja tõstejõudu suhe tuleb kasutada temperatuuri tuleb alandada, et tagada soojuse kadu on väiksem kui 40W.Suurendada tõhusust väheneb oluliselt, kui boost suhe on suurem.

5, kui ei ole väljundvool (või impulsi tüüp väljund) kui väljund moodul on laetud, siis võib ülepinge või üle praegune kaitse.Sel ajal, palun proovige lülitage masin.

6, VBAT väljund ei tohi mahtuvuslik koormus, muidu võib pidada lühis välja lülitada väljund.

7, vahelduvvoolugeneraatori ei tohiks otseselt sisend moodul pärast parandada.

8, väljund ei tohi olla ühendatud mootori, eriti elektriauto.Palun ärge idealiseerima võimsus parameetrid, eriti nähtamatu parameetrid.

taotlus

See on eriti sobiv suure pinge seeria LED sõita, elektriauto laadimine, väline päikesepaneelid või suurendada aku laadimiseks 56V ja rohkem elektrisõidukeid.

Järgmised on vana versioon foto, mis võib olla toodetud partii.

'

Märksõnad:Pneomatic Aas, Lühikesed Püksid Punane Deemon, Võimsus Ww2 Tellised, Elektriline Klaasitõstuk Vaz, Poola Alldocube, Kingad Naine Zara, Mini Pencil Rehvi, Lühikesed Püksid Punane Peanaha, Plinth Pvc Seista.

DIY Tarvikud ELEKTRILINE

Kirjutage arvutus!

DC-DC High Power Boost, LED Pideva voolu Allika 12-80V, Lift, 12-95V Reguleeritav väljundpinge ja voolu

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted